Dodaj do ulubionych

Błąd narodowy.

30.12.21, 21:00
www.pudelek.pl/ratownik-medyczny-milosnik-sportow-ekstremalnych-i-motywacyjny-influencer-oto-dariusz-pachut-nowy-partner-doroty-gardias-zdjecia-6721050886458240g
Zawsze jak panowie z Polski prezentują muskulaturę mają strasznie duże piersi.

www.youtube.com/watch?v=uOZZ93YJU48
a tu człowiek niezwykle wysportowany nie. Plecy za to ma większe i ciało wygląda jak jedność.
Obserwuj wątek
    • dotera Re: Błąd narodowy. 30.12.21, 22:19
      Pole dancing to ciekawa sprawa w podziale płci. Zaczeło się od striptizu amerykańskiego. I panie mimo ze bez watpienia mają większe umiejętności na poziomie gimnastycznym raczej się tej stylistyki trzymają.

Za to faceci robią z tego coś więcej. Jakiś element artyzmu większy w tym jest. Kiedyś był taki ukraiński chłopak z ich mam talent. Ludzie płakali jak patrzyli.
      • dotera Re: Błąd narodowy. 30.12.21, 22:22
        Moim zdaniem chłopakom prostuje ten ruch charaktery. To jak asany w wersji turbo. Największa kontrola stabilności z możliwych nad ciałem. i coś jest niewinnego jak to robią.
        • dotera Re: Błąd narodowy. 30.12.21, 22:36
          ten chłopak

www.youtube.com/watch?v=NuAkcsOQ1pA
          • dotera Re: Błąd narodowy. 31.12.21, 00:54
            Czytam kilka komentarzy po angielsku ciągle oskarzajacych o coś kogoś, a to widownie a to sędziów i zastanawiam się czy ci ludzie mają emocjonalność ameby czy percepcja emocjonalna jest tak silnie zależna kulturowo, że aż mi się to w głowie nie mieści. Zdumiewa mnie czasem jak inna jest percepcja pewnych zachowań ludzi zza oceanu. Nie mówię o ocenach samych , ale wydaje mi się ze na poziomach emocjonalnych jakoś się rozumiemy jako ludzie, a tu jednak nie koniecznie
            • dotera Re: Błąd narodowy. 31.12.21, 00:57
              ale z drugiej strony czego oczekiwać od ludzi którym trzeba śmiech dodawać do sit comu zeby wiedzieli ze mają się śmiać
              • dotera Re: Błąd narodowy. 31.12.21, 01:08
                tak więc drodzy amerykanie. Jesteście infantylni powierzchowni i fake na całej linii. wiec nie bardzo rozumiecie ludzi którzy są inni widać. nie wszystko się rozgrywa na poziomie narcystycznych nagród jak w waszych showach z kultury karczmy wiejskiej. I nie wiem czemu ktoś w to wplątuje LGBT? Chciałem przypomnieć ze kultura wschodnia ma bogatą tradycję męskiego baletu i nikt tego nie wiaze z LGBT, jak i bogatą kulturę mezczyzn pokazywanych jako wrażliwych i nie tylko chodzi o historię depresyjnych nerdów bitych na przerwach jak w waszej kulturze gangsterskiej wiejskich biedaków wygnanych ze swoich krajów.
                • dotera Re: Błąd narodowy. 31.12.21, 01:14
                  Ludzie w kulturze słowiańskiej wbrew waszemu przekonaniu o jej dzikości wychowani byli nie w kulturze wyżywania się na indianach, bo w tym tylko jako anglosasi jesteście dobrzy, walkach uzbrojonych po zeby drabów z tubylcami uzbrojonymi w kijki, tylko w kulturze która miała bardzo dużo traum i cierpienia na swoich terenach. Wy nie mieliście wojen na swoich terenach od wieków. I raczej tu z empatią jest mocniej niż u was.
                  • dotera Re: Błąd narodowy. 31.12.21, 01:20
                    Opór wobec LGBT nie wynika z zoologicznej nienawiści do ludzi z tego srodowiska jak u was do tych sprawek niegdyś i wam się z radykalizmem protestanckim pozmieniały bieguny, tylko z sceptycyzmu co do seksualizowania kultury jak u was obecnie. WY najpierw purytanie, pozniej seksoholicy. A ludzie po prostu rozrozniają ze pewne rzeczy są prywatne, a pewne publiczne.
                    • dotera Re: Błąd narodowy. 31.12.21, 01:40
                      W kategoriach literackich Słowianie zawsze mieli bohaterów bliższych Ashleyowi z Przemineło z Wiatrem, niż Redowi Butlerowi, który jest czysto amerykańskim bohaterem.
                      • dotera Re: Błąd narodowy. 31.12.21, 01:52
                        Gdybym był artystą wolalbym z całą pewnością zeby po moim występie ludzie nie klaskali, tylko zamilkli.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka