Dodaj do ulubionych

dobry dermatolog Warszawa

21.04.15, 10:27
poszukuje dobrego i sprawdzonego dermatologa dla 14 letniej córki, która od 1,5 roku walczy z problemami skórnymi. Straciła sporo włosa a czerwone wykwity pojawiają się również na rękach. Dotąd odwiedziłyśmy kilku, którzy na dzień dobry serwowali tak sobie skuteczny steryd. Tak do końca nie wiemy czy to ŁZS bo każdy jakby miał inną interpretację tamatu. Czy są tacy co zainteresują się, zapoznają z badaniami i zalecą własne a nie po 1 min dadzą steryd.
Obserwuj wątek
    • kutsu25 Re: dobry dermatolog Warszawa 15.10.15, 10:54
      Dobry dermatolog warszawa klinikamelitus.pl/zabiegi/konsultacje-dermatologiczne-dorosli-i-dzieci-leczenie-chorob-skory jest w melitusie
    • kkowalska86 Re: dobry dermatolog Warszawa 21.10.15, 10:48
      Ja polecam dermatologów z Medic House. Dr Mariusz Sikora to super specjalista, a i sprzęt mają podobno dobry. medichouse.pl/specjalista/dermatolog-warszawa/
    • lopezkas10 Re: dobry dermatolog Warszawa 01.01.16, 12:13
      Słuchajcie chciałabym Wam powiedziec jak bylo u mnie. Męczyłam się z ŁZS i łupieżem kilka lat Smarowałam się wszystkimi możliwymi masciami i nic nie pomagało, zawsze po chwilowej poprawie niestety zaczerwienienia i łojotok powracał i tak w kółko- błędne koło. Wiadomo wszystkie maści na sterydach wiec dla zdrowia w gruncie rzeczy to i tak jest porażka... Byłam załamana że już do konca zycia będę sie wstydziła spojrzec w lustro przez te ohydne plamiska na twarzy aż pewnego dnia kupilam z allegro domowej roboty ZESTAW NA ŁOJOTOKOWE ZAPALENIE SKÓRY i chociaż za bardzo nie wierze w takie wynalazki to mimo wszystko zdecydowalam sie na zakup bo koszt w sumie niewielki (99zł czy jakos tak), przy pieniądzach które wydawałam przez lata na maści sterydowe to tyle co nic. O dziwo czerwone plamy z twarzy i łupeż ZNIKŁY mi całkowicie juz po 10 dniach, nie wiem jak to mozliwe, ale jestem po tej kuracji juz trzeci miesiąc i skóra jest nadal ZDROWA. Tak wiec polecam moze komus tez pomoze
    • kamila3345 Re: dobry dermatolog Warszawa 20.10.16, 13:53
      Problemy skórne w większości przypadków spowodowane są alergenem zawartym w pożywieniu. Alergen odkłada się w skórze i układ immunologiczny atakuje to miejsce. Po odstawieniu alergenu problem mija jak ręką odjął. Problem jest tylko w jego zidentyfikowaniu. Maście i sterydy tylko maskują problem, który może ujawnić się po latach w innym narządzie i wtedy nie będzie to już mały problem ale poważna sprawa. Polecam raczej wizytę u dietetyka, w Warszawie www.acai.waw.pl
    • 8711don Re: dobry dermatolog Warszawa 01.06.17, 16:19
      Bardzo dobra pani dr dermatolog to p. Bacz-Malinowska, przyjmuje w klinice Dermedicus i jest bardzo kompetenetna i skuteczna, co najważniejsze. Więcej info o niej tutaj www.dermedicus.eu/ :)
    • kwapiszn Re: dobry dermatolog Warszawa 27.12.18, 13:24
      polecam Panią Doktor Anne Suwalską, znalazła czas aby odpowiedzieć na pytania, ma bardzo dobry kontakt z dziećmi .
      • kwapiszn Re: dobry dermatolog Warszawa 27.12.18, 13:27
        placówka Estell ul. Bielańska 12, 00-085 Warszawa
    • gracja226 Re: dobry dermatolog Warszawa 18.10.19, 07:01
      Zapisz się do poradni dermatologicznej w Fit Medica www.fitmedica.pl/poradnia-dermatologiczna-warszawa/ - przyjmuje tam pani doktor Roksana Kulinska, którą serdecznie polecam. Jest to zdecydowanie profesjonalny specjalista z duża wiedzą oraz znakomitym traktowaniem pacjenta. . Ma indywidualne podejście do pacjenta. Pani doktor potrafiła odpowiednio dobrać mi leki, dzięki czemu zmiany na skórze zaczęły się w końcu zmniejszać. Moja skóra dawno tak dobrze nie wyglądała za co jestem niesamowicie wprost wdzięczna.
    • wiadomoto Re: dobry dermatolog Warszawa 05.04.20, 12:38
      www.katarzynaosipowicz.pl -> serdecznie polecam ! Trafiłam do Pani doktor z polecenia i nie żałuję. Seria badań, duże zainteresowanie ze strony Pani Osipowicz i diagnoza znana. Wprowadzone leczenie i to trafione w punkt ! !
    • sabina3496 Re: dobry dermatolog Warszawa 30.09.21, 19:12
    • sabina3496 Re: dobry dermatolog Warszawa 30.09.21, 19:14
      Polecam mocno klinikę Dermedicus w Warszawie dermedicus.eu/. Naprawdę świetne miejsce, gdzie przyjmuje bardzo dobra specjalistka z zakresu dermatologii - dr Bacz-Malinowska.
    • adriannlessi Re: dobry dermatolog Warszawa 09.11.22, 12:27
      Ja polecam MediPark i panią Małgorzatę Niemojewską. Bardzo miła i zaangażowana Pani doktor, dostałem wyczerpujące informacje o leczeniu i profilaktyce. Szczerze polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka