Dodaj do ulubionych

Outsiderka lewicy

03.11.23, 07:15
m.youtube.com/watch?v=Zb7YPZzpVbM
Kiedyś przypadkiem na nią trafiłem. Zaciekawił mnie jej taki starodawny styl . Zauważyłem że odcina się najpierw od Razem a następnie od feminizmu nowego czyli chłopów przebieranych za baby . Ostatnio ja sprawdzałem i chyba dlatego mi ją wyswietlilo. Była nieaktywna. A teraz widzę wywiady z nacjonalistami. Coraz częściej widać takie ruchy na scenie krajowej i zachodniej
Obserwuj wątek
    • dotera Re: Outsiderka lewicy 03.11.23, 07:21
      Szturmujący Capitol wyglądali jak hipisi. Po Majdanie wertując rosyjski net przypadkiem wszedłem w amerykański słuchając ciągle o jakimś Trumpie . Sądzę że jego elektorat to dawny elektorat Obamy, który zrozumiał swój błąd. We Francji dawna lewica też do Le Pen przeszla . Na naszym podwórku też widać takie mariaże
      • dotera Re: Outsiderka lewicy 03.11.23, 07:25
        Wynika to z faktu że kiedyś lewica wydawała się rozgrywka w ramach państw narodowych . Jak w rodzinie. Maz postawił dom żona może budować ciepło domowe. A raptem się okazało że wróciła do korzeni internacjonalizmu marksistowskiego rozwalania wszelkich domów
        • dotera Re: Outsiderka lewicy 03.11.23, 07:28
          Neokonserwatysci to marksizm z przemalowana flaga na przeciwna . A stara lewica germańska to w sumie germański nacjonalizm przemalowany na socjaldemokrację . Takie są przebieranki polityczne
          • dotera Re: Outsiderka lewicy 03.11.23, 07:44
            Problem tylko w tym że na nacjonalizm dokładnie każdy może się powołać . Na Ukrainie w imię nacjonalizmu giną za interesy USA, nic nie zmieniając od pomarańczowej rewolucji już dwie dekady . We Włoszech pani nacjonalistka jest całkowita ustawka globalizmu . W Polsce w imię nacjonalizmu sprowadzamy obcą armię , płacimy setki miliardow na inny naród , prywatyzujemy sektor paliwowy , płacimy 10 razy więcej za gaz.
            • dotera Re: Outsiderka lewicy 03.11.23, 07:51
              Kluczowe jest to czy ludzie są związani z ziemią , czy są nowoczesna płynna masą sterowana odgórnie. Bez chęci związania się z ziemią będą tylko fałszywe flagi kolorów wszelakich wskazujące drogę stadu baranów idących na rzeź.
              • dotera Re: Outsiderka lewicy 03.11.23, 08:25
                Sluszna polityka to Pozytywistów pod rozbiorami. Dzisiaj jesteśmy tam gdzie oni , tylko mentalnie w skrajnie przeciwnej stronie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka