Dodaj do ulubionych

Irina Farion

31.07.24, 20:41
Dowiedziałem się że ja zabito ponad tydzień temu. Ukraińska skrajna nacjonalista.

Na pewno nie zabili jej Rosjanie bo w sumie była w ich interesie jako wzorcowa chora z nienawiści banderówka. Moja hipoteza jest całkiem odwrotna. Nacjonaliści ukraińscy są potrzebni tylko na etapie od Majdanu do wojny do brudnej roboty. Wcześniej czy później było wiadomo że się za nich wezmą inne gangi realnie rządzące.
Obserwuj wątek
    • dotera Re: Irina Farion 31.07.24, 20:42
      Rewolucja pożera właśnie dzieci.
      • dotera Re: Irina Farion 31.07.24, 20:46
        Nie interesuje się sytuacja na Ukrainie. Sądzę tylko ogólnie że tam się zaczną porachunki mafijne i o władzę w chwili poczucia nadchodzącej klęski na wojnie. Od taka jest logika historii.
    • dotera Re: Irina Farion 31.07.24, 20:51
      Oglądałem jej filmy hen dawno temu. To był fenomen sam w sobie chorej z nienawiści kobiety. Ukrainski nacjonalizm integralny. dalej jest już nic nie ma.
    • dotera Re: Irina Farion 31.07.24, 21:04
      Nigdy nie było polskiej okupacji Ukrainy. Te narrację związane z polskimi kresami to czysty marksizm podsycany przez zachodnie wywiady o polskich panach. Polacy tam to miejscowi którzy się spolszczyli. Pierwsze to szlachta, ale drugie też ci którzy czuli niechęć do bycia po stronie barbarzyństwa. Czystki etniczne tam to specialite de la mason, główny element historii .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka