20.08.25, 17:28
m.youtube.com/@NaBogato_off/shorts

Nie wiem czy to ustawki, ale jest faktem że w tym miejscu Warszawy widziałem najdroższe samochody . Wszyscy jadą na obiad do europejskiego i Bristolu?
Obserwuj wątek
    • dotera Re: Na bogato 20.08.25, 17:37
      m.youtube.com/shorts/nwjkPypKXaY

Jakby to nie była córką jak sugerują to on by się raczej zasłaniał , a nie ona.
    • dotera Re: Na bogato 21.08.25, 13:53
      Wśród filmów był samochód z Barbie i Kenem. Jest coś co podoba mi się w takich ludziach. Zdolność do wyrwania z kontekstu społecznego i pozytywnie robienie tego czego się chce z pewnym artystycznym zacięciem. Mnie konteksty społeczne zawsze zalewały do stanu śmierci duchowej.
      • dotera Re: Na bogato 21.08.25, 14:00
        To mój jedyny problem . Za bardzo wyczuwam konteksty społeczne w świecie w którym większość nie jest barbie i kenami
        • dotera Re: Na bogato 22.08.25, 05:33
          W współczesnym świecie ludzie mają wiele dylematów jak rozgrywać relacje międzyludzkie. Tragedia ta wynika z braku pytania jak rozegrać własne relacje z życiem a nie z innymi. jak wzmocnić życie w sobie.
          • dotera Re: Na bogato 22.08.25, 05:44
            W kulturach silnych relacje międzyludzkie wymagają długiego przygotowania. Trzeba dla go szkolić młodzież żeby umiała zachować się na balu . W kulturach słabych są nieustanne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka