dotera 03.04.26, 17:03 fałszu intelektu który przetwarza jedynie informacje z przeszłości. Nie wiadomo czy prawdziwe czy nie. Zaplatałem się w złudzenia wielowarstwowe, podczas gdy rzeczywistość była całkiem inna Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dotera Re: Dziś miałem lekcję 03.04.26, 17:06 Czasem za informacjami kryją się emocje, a ja jestem na nie podatny i przetwarzam razem z cudzymi emocjami. Odpowiedz Link
dotera Re: Dziś miałem lekcję 03.04.26, 17:07 tak więc zaplatałem się w ten teatrzyk informacyjny wielowarstwowy, a rzeczywistość była prostrza Odpowiedz Link
dotera Re: Dziś miałem lekcję 04.04.26, 10:06 Wczoraj był intensywny dzien. Wykonałem 200 procent planu, tylko nie mam powodów do dumy.Pocieszając jest ze jednak plan się zrealizował bardziej niż przewidywałem tego dnia. Tylko wolałbym realizować plany po których są powody do dumy Odpowiedz Link
dotera Re: Dziś miałem lekcję 04.04.26, 10:10 Kręce się po labiryntach własnych urojeń i wykonuje w nich skomplikowane plany na miarę akcji tajnych agentów. Zamiat wyjść na przestrzeń łaki Odpowiedz Link
dotera Re: Dziś miałem lekcję 04.04.26, 12:21 Trochę do mnie doszło informacji zwrotnych , niezbyt pochlebnych dla mnie ale dających materiał do naprawy. Marnie znosze działanie pod presją. DObrze ze chociaż się to udało, bo by była załamka na całej linii Odpowiedz Link
dotera Re: Dziś miałem lekcję 05.04.26, 07:55 Są ludzie którzy mówią ze trzeba walczyć. Są ludzie którzy powinni się poddać. Zrozumiałem ze powinienem się poddać. Moja głowa do niczego mnie zaprowadzi oprocz autodestrukcji www.youtube.com/watch?v=zYMHFSc7Tsg&list=RDzYMHFSc7Tsg&start_radio=1 Odpowiedz Link