Dodaj do ulubionych

Chińskie prezenty w koszu

19.05.26, 06:31
konkret24.tvn24.pl/swiat/amerykanie-wyrzucili-chinskie-prezenty-nie-tu-st9053080

Po prostu swój pozna swego. Jeszcze nie wiedziałem rzeczy z USA która by nie była koniem trojańskim .
Obserwuj wątek
    • dotera Re: Chińskie prezenty w koszu 19.05.26, 06:33
      Prezenty zresztą to dziwna sprawa.

Powinno się dawać rzeczy całkowicie użytkowe które komuś brakuje, lub bilety na koncerty itd. Reszta to rodzaj męczącego cyrku
    • dotera Re: Chińskie prezenty w koszu 19.05.26, 06:42
      Przypomina mi się jednak dziarska akcja amerykańskiego myśliwca, który zestrzelił wędrujący nad USA balon meteorologiczny. Nic w nim nie znaleźli. Tak samo jak nie znaleźli broni chemicznej w Iraku, i podobnie jak jej nie ma w Iranie. Są tylko pańswa zła czyli te które nie chcą się poddać woli USA
      • dotera Re: Chińskie prezenty w koszu 19.05.26, 06:45
        Ostatnio nie wiem czemu YouTube mi wyświetlał shorty z Iraku. Pamiątkowe zdjęcia ludzi z lat 70 tych. Wyglądali bardzo zdrowo i bardzo elegancko. Irakijczycy wpisywali się z nostalgią o tamtych czasach. O minionej wielkości , która już nie wróci. Ciekawe ze nie piszą tak o czasach po wyzwoleniu przez USA. Kobiety znów tam w chustach? Bo wtedy ubrane po europejsku
      • dotera Re: Chińskie prezenty w koszu 19.05.26, 07:00
        Dlaczego Chiny są wrogie dla USA?

Chińczycy jednego wrogiego aktu wobec USA nie zrobili. CHcą tylko tego co USA cały czas zaleca światu. WOlnego handlu. Tylko ze handel jest wolny tylko jak zachód na globalnym rynku zdobywa władzę, jak zaczyna przegrywać to twarde cła wracają.
        • dotera Re: Chińskie prezenty w koszu 19.05.26, 07:03
          Jak USA się tylek trzęsie to już nie mówimy o wolności .Manifesty polityczne chłopców z doliny krzemowej to totalitarny faszyzm .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka