depressantka 18.11.08, 19:48 kurwa czuje sie do bani mam takie zjazdy... ciagle placze i czuje bol istnienia, w duszy mnie cisnie nie chce zyc chce umierac i chyba to tak boli boli zupelnie fizycznie.. dziwne. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dolor Re: ja 18.11.08, 20:30 O, jednak tu trafiłaś, witaj. Ból istnienia, dziwi tylko jakiś czas, potem daje się patos zamienić w sarkazm. Odpowiedz Link
depressantka Re: ja 18.11.08, 21:39 nie mam siły na nic, nie wiem co ze sobą zrobić... ostatnio za dużo prób przeprowadzałam nie wiem czemu się nie udaje czy ja mam za gróbą skórę?? nie moge spac w nocy sa jakies tabletki bez recepty? Odpowiedz Link
loserka Re: ja 18.11.08, 21:45 > sa jakies tabletki bez recepty? na ból istnienia? nie ma - bez recepty ani na receptę. na chorobę zwaną depresją są - tylko na receptę. idź do psychiatry, nie byłaś jeszcze, prawda? Odpowiedz Link
depressantka Re: ja 18.11.08, 21:50 nie bylam i nie bede raczej mialam na mysli na bezsennosc tabletki zreszta nie wierze ze sa tabletki ktore sprawia ze nie bede czuc bolu w kazdej sekundzie i tego fizyczno-psychicznego ucisku w sercu wiecej moze nie bede pisac bo mam jakas manie zaczynam sie powaznie obawiac ze ktos to czyta z mojego pierdolonego otoczenia. Odpowiedz Link
dolor Re: ja 18.11.08, 21:49 Możliwości są dwie, albo przeczekać oszczędzając się jak się tylko da, a to cholerstwo zwykle po jakimś czasie odpuszcza, tylko że zwykle też wraca, albo odwiedzić kogoś z psych w zawodzie, a ten poeksperymentuje, czasem ponoć z dobrym skutkiem. Na bezreceptowe tabletki szkoda wysiłku dreptania do apteki. Gdyby nie bezsenność, nasze fora nie miałyby wpisów o różnych dziwacznych porach. Odpowiedz Link
depressantka Re: ja 18.11.08, 21:51 dolor napisał: > Możliwości są dwie, albo przeczekać oszczędzając się jak się tylko da, a to > cholerstwo zwykle po jakimś czasie odpuszcza, tylko że zwykle też wraca, albo > odwiedzić kogoś z psych w zawodzie, a ten poeksperymentuje, czasem ponoć z > dobrym skutkiem. Na bezreceptowe tabletki szkoda wysiłku dreptania do apteki. > Gdyby nie bezsenność, nasze fora nie miałyby wpisów o różnych dziwacznych porac > h. a propos czekac czekam juz ponad 4 lata. Odpowiedz Link
dolor Re: ja 18.11.08, 21:55 Ładny wynik, jeśli idzie tak bez przerw, to nie doczekasz bez chemicznego wsparcia. Ale chyba czasem sypiasz. Odpowiedz Link
aurelia_aurita Re: ja 18.11.08, 22:02 tak jak jedni nie jadają, tak inni nie sypiają :) Odpowiedz Link
funstein Re: ja 18.11.08, 22:33 pokochaj drzewo za oknem a przestan sie kochac ciagle ze swoja lechtaczką. Katowanie mozgu masturbacją powoduje depresje. Pokatuj cialo dlugim spacerem albo idz na basen. Zwykle po 6 tygodniach bez katowania mozgu ludzie wychodza z depresji. Sprobuj - zdrowe zycie jest ciekawsze niz egzystencja na dnie. Odpowiedz Link
crysstiano Re: jaja 18.11.08, 22:40 funstein wiesz co? idz sie jebac. widac niedoruchany jestes bo masz wode a nie muzg.idz do burdelu czy co jak niemasz z kim i nie doluj ludzi. Odpowiedz Link
depressantka Re: ja 18.11.08, 22:42 4 lata sie tak zle czuje juz a nie ze 4 lata nie spie czasem spie jak sie zmecze juz płaczem ps. mozesz nie pisac o sexie? bo ja aseksualna jestem. dziekuje. Odpowiedz Link
depressantka Re: ja 18.11.08, 22:44 kurde boje sie wychodzic do szkoly, boje sie ze beda na mnie patrzec nie wiem czy wariuje ale dzis idac do sklepu widzialam ze ludzie sie ogladaja za mna cos ze mna nie halo?? :/ Odpowiedz Link
crysstiano Re: ja 18.11.08, 22:45 to znak ze niehalo. za mna sie ogladaja tez zwsze.a jestem niehalo. Odpowiedz Link
depressantka Re: ja 18.11.08, 22:47 ups ciekawe co ze mna nie tak podejrzewam ze wszystko. Odpowiedz Link
depressantka Re: ja 18.11.08, 22:46 aha jeszcze cos sorrka za 3 wpisy pod rząd. czy to normalne ze mnie ciagle boli brzuch i chce mi sie rzygac? Odpowiedz Link
aidka Re: ja 18.11.08, 23:05 masz kłopoty. tu każdy ma dziwne odwałki pychologicze i somatyczne. Ty mów. Odpowiedz Link
depressantka Re: ja 18.11.08, 23:10 boje sie rozmawiac w realnym zyciu poza tym nie czuje zadnych tematow nie wiem nawet co odpowiadac wiec milcze. boje sie wyjsc z domu. rano jak wstaje czuje ból ze musze wciaz zyc zastanawiam sie czy w aptece mozna kupic skalpel. pisalam kiedys pamietnik ale kurwa jebana policja sie przypierdoliła ze napisałam o pragnieniu smierci... ja pierdole. wolnosc slowa. Odpowiedz Link
aidka Re: ja 18.11.08, 23:33 depressantka napisała: > boje sie rozmawiac w realnym zyciu > poza tym nie czuje zadnych tematow nie wiem nawet co odpowiadac wiec > milcze. > boje sie wyjsc z domu. rano jak wstaje czuje ból ze musze wciaz zyc > zastanawiam sie czy w aptece mozna kupic skalpel. > pisalam kiedys pamietnik ale kurwa jebana policja sie przypierdoliła > ze napisałam o pragnieniu smierci... > ja pierdole. wolnosc > slowa. o ja pierdolę - znowu wątek policyjny. witaj w klubie. Odpowiedz Link
amamit Re: ja 19.11.08, 17:43 pisalam: dorwa, dorwa. 4 lata bez udania sie do lekarza :( gratuluje... Odpowiedz Link
depressantka Re: ja 18.11.08, 23:11 sprobuje sie polozyc w razie co zycze "dobrej" nocy. Odpowiedz Link
mskaiq Re: ja 19.11.08, 11:11 Bol egzystencyjny pojawia sie kiedy jest w Tobie wielee zalu. Dlaczego placzesz, zxzwykle placz przynosi wioele krzywdy. Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link
depressantka Re: ja 19.11.08, 19:00 ZAWSZE jest zle nawet jesli wyglada ze jest ok zawsze wszystko jest zjebane dla mnie dla mnie tylko sa same gówna same pechy Odpowiedz Link
depressantka Re: ja 19.11.08, 22:26 a co w ogole jest? niczego nie ma bagno zapadlam sie w bagnie ciezko samemu sie wydostac na powierzchnie mimo wysilku nie obchodzi mnie moja przyszlosc nic a nic zwisa mi i powiewa zycie dlatego chcialabym znalezc skuteczny sposob... Odpowiedz Link
depressantka Re: ja 19.11.08, 22:38 wiem tyle ze ktos im zglosil to co pisalam na blogu i na jednym forum napisałam tak cos w rodzaju "listu"... jebane pały. Odpowiedz Link
aidka Re: ja 19.11.08, 22:53 spytałam, bo na tym portalu taka akcja była ze mną - wrzucisz mnie w wyszukiwarkę, to zobaczysz, że mało mnie policja i jej "pomoc" w grób żywcem nie włożyła. a z zabijaniem...- mnie dopiero wtedy przeszło, gdy się okazało, że nie tak prosto. a potem żal mi się zrobiło mego zdrowia na te podejścia różne do zabitki. wiem, że Ci musi bardzo ciężko być. i znam te stany - wierz mi. ale nie rób nic sobie. poczekaj. tylko troszeczkę, chwilkę. Odpowiedz Link
crysstiano Re: ja 19.11.08, 23:57 niewiem czemu mi to sie podejzane wydaje...nie wierze nie ufam(nie do aidki muwie oczywiscie tylo do autorki posta) jesli sie myle - przepraszam. Odpowiedz Link
loserka Re: ja 21.11.08, 19:03 no, to już coś. coś konstruktywnego. nie porzucaj tej myśli. Odpowiedz Link
depressantka Re: ja 21.11.08, 19:47 ale niestety nie chce znac byle kogo...a nie ma nikogo kto by czul to co ja szkoda nie wiem, co to zycie Odpowiedz Link
depressantka Re: ja 21.11.08, 20:23 crysstiano napisał: > moze sprubuj zapoznac sie z glancem? WTF? Odpowiedz Link