aurelia_aurita 25.11.08, 22:07 bodajże wczoraj wyraziłam życzenie żeby ludzie od Izy z forum prali swoje brudy tutaj - bo będzie więcej postów. no i życzenie się spełniło... OJEZUSMARIA!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ivonne.3 Re: co ja zrobiłam... 25.11.08, 22:08 Aurelia,ja tylko odpowiadam na posty,od Pana d.s,chłopak ma bzika na naszym punkcie :) Odpowiedz Link
depresja.sucks Re: co ja zrobiłam... 25.11.08, 22:12 Ty masz problemy z seksulanoscia i chyba bzika na moim punkcie. Zobacz w swoim watku. Odpowiedz Link
only_isabelle Re: co ja zrobiłam... 25.11.08, 22:27 Aurelia, sama rozumiesz, że wątki z imieniem w tytule zobowiązują, depresiak nie może sie pogodzić, że przestałam się z nim kolegować, Odpowiedz Link
aurelia_aurita Re: co ja zrobiłam... 25.11.08, 22:29 a jak dla mnie to on usiluje sprowokować loserkę żeby zaczęła ciąć i żeby przestało być forum bez cenzury Odpowiedz Link
aurelia_aurita Re: co ja zrobiłam... 25.11.08, 22:31 Iza, ignoruj go, plss... bo rozwali to forum, a jakoś nie bardzo chcę aby miał tę satysfakcje Odpowiedz Link
only_isabelle Re: co ja zrobiłam... 25.11.08, 22:38 dlatego już napisałam,że się z nim nie koleguję, spoko, ale i tak byłam wstrzemięźliwa Odpowiedz Link
uri_ja Re: co ja zrobiłam... 26.11.08, 07:23 a to przez Ciebie !!!! :D szczerze mowiac nie jest to juz zabawne. niesmaczne tez juz nie jest. ja out of order... jak sie uspokoi wroce tutaj. no, nie placzcie :D Odpowiedz Link
lucyna_n Re: co ja zrobiłam... 26.11.08, 07:47 nawet ja się zmęczylam i zneichęcilam a to już naprawdę trzeba narobić niezlego bleh na form żeby mi si ęczytać nei chciało. Odpowiedz Link
lucyna_n Re: co ja zrobiłam... 26.11.08, 07:46 bo mądrość ludowa mówi że podobno jak Pan Bóg chce kogoś ukarać to mu spelniaa jego życzenie. no to masz:) Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: co ja zrobiłam... 26.11.08, 08:00 Lucy, to jakiś horror się z tego zaczyna robić. Odpowiedz Link
aurelia_aurita Re: co ja zrobiłam... 26.11.08, 09:28 no tak. złote rybki i wszelkie bóstwa spełniające życzenia bywają niebezpieczne :) Odpowiedz Link
dolor Chwała portalowi za narzędzia. 26.11.08, 08:40 Chyba sobie wygrzebię wygaszanie postów nieprzyjaciół. Czego i Wam życzę, bo jeśli komuś się wydaje, że będę te posty czytał i za innych wygaszał, to niedoczekanie jego, nie zna mojej niezłomnej woli lenistwa. Odpowiedz Link
aurelia_aurita Re: Chwała portalowi za narzędzia. 26.11.08, 09:31 moje lenistwo i tak większe. mi to się nawet nie chce wpisywać nieprzyjaciół i klikać w opcję wygaszania. ja po prostu omijam te posty i wątki i ich nie czytam. Odpowiedz Link
dolor Re: Chwała portalowi za narzędzia. 26.11.08, 09:39 Ale ja otwieram wątek i klikam: pokaż wszystkie. A jak tam jest skopiowany jakiś kilometrowy post z innego forum, to muszę przewijać i mi się palec męczy. Odpowiedz Link
aurelia_aurita Re: Chwała portalowi za narzędzia. 26.11.08, 09:46 a ja najpierw patrzę jakie nicki występują w wątku a dopiero potem ew. klikam "pokaż wszystkie" :) Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Chwała portalowi za narzędzia. 26.11.08, 10:07 tylko niech nikt się nie wkurzy na tyle, by domagać się cięcia. Odpowiedz Link
lucyna_n Re: Chwała portalowi za narzędzia. 26.11.08, 11:48 la wkurzonych domagających się cięcia proponuję założyć wątek benzodiazepinowy, letko pacyfikujący chwilowo. Odpowiedz Link