suchmen2 01.12.08, 12:23 a lusia klaszcze i przebiera nogami na widok swojego kochanego pojeba euforyka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amamit Re: lusia i euforyk 01.12.08, 12:26 ja tez lubie Euforyka :) klaszcze i przebieram nogami :) pisze do a nie obok przynajmniej :) Odpowiedz Link
suchmen2 Re: lusia i euforyk 01.12.08, 12:28 euforyk udaje takiego innego i takiego nieszczęśnika bo takich to kobiety z litości biorą a pewnie jest to kawał sukinsyna;p w dodatku uwielbia ploteczki Odpowiedz Link
amamit Re: lusia i euforyk 01.12.08, 12:34 Ty za to udawac nie musisz :) i nie Twoj woz kto sie nad kim lituje :) Odpowiedz Link
loserka Re: lusia i euforyk 01.12.08, 12:30 suchmen2 napisał: > a lusia klaszcze i przebiera nogami na widok swojego kochanego pojeba euforyka Czy już mamy bić brawo? To szczytowy wykwit twojego intelektu czy stać cie jeszcze może na coś więcej? Odpowiedz Link
suchmen2 Re: lusia i euforyk 01.12.08, 12:31 loserka napisała: > suchmen2 napisał: > > > a lusia klaszcze i przebiera nogami na widok swojego kochanego pojeba euf > oryka > a ty to traktujes jako konkurs na najgłupszą wypowiedź? żal...ja piszę co czuję > Czy już mamy bić brawo? To szczytowy wykwit twojego intelektu czy stać cie > jeszcze może na coś więcej? > > Odpowiedz Link
loserka Re: lusia i euforyk 01.12.08, 12:44 suchmen2 napisał: > > > > > a lusia klaszcze i przebiera nogami na widok swojego kochanego poje > ba euf > > oryka > > > a ty to traktujes jako konkurs na najgłupszą wypowiedź? żal...ja piszę co czuję To masz baaaardzo bogate życie wewnętrzne. Pozazdrościć. Odpowiedz Link
suchmen2 Re: wesoły nam dzień dziś nastał 01.12.08, 12:32 lucyna_n napisała: > wreście pisze się wreszcie Odpowiedz Link
suchmen2 Re: wesoły nam dzień dziś nastał 01.12.08, 12:33 lucyna_n napisała: > gówno tam wiesz wiem więcej od ciebie idiotko Odpowiedz Link
lucyna_n Re: wesoły nam dzień dziś nastał 01.12.08, 12:35 kto się przezywa sam się tak nazywa Odpowiedz Link
suchmen2 Re: wesoły nam dzień dziś nastał 01.12.08, 12:37 lucyna_n napisała: > kto się przezywa sam się tak nazywa buahahah istna piaskownica Odpowiedz Link
amamit Re: wesoły nam dzień dziś nastał 01.12.08, 12:43 pierwszy przyniosles grabki :) a teraz je zabieraj :) Odpowiedz Link
lucyna_n Re: lusia i euforyk 01.12.08, 12:30 a tobie co do tego komu ja klaszczę, zazdrosny ? Odpowiedz Link
suchmen2 Re: lusia i euforyk 01.12.08, 12:31 lucyna_n napisała: > a tobie co do tego komu ja klaszczę, > zazdrosny ? > zazdrośc jest mi obca kochanie:) Odpowiedz Link
lucyna_n Re: lusia i euforyk 01.12.08, 12:32 weź te lepkie łapska, fuj Euforyk to przystojniak, nie to co ty. Odpowiedz Link
suchmen2 Re: lusia i euforyk 01.12.08, 12:33 lucyna_n napisała: > weź te lepkie łapska, fuj > Euforyk to przystojniak, nie to co ty. dla ciebie każdy żul jest przystojniakiem babo z pgr-u Odpowiedz Link
lucyna_n Re: lusia i euforyk 01.12.08, 12:35 jestem dzieckiem z pgru a babą jestem ze zwyczajnej wsi kułackiej. Odpowiedz Link
dolor Re: lusia i euforyk 01.12.08, 12:32 lucyna_n napisała: > a tobie co do tego komu ja klaszczę, > zazdrosny ? > Retorycznym w projektanta? I tak nie załapie. Odpowiedz Link
suchmen2 Re: lusia i euforyk 01.12.08, 12:33 dolor napisał: > lucyna_n napisała: > > > a tobie co do tego komu ja klaszczę, > > zazdrosny ? > > > Retorycznym w projektanta? I tak nie załapie. > ale jesteś durny...matko wiem co to projekcja,wiem też co to pytanie retoryczne Odpowiedz Link
lucyna_n Re: lusia i euforyk 01.12.08, 12:34 nie bądź taki do przodu bo ci tyłu zabraknie Odpowiedz Link
suchmen2 Re: lusia i euforyk 01.12.08, 12:36 dolor napisał: > Moje gratulacje, a i tak nie załapałeś;) załapałem-jak można nie załapać jeśli ktoś jest głupszy? no tak retorycznym w projektanta;d Odpowiedz Link
suchmen2 Re: lusia i euforyk 01.12.08, 12:38 lucyna_n napisała: > tak tak , wiesz wiesz > hyhy:)) nawet jeśli nie wiem to mnie to wisi:) Odpowiedz Link
amamit Re: lusia i euforyk 01.12.08, 12:38 zazdrosc. uczucie niszczace zazdrosnego. i tych co musza zaznac jego zazdrosci. suche drzewo... Odpowiedz Link
lucyna_n Re: lusia i euforyk 01.12.08, 12:36 załapał nie załapal, ale jak się biedny rozpisał, widać że ledwo już wytrzymywał tylko czytając, aż normalnie para uszami mu idzie. Odpowiedz Link
suchmen2 Re: lusia i euforyk 01.12.08, 12:37 lucyna_n napisała: > załapał nie załapal, ale jak się biedny rozpisał, widać że ledwo już wytrzymywa > ł > tylko czytając, aż normalnie para uszami mu idzie. heheeh lucynko zobacz ile ty napisałaś;d Odpowiedz Link
suchmen2 Re: lusia i euforyk 01.12.08, 12:40 amamit napisała: > Lucynko :) > bo i czytac nie nadaza :) no wiesz was jest troje a ja jeden;d głąbie Odpowiedz Link
suchmen2 Re: lusia i euforyk 01.12.08, 12:42 amamit napisała: > jak cos to glabico glabie :) ojej to sraszne Odpowiedz Link
amamit Re: lusia i euforyk 01.12.08, 12:46 nie straszne tylko prawdziwe. straszny to jest moj nick :) Odpowiedz Link
dolor Re: lusia i euforyk 01.12.08, 12:46 suchmen2 napisał: > no wiesz was jest troje a ja jeden;d głąbie suchmen2 napisał: > ojej to sraszne Nic dodać;) Odpowiedz Link
suchmen2 Re: lusia i euforyk 01.12.08, 12:39 i co lusia znalazłaś sobie adwokata widzę?;d i klakiera do pomocy?;d Odpowiedz Link
amamit Re: lusia i euforyk 01.12.08, 12:40 to Ty zaprosiles klakierow do watku:) potrafisz cos innego niz nasmiewac sie z ludzi? Odpowiedz Link
suchmen2 Re: lusia i euforyk 01.12.08, 12:42 amamit napisała: > to Ty zaprosiles klakierow do watku:) > > potrafisz cos innego niz nasmiewac sie z ludzi? tak ale nie dajecie mi szansy więc normalnie reaguję Odpowiedz Link
amamit Re: lusia i euforyk 01.12.08, 12:44 barzo normalny to ty watek zalozyles :) bujaj sie na lianach :) nie zapomnij grabek :) odwalilo Ci czy co? Odpowiedz Link
dolor Re: lusia i euforyk 01.12.08, 12:48 suchmen2 napisał: > tak ale nie dajecie mi szansy więc normalnie reaguję No wzruszające;) Szansy na co? Odpowiedz Link
suchmen2 Re: lusia i euforyk 01.12.08, 12:49 dolor napisał: > suchmen2 napisał: > > tak ale nie dajecie mi szansy więc normalnie reaguję > > No wzruszające;) > Szansy na co? > zgadnij? bo chyba taka durna nie jesteś aby nie znać odpowiedzi? > Odpowiedz Link
suchmen2 Re: lusia i euforyk 01.12.08, 12:54 lucyna_n napisała: > pomylić Dolora z kobietą, trudna sztuka. raczej pomyli posty waszej produkcji-bo tyle ich jest że chyba się martwicie bardzo :) Odpowiedz Link
lucyna_n Re: lusia i euforyk 01.12.08, 12:45 nikogo nie muszę szukać, mnie tu wszyscy kochają:) (tylko ciii) Odpowiedz Link
nizynskij Re: lusia i euforyk 01.12.08, 12:40 idz suchot na czat onet pl. moze ktos cie na priva zaprosi Odpowiedz Link
lucyna_n Re: lusia i euforyk 01.12.08, 12:47 coś Ty , chcesz nasłać na boguduchawinnych ludzi suchego? ja nikomu tak źle nie życzę Odpowiedz Link
suchmen2 Re: lusia i euforyk 01.12.08, 12:48 lucyna_n napisała: > coś Ty , chcesz nasłać na boguduchawinnych ludzi suchego? > ja nikomu tak źle nie życzę no straszne-żałosna jesteś-dalej pokaż na co cię stać Odpowiedz Link
amamit Re: lusia i euforyk 01.12.08, 12:52 maso jestes? zakladasz watek, zeby Ci Lucynka nawrzucala. nie ma satysfakcji, wiec sa zyczysz dalej? jak tak to ja dam dobra rade :) Lucynko nie odpisuj :D on czerpie z tego jakas chora rozkosz :D Odpowiedz Link
suchmen2 Re: lusia i euforyk 01.12.08, 12:53 amamit napisała: > maso jestes? > zakladasz watek, zeby Ci Lucynka nawrzucala. > nie ma satysfakcji, wiec sa zyczysz dalej? > jak tak to ja dam dobra rade :) > Lucynko nie odpisuj :D > on czerpie z tego jakas chora rozkosz :D ona jest za durna by nie odpisywać;d Odpowiedz Link
lucyna_n Re: lusia i euforyk 01.12.08, 12:55 też mi się tak wydaje że coś neizdrowo mu się to podoba ale kurcze, czekam aż mi się pliki wyślą na ftpa i nudzi mi się trochę. Odpowiedz Link
suchmen2 Re: lusia i euforyk 01.12.08, 12:57 lucyna_n napisała: > też mi się tak wydaje że coś neizdrowo mu się to podoba > ale kurcze, czekam aż mi się pliki wyślą na ftpa i nudzi mi się trochę. to umiesz wysyłać pliki? Odpowiedz Link