of.woman.born Re: wpis 16661 byl moj 31.12.08, 17:35 U mnie też napierdalają i napierdalają od samego rana. A na górze od godziny napierdalają przebojami radia eska czy innego gówna. Próbuję ich zagłuszyć Morfiną, ale ni chmuja tam, oni poza napierdalaniem jeszcze tupią i śpiewają. własnie przed chwilą dociągnęło mi się to pl.youtube.com/watch?v=RdLPKl2a4mo nowe słuchawki dostałam pod choinkę, nie zawiodą, jakoś przeżyję to napierdalanie z góry i z dołu.. Odpowiedz Link
napierdalaja_i_napierdalaja Re: wpis 16661 byl moj 31.12.08, 17:40 bardzo dobre przedstawienie. kilka razy je widzialem. chcialbym miec etat siekierkowego. Odpowiedz Link
of.woman.born Re: wpis 16661 byl moj 31.12.08, 17:43 napierdalaja_i_napierdalaja napisał: > bardzo dobre przedstawienie. kilka razy je widzialem. chcialbym miec etat > siekierkowego. widziałam 10 lat temu, i niewiele pamiętam. To będzie udany sylwester: -) prawie jak premierowy. Odpowiedz Link
napierdalaja_i_napierdalaja Re: wpis 16661 byl moj 31.12.08, 17:45 a co bedziesz robila? Odpowiedz Link
of.woman.born Re: wpis 16661 byl moj 31.12.08, 17:53 napierdalaja_i_napierdalaja napisał: > a co bedziesz robila? zakopię się z siekierowym pod kołdrą. odpalę dokładnie o 24.00. A teraz robię porządki- zgrywam wszystko na płyty, czego nie zgrałam w ciągu roku. został mi 1gb miejsca, więc nic więcej nie wcisnę. No chyba, że pytasz o jakieś napierdalanki. Nie planuję, ale nigdy nic nie wiadomo w tę piękną sylwestrową noc. jak się wkurzę, to pójdę na górę i zrobię im taką napierdalankę, o jakiej nigdy nawet nie marzyli. Teraz im się Feel zapętlił qrva. Doda następna na playliście. Odpowiedz Link
aidka Re: wpis 16661 byl moj 31.12.08, 18:05 nie ma to jak pod kołdrę i się zapętlać. na własne życzenie. Odpowiedz Link
of.woman.born Re: wpis 16661 byl moj 31.12.08, 18:09 aidka napisała: > nie ma to jak pod kołdrę i się zapętlać. > na własne życzenie. > Cześć Gałązko: -) Najważniejsze, żeby człowiek zanim się zapętli skutecznie wcześniej kogoś zirytował: -) Podobno drażniąca dla niektórych jest nasza zażyłość- czy dzisiaj ci już mówiłam, że cię kocham?: -) Odpowiedz Link
aidka Re: wpis 16661 byl moj 31.12.08, 18:17 dziś jeszcze nie. hej - zapętlam się nieco. albo zapruć ryja, albo opatulić się kołdrą i udawać, że nie ma świata. a tamci już strzelają strasząc zwierzaki. Odpowiedz Link
of.woman.born Re: wpis 16661 byl moj 31.12.08, 18:20 aidka napisała: > dziś jeszcze nie. > hej - zapętlam się nieco. > albo zapruć ryja, albo opatulić się kołdrą i udawać, że nie ma > świata. > a tamci już strzelają strasząc zwierzaki. Tak się zapętliłam, ze aż ci pocztę wysłałam. Chyba jednak wole cię kochać na osobności:-) Odpowiedz Link
of.woman.born Pytałeś Eufo co mam zamiar robić 31.12.08, 19:12 do północy. nie byłam zdecydowana. postanowiłam uczcić stary odchodzący i nowy, jakże świetliście się zapowiadający rok filmem. pl.youtube.com/watch?v=oMn7Q6coFbg oby dzisiaj żadna bomba nie spadła na Strefę Gazy, oby nie zginęło żadne dziecko. Odpowiedz Link
olga_w_oknie Trzeba wybić judków 31.12.08, 19:47 of.woman.born napisała: > oby dzisiaj żadna bomba nie spadła na Strefę Gazy, oby nie zginęło żadne dzieck > o. ...i wszędzie znów się żydzi rozplenią i znów stwierdzą ludzie, że wszystko było przez nich i że żydzi w brudzie rozsiewają miazmaty i że trzeba szyby i sklepy im rozwalić i zęby im wybić. [K.K.Baczyński dn.9.III.A.D.1942] Odpowiedz Link