loserka 12.01.09, 09:58 Czyli - zamykamy, proszę Państwa? Dolor, zebrałeś już wszystkie deklaracje odejścia z forum? Czy może ktoś chce złożyć votum separatum? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dolor Re: HURRY UP PLEASE ITS TIME 12.01.09, 10:06 Zebrałem wszystkie istotne, czyli własną, kilka postów temu uroczyście zadeklarowałem, że już żadnego posta nie napiszę. I nie zamierzam na tym poprzestać, tych deklaracji będzie więcej, wreszcie dogonię średnią forumową. Odpowiedz Link
loserka Re: HURRY UP PLEASE ITS TIME 12.01.09, 10:11 Zatem proszę sie spieszyć. Do zamknięcia Szczura pozostało 411 postów. Odpowiedz Link
dolor Re: HURRY UP PLEASE ITS TIME 12.01.09, 10:40 O, podoba mi się, to coś nowego, pierwszy raz forum zadeklarowało odejście z forumowiczów. Odpowiedz Link
loserka Re: HURRY UP PLEASE ITS TIME 12.01.09, 11:55 najśmieszniejsze jest to, że nikt nie wierzy w najprostsze oczywistości 392 Odpowiedz Link
lucyna_n Re: HURRY UP PLEASE ITS TIME 12.01.09, 12:09 po prostu czujemy pismo nosem, że chodzi o slabą pisalność i wymyśliłaś sobei taki sposob na podniesienie frekwencji my tu jesteśmy bardzo "bystrzy" <szczwany uśmiech> Odpowiedz Link
loserka Re: HURRY UP PLEASE ITS TIME 12.01.09, 12:17 ależ wprost przeciwnie - wsłuchuję się w głos ludu 384 Odpowiedz Link
lucyna_n Re: HURRY UP PLEASE ITS TIME 12.01.09, 12:20 przestań bo się niechcący w snejka przepoczwarzysz Odpowiedz Link
lucyna_n Re: HURRY UP PLEASE ITS TIME 12.01.09, 14:47 dobrze że przepraszasz bo już się chciałam obrazić za to "pierdolicie". Znalazl się miszcz pisania bez pierdolenia. Odpowiedz Link
mskaiq Re: HURRY UP PLEASE ITS TIME 12.01.09, 13:23 Mialo to byc forum dla Was, bez cenzury, gdzie bedziecie mogli pisac o tym co chcecie i jak chcecie. Co sie stalo, czy nie chcecie wiecej pisac tego co chcecie i jak chcecie. Moze warto zastanowic sie co jest zle, co was zrazilo do tego forum. Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link
dolor No to burza mózgów. 12.01.09, 13:35 Co nas zraziło do tego forum? Kontakt z egocentrycznymi chamkami? Mnie rażą posty tego egocentryka dolora. Odpowiedz Link
loserka Re: HURRY UP PLEASE ITS TIME 12.01.09, 14:22 mskaiq napisał: > Mialo to byc forum dla Was, bez cenzury, gdzie bedziecie mogli pisac > o tym co chcecie i jak chcecie. > Co sie stalo, czy nie chcecie wiecej pisac tego co chcecie i jak > chcecie. Moze warto zastanowic sie co jest zle, co was zrazilo do > tego forum. Fromm w "Ucieczce od wolności" już dawno to wszystko opisał. "Chodzi o to, aby nie być wolnym i pokornie słuchać większego łajdaka od siebie". Ave, cenzorze! Odpowiedz Link
lucyna_n Re: HURRY UP PLEASE ITS TIME 12.01.09, 14:45 a to musi coś zrazić żeby się nie chcialo pisać? mnie tam nic nie zraziło, nawet na depresji pisuję mimo że mnie zraziło, jestem jakimś beznadziejnym przypadkiem. Zamykaj bude Loserka, jak nie będę mogla nigdzie pisać to będę musiala się odzwyczaić, innej opcji ratunku nie widzę. Odpowiedz Link
aidka Re: HURRY UP PLEASE ITS TIME 12.01.09, 16:23 Moze warto zastanowic sie co jest zle, co was zrazilo do > tego forum. > Serdeczne pozdrowienia mnie niespecjalnie coś zraziło. trudno mi jest teraz pisać tylko, jak wiesz... Odpowiedz Link
naqoyaqatsi Re: HURRY UP PLEASE ITS TIME 12.01.09, 14:11 a ja przegapilem moment w kturym sie komsu cos przestalo podobac. moze za zadko bylem ostatnio. ktos sie poklucil z kims czy co? Odpowiedz Link
lucyna_n Re: HURRY UP PLEASE ITS TIME 12.01.09, 14:46 nie, wszystko jest jak było chodzi o to że prawie każdy tutaj regularnei deklaruje zaprzestanie pisania a więc idąc na rękę forumowiczom można uznać że czas zamykać:) Odpowiedz Link
naqoyaqatsi Re: folwark zwierzecy 12.01.09, 15:32 no ale to wolny forum mial byc wiec mozna im bylo pisac ze odchodza. no ale po to admin jest zeby pokazac i ukarac za takie niegrzeczenstwo.odpowiedzialnosc zbiorowa to sie nazywa. Odpowiedz Link
naqoyaqatsi Re: folwark zwierzecy 12.01.09, 15:43 i jeszcze to odliczanie. im wiecej napiszesz tym szybciej szczur polknie swuj ogon. no zenua. nieswiadome czekanie ze ktos sie zuci pod rzwi i zlapie zwierza za ogon? kto jest dobry w rejtanach? bo ja nie:D Odpowiedz Link
loserka Re: folwark zwierzecy 12.01.09, 17:52 naqoyaqatsi napisał: > no ale to wolny forum mial byc wiec mozna im bylo pisac ze odchodza. Każdemu wolno tu pisać co chce, Krystian. KAŻDEMU. > no ale po to admin jest zeby pokazac i ukarac za takie > niegrzeczenstwo.odpowiedzialnosc zbiorowa to sie nazywa. To są właśnie te tęsknoty za systemem opresyjnym. Ucieczka od wolności. Odpowiedz Link
naqoyaqatsi Re: folwark zwierzecy 12.01.09, 17:58 ale kto teskini za tym systemem?? to cale kasowanie to wlasnie wywieranie presji wg mnie:/ wolnosc to jest jak kto chce to odchodzi kto niechce to nie ale niema zadnych konsekwecncj Odpowiedz Link
aurelia_aurita Re: folwark zwierzecy 12.01.09, 18:23 a ja tam optymistycznie wierzę, że loserka ma w sobie ducha forumowego i zachowa się jak prawdziwy Forumowicz Spod Szczura: nie dotrzyma słowa. zobacz, że już przestała odliczać :) Odpowiedz Link
loserka Re: folwark zwierzecy 12.01.09, 18:31 > ale kto teskini za tym systemem?? każdy odpowiedzi musi szukać w swojej głowie > to cale kasowanie to wlasnie wywieranie presji wg mnie:/ ktos cos skasował, serio??? > wolnosc to jest jak kto chce to odchodzi kto niechce to nie ale niema zadnych > konsekwecncj tak. każdy pisze co chce i żadnej konsekwencji w tym pisaniu nie widać. mnie tez mozna, zgodnie z zasadami wolnosci absolutnej na forum napisac sobie co mi sie uwidzi pewnego pieknego dnia. i prosze nie wymagac ode mnie konsekwencji. Odpowiedz Link
naqoyaqatsi Re: folwark zwierzecy 12.01.09, 18:56 > ktos cos skasował, serio??? a czy ja pisze o kasowaniu postow? loserka, niejestem kretynem chciaz tak wygladam i tak mnie widzi wiekszosc ludzi. moze faktycznie lepiej sie nieodzywac.albo pospac. szczegulnie jak sie idzie do roboty na noc Odpowiedz Link
loserka Re: folwark zwierzecy 12.01.09, 19:47 nie traktuj tego wszystkiego tak serio. wyśpij się. nie czuję się tu "adminem" i czasem też mam prawo pochlapać ozorem byle co. nigdy nie uważałam Cię za kretyna, wręcz przeciwnie. nie chce mi się już liczyć. i tak prawdopodobnie przy 17666 nie będzie mnie na forum. chyba że szczur sam z siebie ulegnie anihilacji. Odpowiedz Link