azulete 11.05.09, 15:35 jak to wygląda? czy to nie strata czasu? czy to nie kolonie? czy komuś pomogło? czy komuś z zaburzeniami osobowości pomogło? czy efekty się utrzymały? czy ktoś się urwał przed końcem? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rotady Re: oddział dzienny? 11.05.09, 16:57 > czy to nie strata czasu? jak masz multum zajec do wykonania, to szkoda. Odpowiedz Link
azulete Re: oddział dzienny? 11.05.09, 16:58 rotady napisał: > > czy to nie strata czasu? > > jak masz multum zajec do wykonania, to szkoda. dziękuję za przypomnienie że jestem całkowicie bezużyteczna od pana też chciałam to usłyszeć Odpowiedz Link
nienill Re: oddział dzienny? 11.05.09, 18:30 > czy ktoś się urwał przed końcem? podobno masa osob sie urywa standard w tej branzy Odpowiedz Link
nienill Re: oddział dzienny? 11.05.09, 21:17 klaskanie to nic wyobraz sobie, ze oni sie tam smiali na glos chichotali czesto Odpowiedz Link
poszerzenie-pola-walki Re: oddział dzienny? 11.05.09, 21:33 terror psychiczny pełna scjalizacja 24h n dobę zero prywatności nic tylko sie zabić Odpowiedz Link
nienill Re: oddział dzienny? 11.05.09, 21:34 poszerzenie-pola-walki napisała: > terror psychiczny > pełna scjalizacja 24h n dobę zero prywatności > nic tylko sie zabić pan czyta na co pan odpisuje dzienny Odpowiedz Link
poszerzenie-pola-walki Re: oddział dzienny? 11.05.09, 21:42 no to 5h na dobę wychodzi na to samo bo trzeba się spowiadać jak u księdza Odpowiedz Link
nienill Re: oddział dzienny? 11.05.09, 21:45 > bo trzeba się spowiadać jak u księdza gadasz tylko o tym o czym chcesz i nie ma presji, bo rozgrzeszenia i tak nikt nie dostaje Odpowiedz Link
poszerzenie-pola-walki Re: oddział dzienny? 11.05.09, 21:47 jest presja bo siedzą z tobą inni ludzie Odpowiedz Link
nienill Re: oddział dzienny? 11.05.09, 21:54 poszerzenie-pola-walki napisała: > jest presja bo siedzą z tobą inni ludzie to prawda i rozdaja zielone naklejki za kazdy dobry uczynek jak sie zbierze 5 to mozna isc na lody Odpowiedz Link
azulete Re: oddział dzienny? 11.05.09, 21:49 ja mam do opowiadania same proste historie do obśmiania w sam raz zacznę od opowieści o drugim poślizgu który mi uświadomił, że nie chcę zginąć na drzewie Odpowiedz Link
azulete Re: oddział dzienny? 11.05.09, 21:54 jakoś się cieszę, że mnie pewno też nie :-) Odpowiedz Link
nienill Re: oddział dzienny? 11.05.09, 21:56 azulete napisała: > jakoś się cieszę, że mnie pewno też nie > :-) rozumiem, ze masz jakies inne plany Odpowiedz Link
nienill Re: oddział dzienny? 11.05.09, 22:01 azulete napisała: > wycieczka w góry? > no trudno chcialabym skrytykowac, ale w tym przypadku sie nie da Odpowiedz Link
nienill Re: oddział dzienny? 11.05.09, 22:53 moge napisac, ze "i tak nie pojdziesz" ostatnio na jednego pana podzialalo i z wlasnej woli siedzi w tej klatce Odpowiedz Link
ych Re: oddział dzienny? 12.05.09, 10:04 > terror psychiczny > pełna scjalizacja 24h n dobę zero prywatności > nic tylko sie zabić Bluźnisz. To wszystko przecież tylko dla Twojego dobra i dobra społeczności. Terapeutycznej, a jakże. Odpowiedz Link
rotady Re: oddział dzienny? 12.05.09, 11:22 jak to jest odzial nerwic, tak ze jest grupowa, rozne zajecia, praca z cialem relaksu nauka, asertywnosci i rozne takie , to ladnie. ale sa tez rozne jakies takie odzialy dzienne w stylu ze trzeba gdzies wariata zostawic na dzien i raz w tygodniu wycieczka do zoo. Odpowiedz Link
nienill Re: oddział dzienny? 12.05.09, 14:05 rotady napisał: > jak to jest odzial nerwic, tak ze jest grupowa, rozne zajecia, praca z cialem > relaksu nauka, asertywnosci i rozne takie , to ladnie. pewnie ze ladnie ale z tego co widze, zeby docenic, to trzeba przyniesc ze soba ładny kawał uswiadomionej nerwicy inaczej tylko odrzuca a nie kazdy ma takie zasoby do przerabiania Odpowiedz Link
azulete Re: oddział dzienny? 12.05.09, 14:42 jeśli jedyna rekomendacja od euforyka to rzeczywiście ponuro się zapowiada może 5 lat temu by i co dało dziś, to najwyżej może zawstydzić nie lubię podejmować takich decyzji bo cokolwiek zrobię i tak zwykle źle Odpowiedz Link
nienill Re: oddział dzienny? 12.05.09, 18:29 azulete napisała: > jeśli jedyna rekomendacja od euforyka pani rzeczywiscie pamiec cos nawala Odpowiedz Link
azulete Re: oddział dzienny? 12.05.09, 18:33 kurwa. nie kop mnie dziś. bo miałam dobry ranek a pierdolony Ufo mi go rozwalił Odpowiedz Link