wedrownicki 04.06.09, 10:51 dobrze by sie sprawdzil na forum. przydralyby mu sie linki. chodzi po mediach i sadach z wypiskami, dokumentami, cytatami, pograzony w sieci znakow. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wedrownicki Re: general 04.06.09, 11:12 * Danuta Kuroń zaprasza pod okno pokoju Jacka, ul. Mickiewicza 27 (na wprost parku Żeromskiego) - będzie czekać o godz. 20 ze szklaneczką soku. chyba dzis uklekne przed tym oknem i zakrzykne "zostan z nami, zostan z nami, zostan z nami". Odpowiedz Link
wedrownicki Re: general 04.06.09, 11:30 11 listopada nic nie pisza o toascie za wolnosc. wyborcza za pomoca wódy chce narod zachecic. to podstawowy instrument polityczny w tym kraju Odpowiedz Link
wedrownicki tusk na wawelu : 04.06.09, 12:21 dziekuje lechowi walesie, ktory byl skromnym robotnikiem... Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: general 04.06.09, 20:03 wedrownicki napisał: > * Danuta Kuroń zaprasza pod okno pokoju Jacka, ul. Mickiewicza 27 (na wprost > parku Żeromskiego) - będzie czekać o godz. 20 ze szklaneczką soku. > > > chyba dzis uklekne przed tym oknem i zakrzykne "zostan z nami, zostan z nami, > zostan z nami". tak zrób. i Jacek i Jego druga żona, o Ś.P. Gajce nie wspomnę, zasługują na to, byś choć chwilę pomyślał. miekoniecznie klękał. Odpowiedz Link
niebedzieszzadawalsiezwariatam Re: general 05.06.09, 11:22 dla mnie to jest manipulacja jak puszczaja filmiki jak urodzona 4 czerwca dziekuje, premier mowi jak polacy maja byc wdzieczni lechowi. kazdy zyje na swoj rachunek. jak panu bartoszewskiemu chcialo sie napierdalac z karabinu to jego sprawa, huj mnie to obchodzi, na jego miejscu po latach bym sie wstydzil w jaki idiotyzm mnie wpakowali z tym powstaniem, biorac pod uwage ilosc trupow bez karabinow. jak lechowi sie chcialo strajkowac, bo mu sie nie podobalo to robi to na swoj rachunek. czy nastepne pokolenie ma byc wdzieczne ze matce i ojcu ruchac sie chcialo, i ze jesc w zwiazku z tym dawali? Odpowiedz Link
nienill Re: general 05.06.09, 11:29 niebedzieszzadawalsiezwariatam napisał: > dla mnie to jest manipulacja bo jest ale niech im na zdrowie idzie przynajmniej przez kilkadziesiat godzin podgryzaja sie w bardziej uprzejmy sposob Odpowiedz Link
niebedzieszzadawalsiezwariatam Re: general 05.06.09, 11:36 a ci stoczniowcy to chyba maja schizofrenie. najpierw napierdalaja z petardami, obwiniaja panstwo ze im zaklad zyskow nie przynosi, a teraz wolnosc swietuja. no to jest wolny rynek to czego chca od panstwa. wolnosc dla was, socjalizm i laury dla nas. Odpowiedz Link
nienill Re: general 05.06.09, 11:40 niebedzieszzadawalsiezwariatam napisał: > a ci stoczniowcy to chyba maja schizofrenie. mają Odpowiedz Link
dolor Re: general 05.06.09, 12:24 Schizofrenię bezobjawową maja, taki zupełnie normalny stan, w którym można przeczyć sobie słowami i czynami, pod warunkiem, że przynosi to nam korzyść (i radość, duma ze świętowaniem przynosi, i petardy z okrzykami: złodzieje, oddajcie nam przywileje). Ten sam mechanizm, którego uczysz się już w dzieciństwie, w szkole: Big Bang i ewolucja a na innej lekcji Księga Rodzaju i zabójcza prezerwatywa, w domu: nie wolno kłamać, ale jakby ktoś o mnie pytał, to mnie nie ma, miłość do zwierzątek i kotletów itp. Tylko wariaci mają z tym poważniejsze problemy. Odpowiedz Link
nienill Re: general 05.06.09, 12:31 dolor napisał: > miłość do zwierzątek i kotletów itp. uffff czyli przynajmniej jedno świrnięcie odpada bo we mnie zadne zwierzatka jakiejs szczegolnej milosci nie wzbudzają ani te chodzace na dwoch lapach, ani te na czterech i z wszelkimi innymi kombinacjami Odpowiedz Link
ellena_cyganka Re: general 05.06.09, 12:34 "bo we mnie zadne zwierzatka jakiejs szczegolnej milosci nie wzbudzają ani te chodzace na dwoch lapach, ani te na czterech i z wszelkimi innymi kombinacjami" No cóż...przyznaję się też tak mam. Odpowiedz Link
dolor Re: general 05.06.09, 12:35 Błąd. Powinnaś kochać zwierzątka. I nie mieć kłopotu, zeby karmić je oraz siebie równie milusimi, słodziutkimi zwierzątkami. Odpowiedz Link
nienill Re: general 05.06.09, 12:38 dolor napisał: > Błąd. Powinnaś kochać zwierzątka. I nie mieć kłopotu, zeby karmić je oraz siebi > e > równie milusimi, słodziutkimi zwierzątkami. pomysle nad tym Odpowiedz Link
nienill Re: general 05.06.09, 12:42 dolor napisał: > Błąd. moze nie do konca blad bo choc nigdy mi dane nie bylo, wierze, ze takie jedno swoje zwierzatko moglabym pokochac i karmic je nawet slodkimi myszkami ale musialoby byc "moje" to z czasem bym sie przywiazala i walczyla jak lwica o jego dostatek i cale zastepy myszek do zjedzenia Odpowiedz Link
dolor Re: general 05.06.09, 12:56 Oj, nie znam się, ale to chyba jeszcze nie to. Jak normals z dziećmi, trzeba kochać je wszystkie, a nie tylko własne, a innych nie znosić, bo to źle widziana patologia. No i nie mam jakiegoś silnego poczucia własności i podział na moje dobre, ich złe za bardzo do mnie nie przemawia (nawet komunizm by mi odpowiadał, gdyby ludzie potrafili grać uczciwie, a nigdy nie będą potrafili, dlatego to paskudna ideologia, którą zwalczać trzeba). Najwyżej o ostatniego laptopa do upadłego bym walczył. Odpowiedz Link
nienill Re: general 05.06.09, 13:07 dolor napisał: > Jak normals z dziećmi, trzeba > kochać je wszystkie, a nie tylko własne, a innych nie znosić, bo to źle widzian > a > patologia. oj nie strasz ja na wstepie o jakims kotku lub piesku myslalam wężu ewentualnie też pewnie by moje emocje mogl rozbudzic > No i nie mam jakiegoś silnego poczucia własności i podział na moje dobre, ich > złe to nie jest kwestia dobre lub złe chodzi mi o to, ze ja moge psioczyc na moich bliskich ile wlezie ale gdy w tarapaty wpadaja to sie przejmuje czasem bardziej niz sobą i instynkt nakazujacy nawet samej, zamiast nich, isc na polowanie sam sie pojawia, choc nie są jakos specjalnie lepsi od reszty populacji (nawet komunizm by mi odpowiadał, gdyby > ludzie potrafili grać uczciwie, a nigdy nie będą potrafili, dlatego to paskudna > ideologia, którą zwalczać trzeba). ja tez tak to widze ale takich rzeczy chyba nie wolno glosno wypowiadac Odpowiedz Link
niebedzieszzadawalsiezwariatam Re: general 05.06.09, 12:33 ale w sumie wole wiecznie oszukanych stoczniowcow, bo zabawni sa, niz kombatanci mlodziez uwodzacy swoim bohaterstwem i nakazujac sie milowac, bo to juz perwersyjne zboczone i obslizgle. nie wiem jak mozna komus mlodszemu kazac zyc swoim zyciem. Odpowiedz Link
nienill Re: general 05.06.09, 12:39 niebedzieszzadawalsiezwariatam napisał: > ale w sumie wole wiecznie oszukanych stoczniowcow, bo zabawni sa, ja tam nic zabawnego w nich nie widze ich zachowanie rownie milusie jak kazdy domowy szantaz emocjonalny lub histeria czterolatka Odpowiedz Link
niebedzieszzadawalsiezwariatam Re: general 05.06.09, 12:42 wole frustratow, niz tlustych mieszczan zaspokajajacych swoje zboczone pragnienia dzieki pieniadza. Odpowiedz Link
dolor Re: general 05.06.09, 12:42 Dlatego uważna obserwacja normalsów jest taka ciekawa, ale to "ja w twoim wieku" to przecież podstawa psychicznego zdrowia. I może być w wersji "ja w twoim wieku musiałem, a ty teraz masz tak dobrze i nie doceniasz". Osobiście czasem chętnie wziąłbym sobie karabin i postrzelał, albo rzucił się z pięściami na czołg, jakbym się tak rzucił na tira, niechybnie byłoby, żem wariat. Odpowiedz Link
nienill Re: general 05.06.09, 12:44 dolor napisał: > Dlatego uważna obserwacja normalsów jest taka ciekawa, dla mnie jest niesamowicie ciekawa nawet tokszoły moge z tego powodu okazjonalnie oglądać Odpowiedz Link