iryssek 09.06.09, 12:18 chcę się przyznać że podglądam czasem od pewnego czasu. Jakkolwiek jeszcze nie jestem gotowa przyłączyć się do dyskusji aczkolwiek może to nastąpić niebawem. A nie chce działać z ukrycia więc grzecznie sie witam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ichnia Witaj więc. 09.06.09, 12:37 iryssek napisała: > chcę się przyznać że podglądam czasem od pewnego czasu. Jakkolwiek jeszcze nie > jestem gotowa przyłączyć się do dyskusji aczkolwiek może to nastąpić niebawem. > A nie chce działać z ukrycia więc grzecznie sie witam. > Odpowiedz Link
dolor Re: Witam 09.06.09, 12:38 Fajnie, wreszcie będzie można serdecznie pożreć, znaczy chciałem napisać pozdrowić, kogoś nowego. Pisz śmiało, nieśmiało, czy jak tam sobie wolisz. -- "Niektóre błędy są jednocześnie proste i ogromne. Najgorsze błędy, jakie zdarzyło mi się popełniać, wynikały z poczciwego optymizmu" (Baxter) Najlepsza depresja pod szczurem Odpowiedz Link
ellena_cyganka Re: Witam 09.06.09, 13:40 ja tez Cię witam, nie przyglądaj sie tylko wal śmiało! Odpowiedz Link
paradoxus Re: Witam 09.06.09, 17:41 ellena_cyganka napisała: > ja tez Cię witam, nie przyglądaj sie tylko wal śmiało! i przygotuj na walenie? Odpowiedz Link
ichnia Re: Witam 09.06.09, 20:02 paradoxus napisała: > ellena_cyganka napisała: > > > ja tez Cię witam, nie przyglądaj sie tylko wal śmiało! > > i przygotuj na walenie? > A Ty od razu tak z grubej rury... ;) Odpowiedz Link
ichnia Re: tak sobie wyobrazam watek 09.06.09, 21:00 nienill napisała: > w ktorym wszyscy juz wyzdrowieli No ale to się nie wydarzy. Niestety. Odpowiedz Link