aurelia_aurita 08.07.09, 00:56 :) chciałam tylko założyć wątek w który najtrudniej będzie trafić. dobranoc państwu. (a może jutro skończy się Świat i nie będzie trzeba iść do roboty?) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aurelia_aurita Re: ' 08.07.09, 00:58 powinna być jeszcze opcja 'ruchome wątki'. tak jak te ruchome okienka gdzie się gania zamykajacy krzyżyk po całym ekranie. Odpowiedz Link
aurelia_aurita Re: Do diabla z takimi klopotami! 08.07.09, 17:21 wyluzowana to może byc kaczka. a wszystko to pozory. trza jakoś sobie radzić. a może kiedyś wygram ten milijon w totka? a, zapomniałam, najpierw trzeba zagrać. Odpowiedz Link
dolor . 08.07.09, 01:41 Świat się skończy w sobotę po 14-tej. Ptaki z hipermarketu zabrali, ale za to na ulicy dali deszcz, mojej grypie się podobało. Dobrej nocy, pozbawieni humoru (vel chumoru) szczurzanie. Odpowiedz Link
ichnia Re: ' 08.07.09, 09:37 aurelia_aurita napisała: > :) > chciałam tylko założyć wątek w który najtrudniej będzie trafić. Eee tam, trafić łatwo, gorzej zauważyć ;)) > dobranoc państwu. Dzień dobry. > (a może jutro skończy się Świat i nie będzie trzeba iść do roboty?) > No niestety trzeba było iść. Po ciężkich ostatnio nocach jest bardziej ciężko. Odpowiedz Link