iso1 14.07.09, 15:27 witam po długiej nieobecności :) wpadłem na chwilkę zapytać co u Was starzy forumowicze ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aurelia_aurita Re: hej ! co słychać ?! 14.07.09, 16:47 te wilki zawsze jakieś takie czujne. niby od miesięcy nie piszą i nie czytają a wystarczy 15 minut... Odpowiedz Link
ptak_grobowy Re: hej ! co słychać ?! 14.07.09, 19:52 pytasz co slychac? wlosy rosna, jest pol metra i nie ma zakol, a co u ciebie iso? Odpowiedz Link
iso1 Re: hej ! co słychać ?! 16.07.09, 11:33 jeśli chodzi o depresję to już jej od dawna nie mam :) niestety łykam tabsy które mają zapobiec nawrotowi Alventa+Depakina póki co jest dobrze zawitałem tu z nudów szukam nowej pracy i mam sporo czasu a co z innymi ? Odpowiedz Link
loserka Re: hej ! co słychać ?! 17.07.09, 19:51 iso1 napisał: > jeśli chodzi o depresję to już jej od dawna nie mam :) > niestety łykam tabsy które mają zapobiec nawrotowi Alventa+Depakina > Ile miałeś już tych nawrotów? Odpowiedz Link
iso1 Re: hej ! co słychać ?! 18.07.09, 14:56 miałem bardzo długi epizod depresyjny i długie leczenie nawrotów na szczęście nie miałem i mam nadzieję że nie będę miał Odpowiedz Link
loserka Re: hej ! co słychać ?! 18.07.09, 17:14 so1 napisał: > miałem bardzo długi epizod depresyjny i długie leczenie > nawrotów na szczęście nie miałem To po ch... właściwie żresz tę depakinę? Do końca życia ten miks będziesz konsumował? Wątroby Ci nie szkoda? tez masz tylko jedną. Odpowiedz Link
lucyna_n Re: hej ! co słychać ?! 18.07.09, 17:25 ze strachu to człowiek nie takiej brzytwy się chwyta Odpowiedz Link
iso1 Re: hej ! co słychać ?! 19.07.09, 20:45 myślałem że takie podstawowe informacje nt leczenia depresji są ci znane depakina + antydepresant stosuje się po chorobie w celu niedopuszczenia do jej nawrotu Odpowiedz Link
loserka Re: hej ! co słychać ?! 20.07.09, 13:01 Niech Najświętsza Psychiatria ma w swojej opiece Twojego lekarza... Odpowiedz Link