konspirant.0 24.10.09, 12:19 premier Tusk na spotkaniu z młodzieżówką PO powiedział: "dzisiaj, ktoś kto ma poglądy odmienne od Władzy, nie ląduje w więzieniu" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ZED a ty wiesz? IP: *.ipspace.xilinx.com 24.10.09, 12:22 za obrazanie innych na forum nie wyladujesz w wiezieniu. najwyzej dostaniesz nakaz przeprosin i jakies robotki albo wplata na okreslone cele. Odpowiedz Link Zgłoś
konspirant.0 Re: a ty wiesz? 24.10.09, 12:25 Gość portalu: ZED napisał(a): > za obrazanie innych na forum nie wyladujesz w wiezieniu. najwyzej dostaniesz > nakaz przeprosin i jakies robotki albo wplata na okreslone cele. mnie to NIE GROZI, ale tobie TAK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZED Re: a ty wiesz? IP: *.ipspace.xilinx.com 24.10.09, 15:06 jak pis wroci do wladzy to pewnie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bob Re: a ty wiesz? IP: *.tktelekom.pl 24.10.09, 12:29 Gość portalu: ZED napisał(a): > za obrazanie innych na forum nie wyladujesz w wiezieniu. najwyzej dostaniesz > nakaz przeprosin i jakies robotki albo wplata na okreslone cele. nie stawac za blisko Autor: Gość: ZED IP: 62.221.5.* 24.10.09, 11:15 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz chyba raczej Pani Prezydent Miasta Szczecina Twoje Okna Małgorzata Jacyna-Witt? poza szczekaniem trzeba miec jeszcze jakies umiejetnosci by startowac na prezydenta. Ciekawe czemu pisałeś ten tekst przez niemieckie proxy, "bohaterze"? :-DDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
konspirant.0 Re: a ty wiesz? 24.10.09, 12:34 > > Ciekawe czemu pisałeś ten tekst przez niemieckie proxy, "bohaterze"? > > :-DDDDDDDDDDDDDDD bo on taki ODWAŻNY :)))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZED Re: a ty wiesz? IP: *.ipspace.xilinx.com 24.10.09, 15:08 zabawni jestescie. stworzcie sobie jakas teorie spisku na temat mojego ip. zwlaszcza, ze jestem nie na swoim wifi. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Wiesz ze to przestepstwo z KK Art. 267 IP: *.cable.quicknet.nl 24.10.09, 22:31 nie jakies obrazanie - wlamanie do cudzej sieci i uzywanie zasobow teleinformatycznych to przestepstwo - za to mozna pojsc siedziec na serio i nie bedzie to zadna sprawa polityczna... ZED nie prowokuj losu... ja ci zle nie zycze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faksymile Re: Wiesz ze to przestepstwo z KK Art. 267 IP: *.chello.pl 24.10.09, 22:34 anonimizery, proxy za 59 zł, wszystko da się ustalić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: Wiesz ze to przestepstwo z KK Art. 267 IP: *.cable.quicknet.nl 24.10.09, 22:42 mozna uzywac anonimizerow, mozna robic inne rzeczy - ZED mowi wyraznie - nie jestem w swojej sieci WiFi czyli korzystam z cudzej - jesli korzysta za zgoda wlasciela to wlasciciel bedzie musial i tak go wysypac jesli zas wlasciciel sieci nie wie nic o ZED'dzie to ZED ma problem bo to KK Art. 267... I to juz jest cos wiecej niz pyskowki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faksymile Re: Wiesz ze to przestepstwo z KK Art. 267 IP: *.chello.pl 24.10.09, 22:45 zgoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -.- Re: Wiesz ze to przestepstwo z KK Art. 267 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.09, 23:01 Witam. Hmm...ciekawie się robi...;)) Zed-a już drugi raz dzisiejszego dnia "gubi" - "buta" i arogancka-zarozumiałość. Coś się stało bo Zed "wygląda"-jak mysz która upolowała "szperke" i to "rozpasione" ego "wycina" mu nr-y,które go "wsypują". -.- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-ZED-bredzik Re: Wiesz ze to przestepstwo z KK Art. 267 IP: *.szczecin.mm.pl 24.10.09, 23:10 Ten, człowieczek, co obraził połowę internautów Szczecina musi nieźle trząś portkami zważywszy jak bardzo się chowa po proxy i innych lewych IP... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -.- Re: Wiesz ze to przestepstwo z KK Art. 267 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.09, 23:29 Witam. Nie sądzę by z dego powodu używał proxy,ma co innego na "sumieniu" Hmm...zastanawiające są takie różne zachowania... -.- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZED Re: Wiesz ze to przestepstwo z KK Art. 267 IP: *.mysmart.ie 25.10.09, 01:31 vlad zasady na jakim uzywam tego lacza sa moja prywatna sprawa, a samo lacze jak i ja znajduja sie poza granicami kraju, tak wiec punkty kodeksu obowiazujacego w polsce sie do mnie srednio odnosza, nawet jakbym popelnil jakies wykroczenie. cieszy mnie, ze sie tak palujecie nad ta sprawa. zycze powodzenia w dalszych dochodzeniach. tym bardziej, ze jesli ja polece za to co mowie to kazdy z was tez:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: Wiesz ze to przestepstwo z KK Art. 267 IP: *.cable.quicknet.nl 25.10.09, 01:52 wyjatkowo ci odpowiem choc nie adresujesz swej wypowiedzi do mnie (watkowanie) zasady uzywania lacza sa tylko czesciowo twoja prywatna sprawa to po pierwsze po drugie prawo w roznych panstwach EU przewiduja podobne sankcje karne za tego typu przestepstwa po trzecie to nie jest wykroczenie ale przestepstwo - musisz miec tego swiadomosc ze jakiekolwiek nieautoryzwoane korzystanie z cudzych zasobow teleinformatycznych poza sama nagannoscia moralna takiego czynu jest przestepstwem co do reszty twojej wypowiedzi - smacznego... Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 Re: Wiesz ze to przestepstwo z KK Art. 267 25.10.09, 11:08 a ja gdzies powiedzialem, ze uzywam bez zezwolenia? moze to publiczne wifi? a moze to "nie twoj zasrany interes wifi"?:) i przestan sie dopie...c i zachowywac jak troll ktory jak koncza mu sie argumenty to grzebie w teczkach i szuka personalnych atakow. nudzi mnie to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Wiesz ze to przestepstwo z KK Art. 267 IP: *.chello.pl 25.10.09, 11:17 zed.1 napisał: > i przestan sie dopie...c i zachowywac jak troll ktory jak koncza mu sie > argumenty to grzebie w teczkach i szuka personalnych atakow. Nazywasz prezydenta miasta trollem? W poniedziałek możesz się spodziewać wezwania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lyberau Re: Wiesz ze to przestepstwo z KK Art. 267 IP: *.pr1-nat.espol.com.pl 25.10.09, 22:56 łooooooooooooo matko! klakiera zamkna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: Wiesz ze to przestepstwo z KK Art. 267 IP: *.cable.quicknet.nl 25.10.09, 11:22 > a ja gdzies powiedzialem, ze uzywam bez zezwolenia? moze to publiczne wifi? a > moze to "nie twoj zasrany interes wifi"?:) a jest to publiczny wifi? (rozumiem ze wybierasz taka linie obrony ale uwierz mi ze to bardzo latwo ustalic) - pamietaj tez ze w miejscach publicznych zazwyczaj instalowane sa sytemu monitoringu (CCTV) dzieki temu jest znacznie latwiej zweryfikowac tozsamosc osoby > i przestan sie dopie...c i zachowywac jak troll ktory jak koncza mu sie > argumenty to grzebie w teczkach i szuka personalnych atakow. nudzi mnie to. Spokojnie, po co to nerwy, rozumiem ze obawiasz sie konkurencji ale przejrzyj statystyki, ile tego jest, bijesz mnie w trollowaniu o cale eony - ja to wiesz amtorsko trolluje ty jestes profesjonalista - takie zawodowstwo w trollowaniu. PS naprawde uwazasz ze grzebie w twojej teczce? ja tam tylko archiwizuje twoje wypowiedzi i jak na razie wcale tam nie grzebie. PS1 Podobno GW ma hotspota - zawsze mozesz ustawic sie pod redakcja i stamtad trollowac (podpowiedzialbym ci jak prosto ukryc swoja tozsmosc i wybic bron z reki prokurutury ale nie bede zdradzal ci pewnych sekretow) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamek korzystanie z zasobów telleinformatycznych przestę IP: *.chello.pl 25.10.09, 13:20 ZED sie przyznał, ze korzysta z cudzej wifi czyli zasobów teleinformatycznych a to już jest przestępstwem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -.- Re: Wiesz ze to przestepstwo z KK Art. 267 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.09, 01:55 ;))))) I tu jesteś w błędzie;))) Ot próżność czy głupota?-pytanie retoryczne. ;)))) -.- Odpowiedz Link Zgłoś
konspirant.0 Re: Wiesz ze to przestepstwo z KK Art. 267 25.10.09, 08:45 Gość portalu: ZED napisał(a): > vlad zasady na jakim uzywam tego lacza sa moja prywatna sprawa, a samo > lacze jak i ja znajduja sie poza granicami kraju, tak wiec punkty > kodeksu obowiazujacego w polsce sie do mnie srednio odnosza, nawet > jakbym popelnil jakies wykroczenie. > ZED: czyli świadomie łamię prawo i głośno krzyczę: łapać złodzieja !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobermanka Re:ZED ujawnił swoje IP jako 62,221,5? IP: *.chello.pl 25.10.09, 11:38 w wątku 'przecież to jawny przekręt' jest wpis rotfl podpisany jako ZED, jest IP 62,221,5, póżniej ZED powiedział, że korzysta z obcej sieci wifi, drugie przestępstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. hehehe IP: *.cable.quicknet.nl 25.10.09, 13:44 ujawnil niewiele - nazwa czy numer IP to to samo - numer jest tlumaczony w specjalnym serwerze (DNS) na adres czytelny dla ludzi - zawsze wiec numer IP jest gdzies tam - akurat dla numeru ZED'a nie ma zbyt wiele informacji - co najwyzej mozecie zglosic abuse to info o wlascielu domeny inetnum: 62.221.0.0 - 62.221.31.255 org: ORG-CaWT1-RIPE netname: EU-EN-20000718 descr: Cable & Wireless Telecommunication Services GmbH descr: PROVIDER Local Registry country: EU admin-c: GNOC4-RIPE tech-c: GNOC4-RIPE status: ALLOCATED PA "status:" definitions mnt-by: RIPE-NCC-HM-MNT mnt-lower: CW-EUROPE-GSOC mnt-lower: CW-IPGNOC-MNT mnt-domains: CW-DNS-MNT mnt-routes: CW-EUROPE-GSOC mnt-routes: AS5378-MNT source: RIPE # Filtered organisation: ORG-CaWT1-RIPE org-name: Cable and Wireless Telecommunication Services GmbH org-type: LIR address: Cable & Wireless Attn.: Tobias Cremer Landsbergerstr. 155 80687 Muenchen GERMANY phone: +49 89 926 99 111 fax-no: +49 89 926 99 808 admin-c: AB14382-RIPE admin-c: DS3356-RIPE admin-c: DOM12-RIPE admin-c: JO361-RIPE admin-c: MG10145-RIPE admin-c: RS27341-RIPE admin-c: SM6163-RIPE admin-c: SA79-RIPE admin-c: TOC-RIPE mnt-ref: CW-EUROPE-GSOC mnt-ref: RIPE-NCC-HM-MNT mnt-by: RIPE-NCC-HM-MNT source: RIPE # Filtered role: Cable and Wireless IP GNOC Munich remarks: IP Admin Department address: Landsbergerstr. 155 address: 80687 Munich address: Germany admin-c: TOC-RIPE admin-c: KG1164-RIPE admin-c: AB14382-RIPE admin-c: MG10145-RIPE admin-c: DOM12-RIPE admin-c: JO361-RIPE admin-c: DS3356-RIPE tech-c: KG1164-RIPE tech-c: AB14382-RIPE tech-c: MG10145-RIPE tech-c: DOM12-RIPE tech-c: JO361-RIPE tech-c: DS3356-RIPE tech-c: TOC-RIPE tech-c: RS27341-RIPE tech-c: SA79-RIPE abuse-mailbox: abuse@cw.net nic-hdl: GNOC4-RIPE mnt-by: CW-IPGNOC-MNT source: RIPE # Filtered % Information related to '62.221.0.0/19AS1273' route: 62.221.0.0/19 descr: INS Core/Customer Network: Ireland origin: AS1273 mnt-by: CW-EUROPE-GSOC source: RIPE # Filtered Odpowiedz Link Zgłoś
konspirant.0 Re: hehehe 25.10.09, 17:20 Gość portalu: Vlad.H. napisał(a): > ujawnil niewiele - nazwa czy numer IP to to samo - numer jest tlumaczony w > specjalnym serwerze (DNS) na adres czytelny dla ludzi - zawsze wiec numer IP > jest gdzies tam - akurat dla numeru ZED'a nie ma zbyt wiele informacji - co > najwyzej mozecie zglosic abuse > teraz poczuje się ważny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: hehehe IP: *.cable.quicknet.nl 25.10.09, 17:47 hehehe problem w tym ze: Posiadanie IP nie ma wiekszego znaczenia, to jak z IMEI, jak z numerem telefonu - udowodnic jakiekolwiek przestepstwo elektroniczne jest bardzo trudno, zaryzykuje twierdzenie ze jest to niemozliwe w zgodzie z prawem - latwosc manipulacji danymi powoduje ze to naprawde nie moze byc jakikolwiek "twardy" dowod, oczywiscie tak prokuratura jak i sady maja mierna wiedze techniczna stad byc moze podtrzymywana przez jeszcze gorzej wyksztalconych pismakow mitologia dotyczaca internetu, numerow IP i wielu innych spraw. Bez przyznania sie osoby oskarzonej o cos nie mozna bez naruszenia prawa orzec jednoznacznie winy tej osoby. Jedyne co mozna to poddac osoby takie jak ZED ostracyzmowi skoro przyznaje sie publicznie do tego ze wykorzystuje zasoby teleinformatyczne innych. To kwestia moralnosci ktora sie ma albo nie ma, to kwestia wychowania wyniesionego z domu, to kwestia tego czy potrafi sie odroznic dobro od zla. Z tego co widze tej umiejetnosci nie posiada ani pryncypal ZED'a ani sam ZED - zaryzukuje wiec twierdzenie ze swoj lgnie do swego... Ale to nie moje zmartwienie kto jakich mial rodzicow - mnie interesuje by osoby nieuczciwe byly rugowane z zycia publicznego - to kwestia elemntarnych zasad ktorymi kierowac powinno sie zdrowe spoelczenstwo - eliminacja jednostek grajacych przeciw spoleczesntwu, jednostek socjopatycznych, jednostek zdemoralizowanych. Wladza demoralizuje - tylko nasilniejsi moralnie sa w stanie sprawowac wladze nie dajac sie wladzy zniszczyc. Napewno nie sa to ludzie tacy jak ZED czy jego pryncypal. Odpowiedz Link Zgłoś
konspirant.0 Re: hehehe 25.10.09, 19:44 > Wladza demoralizuje - tylko nasilniejsi moralnie sa w stanie sprawowac wladze > nie dajac sie wladzy zniszczyc. każdy przedstawiciel Władzy powinien, to sobie potarzać co rano jak mantrę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: hehehe IP: *.cable.quicknet.nl 25.10.09, 21:18 oni maja inna rozpiske na rano... telefon do miro, wodeczka ze zbychem itd By zylo sie lepiej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: demaskujący Re: Wiesz ze to przestepstwo z KK Art. 267 IP: *.chello.pl 25.10.09, 08:38 to jego podwójna wpadka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamek Re: a ty wiesz? IP: *.chello.pl 25.10.09, 13:12 dochodzimy do konspiry jak w prl? Odpowiedz Link Zgłoś
konspirant.0 Re: a ty wiesz? 25.10.09, 13:15 Gość portalu: adamek napisał(a): > dochodzimy do konspiry jak w prl? wtedy też byli tacy, co donosili Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Pamietasz mapę Polski bez Szczecina... 24.10.09, 12:57 to wlasnie PO propagowalo zdaje się mapę Polski, ale bez Szczecina - tyle w temacie... ziemia niczyja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IP poda Gazeta Re: Pamietasz mapę Polski bez Szczecina... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.09, 13:05 Jeżeli niczyja - to może sami ustanówmy prawo i najpierw ODCHWAŚĆMY Czy jest już 6? Trzeba drzwi wejściowe otworzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsłuchanywpremiera Tusk na spotkaniu z Młodymi Demokratami mówił o pr IP: *.chello.pl 24.10.09, 15:48 Tusk powiedział do Młodych Demokratów - MOIM MARZENIEM JEST BYŚCIE PAMIĘTALI CO OZNACZA PRZYZWOITOŚĆ W POLITYCE, PRZYZWOITY POLITYK NIE MOZE MYŚLEC O SUKCESIE MATERIALNYM Odpowiedz Link Zgłoś
konspirant.0 Re: Tusk na spotkaniu z Młodymi Demokratami mówił 24.10.09, 15:53 ale to tylko marzenie, tak samo realne jak CUD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kononowicz i przestrzegał przed przekraczaniem granic władzy IP: *.chello.pl 24.10.09, 16:14 Premier przestrzegał polityków PO przed przekraczaniem GRANIC WŁADZY Odpowiedz Link Zgłoś
konspirant.0 Re: i przestrzegał przed przekraczaniem granic wł 24.10.09, 17:00 pytanie, czy ktoś w PO poważnie traktuje słowa Tuska ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Mówi jak ksiądz jakieś kazanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.09, 18:32 a wiadomo że życie rządzi się swoimi prawami.Tusk słynie z gadania szkoda że tylko z tego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrrr Ech, gdyby to Stalin, sorry Donald wiedział.... IP: *.chello.pl 24.10.09, 22:40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stokrotka Re: czy premier wie co robi prezydent Krzystek ? IP: *.chello.pl 26.10.09, 22:22 znaczy nie wie i chyba już nie będzie wiedział, dlatego wskazany jest koniec tego wątku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: internauta Re: czy premier wie co robi prezydent Krzystek ? IP: *.chello.pl 27.10.09, 17:59 proponuje nie liczyć na premiera w tej sprawie Odpowiedz Link Zgłoś
konspirant.0 Re: czy premier wie co robi prezydent Krzystek ? 27.10.09, 18:01 w takim razie trzeba do niego napisać Odpowiedz Link Zgłoś