Gość: Jolka_Pamieta
IP: *.tomtomgroup.com
01.11.11, 17:16
No wlasnie... Moj chlop nie ma pracy od konca sierpnia. Do tego od wrzesnia mieszka z nami jego brat i tez nie ma pracy. Jak mnie to wkurza!!!!
Rozumien, ze nie jest latwo bo mieszkamy zagranica i jest bariera jezykowa. Rozumiem, ze w dzisiajeszych czasach mozna prace znalezc wysylajac CV poprzez strony agencji pracy
Ale po 3 miesiacach bez pracy juz moglby wrescie ruszyc tylek i pojsc do tych 50 agencji i porozmawiac o mozliwosciach. Serio jak tak dalej pojdzie to nie wiem jak dlugo bedziemy razem. A co bedzie za 10 lat? Najlepsze jest to ze ja zdazylam znalezc nowa prace i zaczyma od Grudnia a on co???? Dzienna dawka zombiakow zabita, Warzywka na fejsie podlane... Nic tylko sie pochlastac. I ja pomiedzy praca na pelen etat, studiami zaocznymi mysle o tym by poszukac pracy na weekendy bo kasy jest malo.
Serio a co bedzie za 10 lat? Fajnie jest, kochamy sie tylko jak dlugo bede bankomatem?
najpierw przez 10 lat wysylalam cale moje oszczednosci do Polski a teraz za wszystko place. I nawet glupich butow nie moge sobie kupic bo szkoda kasy!!!
I gdzie tu sprawiedzliwosc???