Gość: napewno nie kibol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.04, 19:10 Boże co za wieś. Nie dlugo jakas wiocha bedzie chciala dac order honorowego bywalca za to, ze papiez przejezdzal po ich głownej drodze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: henio56 Re: Ciemnogród, szkoda klawiatury na pisanie IP: *.comnet.krakow.pl 29.01.04, 05:49 jeszcze w dodatku chcą zostać województwem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stasiek Chcą Papieża na obywatela Koszalina IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.01.04, 07:01 najśmieszniejsze jest to, jak mawiała moja świętej pamięci babcia, "przygania kocioł garnkowi, a sam smoli" ! Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re. 29.01.04, 09:24 Gość portalu: stasiek napisał(a): > najśmieszniejsze jest to, jak mawiała moja świętej pamięci babcia, "przygania > kocioł garnkowi, a sam smoli" ! '''''''''''''''''''''''''''''''''''' Miales swietna babcie! Dobra na wszystko. Na hemorojdy tez? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant stasiek 29.01.04, 11:15 Ostatnio cytowales babcie w kontekscie bodaj Mariana Jurczyka. "Wart palac Paca, a Pac palaca". Miales zacna bacie! Odpowiedz Link Zgłoś
przecinack Re: Chcą Papieża na obywatela Koszalina 29.01.04, 08:37 moze pojda po rozum do glowy i nadadza obywatelstwo ksiedzu romkowi kotlinskiemu, naszemu przyszlemu premierowi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio56 Re: Chcą Papieża na obywatela Koszalina IP: *.comnet.krakow.pl 29.01.04, 09:36 To ten z Faktów i Mitów siostrzyczko ? ale, że on jest księdzem to nie wiedziałem. Mówią ,że będzie startował na prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio56 Re: Chcą papieża na obywatela Koszalina IP: *.comnet.krakow.pl 29.01.04, 09:40 Poprawiłem, papież pisze się z małej litery Odpowiedz Link Zgłoś
przecinack poprawa mile widziana 29.01.04, 09:49 aaa tos ty tez katolik, skoro papa piszesz z duzej litery... noooo prosze, co za czasy... nie wiedziales, ze app racja, to glownie byli ksieza? a to sie popytaj dokladniej, bo zdaje mi sie ze wpadles z deszczu pod rynne... inaczej mowiac zmoczyles sie... hahaha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio56 Re: poprawa mile widziana IP: *.comnet.krakow.pl 29.01.04, 10:07 Ja katolik ? nigdy. Uważam tak jak vilc, że religia to łgarstwo, służące otumanieniu owiec w celu ułatwienia golenia z nich runa, ku wielkiej radości właścicieli tego biznesu. Odpowiedz Link Zgłoś
przecinack ??? 29.01.04, 11:18 hmmm... zastanawiajace... zazwyczaj ateisci sa duzo bardziej kulturalni, nie plota takich pierdol, jakie sa w twoich postach... no powiedz, jestes chociaz ateista z odzysku? albo masz wyksztalcenie zasadnicze zawodowe? Odpowiedz Link Zgłoś