Dodaj do ulubionych

Zyd w polskim sklepie

23.12.09, 19:39
Chodzac a w zasadzie towarzyszac rodzinie w robieniu zakupow mialem czas na
rozgladanie sie po sklepach butikach natknalem sie w wielu z nich na portret
brodatego Zyda sciskajacego w dloni monete.Zaintrygowany tym zjawiskiem
skupilem uwage na wyszukiwaniu owych sklepowych Zydow.Jest ich cala masa
prawie w co drugim sklepiku np w Galaxy w Fali czy galeri Turzyn.Portrety tych
brodatych starcow Zydow zadziwily mnie w katolickiej Polsce .Niestety swietych
patronow handlu nie spotkalem a tylko w jednym dojrzalem krzyz.
Michnik powinien byc zadowolony bo i jego piemko prawie w kazdym wydani pisze
o Zydach.

To napisalem ja estonski policjant ktoremu pewien Polak ze Szczecina
zaproponowal 1000$ za mozliwosc patrolowania ulic Tallina w dniach
przeniesienia na cmentarz "Brazowego Zolnierza"
;-)))
Obserwuj wątek
    • ajpitoajpi12 Re: Zyd w polskim sklepie 23.12.09, 19:44
      ep ty sprawdż swoje drzewo genealogiczne, coraz częściej czytając Twoje
      posty myślę o pewnym dolku.
      • Gość: Castor Re: Zyd w polskim sklepie IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 23.12.09, 22:06
        Nie wiem dlaczego przed przeczytaniem postów tego chorego podleca musze
        zawsze łyknąć aviomarin?
        • tikki Re: Zyd w polskim sklepie 23.12.09, 22:11
          Faktycznie. Jest monotematyczny i obrzydliwy jednocześnie.
          • swarozyc Re: Zyd w polskim sklepie 23.12.09, 22:14
            Ida Swieta, to i tematy palestynskie sa na czasie...
            • tikki Re: Zyd w polskim sklepie 23.12.09, 22:17
              :))
        • piotr33k2 Re: Zyd w polskim sklepie 23.12.09, 22:15
          i zawsze żenujace monotematyczne wątki zakladane przez tego
          zakompleksionego kmiotka beda tu tkwiły tygodniami , he he.
    • Gość: XX Re: Zyd w polskim sklepie IP: 62.69.217.* 23.12.09, 22:21
      Jak mu się obrazki nie podobały, było zdjąć ze ścian siłą a nie
      skamlać, że wiszą. Bądź facet mężczyzną, załóż bojówkę, urządź pogrom.
      I przestań miauczeć na forum, że sie nie podoba.
      Każdy ma tyle wolności, ile jej sobie wyrąbie wokół siebie.
      Jak nie masz sił, żeby innym narzucić swoje zdanie, nie miaucz i siedź
      cicho.
      • Gość: estonskipolicjant Re: Zyd w polskim sklepie IP: *.nitka.net.pl 24.12.09, 00:00
        Z wyjatkiem swarozyca nikt z szanownych internautow nie podjal polemiki na temat
        Zyda w polskim sklepie.Mnie osobiscie nie przeszkadza Zyd w polskim sklepie tak
        samo jak u wiekoszosci moich znajomych portret marszalka mnie nie przeszkadza a
        wrecz przeciwnie.
        Bedac wielokrotnie w Turcji doswiadczylem widoku prawie w kazdym sklepie
        sklepiku w domu prywatnym obrazu Atta Turka .Dziwi mnie tylko ze w katolickim
        kraju jakim jest Polska nie ma katolickiego patrona handlowcow.Nikt tez z
        szanownych internautow nie zajaknal sie na temat
        zydowskich watkow w GW ktore sa prawie w kazdym wydaniu.

;-)))
        • Gość: szczecinianin Żyd w sieni, grosz w kieszeni IP: *.blue.net.pl 24.12.09, 00:38
          takie qwa obiegowe myslenie
          w dobrych/ w ich mniemaniu/ meblowych też mozna zakupić i se w mieszkanku powiesic
          • Gość: estonskipolicjant Re: Żyd w sieni, grosz w kieszeni IP: *.nitka.net.pl 25.12.09, 00:10
            a oto sw patron handlowcow Wierzyn

pl.wikipedia.org/wiki/Plik:Sant%27Espedito.jpg

;-)))
        • Gość: Vlad.H. Re: Zyd w polskim sklepie IP: *.cable.quicknet.nl 25.12.09, 00:33
          ogolnie handlowiec to oszust w katolicyzmie i nie cieszy sie wielkim powazaniem
          - tradycyjnie wiazany jest z Zydem-kupcem - co dziwniejsze nawet w tradycyjnych
          sklepach obraz Zyda-kupca jest dobrym znakiem - znakiem ze interes sie kreci

nie przytaczasz tu zlow Jezusa ktory nawolywal do porzucania meisjc pracy i
          podazania za nim - o sprawy doczesne mial sie zatroszczyc sam stworca - ten
          sposob myslenia - niecheci do handlu i kupcow pojawia sie kilkukrotnie
          • Gość: IP to IP Re: Zyd w polskim sklepie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.09, 16:35
            a propo"s porzucania miejsc pracy: Vlad, czy Ty pisząc Jezus miałes na
            myśli Guzikiewicza czy Jurka?
            • Gość: Vlad.H. Re: Zyd w polskim sklepie IP: *.cable.quicknet.nl 25.12.09, 17:50
              Pisze o Jezusie - pierwszym komuniscie w dziejach swiata - dramatem komunizmu
              sowieckiego bylo wydanie wojny religi - gdyby komunizm sowiecki sprzymierzyl sie
              z religia to bez watpienia siedzielismy w czerwono-czarnym blocie bez szansy na
              wyjscie z niego.
              Nie odnosze wiec postaci Jezusa do kogokolwiek z obecnie zyjacych - wspomnicie
              moje slowa ze po demouerokracji nastapi komunizm nowozytny - kluczem wydaje sie
              opanowanie glownie kontrolowanej syntezy termojadrowej i nanotechnologi
              • Gość: IP to IP Re: Zyd w polskim sklepie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.09, 18:24
                Dzisiaj mam taki nastrój
                www.youtube.com/watch?v=tqa6wyUam3Qpozdrawiam
                • Gość: Vlad.H. Und Du kämpfst allein IP: *.cable.quicknet.nl 26.12.09, 01:35
                  Alles Leben ist Krieg, Alles Leben ist Pein, Und Du kämpfst allein

www.youtube.com/watch?v=x7JovaTc9gc
                  www.youtube.com/watch?v=N2CHb1uyjMo
                  www.youtube.com/watch?v=--99l8fQJDM
                  www.youtube.com/watch?v=zr_Nk6kRJ70
                  www.youtube.com/watch?v=alPinZirnN8
                  www.youtube.com/watch?v=04Hf55TWGi8
                  www.youtube.com/watch?v=VNDc_2gOCxI
                  • Gość: IP to IP Re: Und Du kämpfst allein IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.09, 14:48
                    A ja w dalszym ciągu słucham tego:
                    www.youtube.com/watch?v=cb6qb0PyD6Y
                    • Gość: ija Re: Und Du kämpfst allein IP: *.chello.pl 26.12.09, 21:28
                      i ja
                  • Gość: IP to IP Re: Und Du kämpfst allein IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.09, 14:59
                    Vlad, ten 7 utwór jest super muzyka.pozdro.
                    • Gość: IP to IP Re: Und Du kämpfst allein IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.09, 20:08
                      www.youtube.com/watch?v=Wr4_jks-yGo
                      spójrz na to
                      • Gość: estonskipolicjant Re: Und Du kämpfst allein IP: *.nitka.net.pl 28.12.09, 19:54
                        Co prawda malo na temat Zyda mowicie,Ale z Laskowika i jego skeczy nasmialem sie
                        tak ze hey

;-)))
                        • Gość: IP to IP Re: Und Du kämpfst allein IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.09, 19:50
                          ep skoro tak Ciebie interesuje tematyka żydowska poczytaj o Chazarach i
                          popatrz jaką miłą mieli religię, to piszę ja kobieta.
                          • Gość: estonskipolicjant Re: Und Du kämpfst allein IP: *.nitka.net.pl 30.12.09, 20:18
                            Gość portalu: IP to IP napisał(a):

> ep skoro tak Ciebie interesuje tematyka żydowska poczytaj o Chazarach i
                            > popatrz jaką miłą mieli religię, to piszę ja kobieta.

www.starwon.com.au/~korey/chazarowie.htm
                            Na tak po przeczytaniu o Chazarach moge powiedziec ze Zydzi pokretna maja nie
                            tylko swoja historie.

;-)))
                            • Gość: IP to IP Re: Und Du kämpfst allein IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.09, 20:23
                              ale nie znalazłeś tego:
                              www.starwon.com.au/~korey/chazarowie.htm
                              • Gość: IP to IP Re: Und Du kämpfst allein IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.09, 20:41
                                Ale znalazłeś - to ja żle spojrzałam na adres - przepraszam
                                • Gość: IP to IP Re: Und Du kämpfst allein IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.09, 20:46
                                  w ramach rekompensaty za mój błąd;
                                  wp.tv/i,Goraca-sesja-Nelly-Munoz,mid,390124,klip.html?ticaid=595fd
                                  Moje jest tylko marzenie o słońcu i ciepełku.
                                  • Gość: Vlad.H. Re: Und Du kämpfst allein IP: *.cable.quicknet.nl 30.12.09, 21:16
                                    moze byc, w rewanzu www.youtube.com/watch?v=bvyFHqauIIc
                        • Gość: Vlad.H. A prosze bardzo IP: *.cable.quicknet.nl 30.12.09, 21:30
                          www.rp.pl/artykul/410403_Alfabet_Szewacha_Weissa.html
                          poznan.gazeta.pl/poznan/1,36037,7252580,Awantura_w_teatrze__Hitler__opera_i_zona_Hitlera.html
                          wyborcza.pl/1,76842,7278511,Hitler_w_operze.html
                          • Gość: estonskipolicjant Re: A prosze bardzo IP: *.nitka.net.pl 31.12.09, 00:37
                            Ciekawy wrazliwy czlowiek ten Weiss.Znajacy tylu Polskich Zydow az dziw bierze
                            ze nie wspomina tych ktorzy tyle zla Polsce przysporzyli a wspomina tylko tych
                            co dobro czynili.

;-)))
                            • Gość: estonskipolicjant Re: A prosze bardzo IP: *.nitka.net.pl 05.01.10, 01:10
                              Zamykajac sobie samemu usta powiem ze................w Ameryce juz murzynow nie
                              bija;-)))
                              Posluchajcie za to jak spiewaja

www.youtube.com/watch?v=o_gt8W9D2II&feature=related
                              Ale w Polsce Zyd w sklepie ma sie dobrze.

;-)))
                        • Gość: djspooky Re: Und Du kämpfst allein IP: 188.33.11.* 23.02.10, 20:40
                          ..., a ŻWIREK I MUCHOMOREK ???
                          To nie sprawiedliwe.
                  • Gość: djspooky Chuck Norris Wydał płytę z muzyką IP: 188.33.11.* 23.02.10, 20:15
                    Chuck Norris
                    Wydał płytę z muzyką:

www.cduniverse.com/search/xx/music/pid/7013541/a/Chuck+Norris+Experiment.htm
                    P.S.: On nie słucha muzyki. To ona słucha jego...
              • swarozyc Re: Zyd w polskim sklepie 05.01.10, 10:30
                Gość portalu: Vlad.H. napisał(a):
                Pisze o Jezusie - pierwszym komuniscie w dziejach swiata - dramatem komunizmu
                sowieckiego bylo wydanie wojny religi - gdyby komunizm sowiecki sprzymierzyl sie
                z religia to bez watpienia siedzielismy w czerwono-czarnym blocie bez szansy na
                wyjscie z niego.
                --------------------------------------------------------------------
                pierwszym byl raczej Spartakus...
                a co do przymierza czerwono-czarnego to byloby to teoretycznie trudne do
                zrozumienia; komunizm byl przeciez swiecka wersja chrzescijanstwa, ale jak
                pokazal pakt Ribentrop-Molotow, w polityce wszystko jest mozliwe..
              • Gość: Belfer Re: Zyd w polskim sklepie IP: 188.33.11.* 23.02.10, 19:41
                Religii pisze się przez dwa "i" !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka