Dodaj do ulubionych

Konfrontacja Jurczyk - radni

IP: *.CALLISTON.DE / 212.202.107.* 10.02.04, 16:08
>...To co zrobiliśmy nie mamy prawa się wstydzić.

ROTFL!!! Polska jezyk trudna jezyk..... ech... szkoda slow. Buta, glupota i
arogancja.

Ale radni tez mnie smiesza. Do dymisji wzywaja prawie wszyscy, ale sami
referendum nie zwolaja, bo tchorzem podszyci, ze stolki przepadna...
Obserwuj wątek
    • Gość: fanka mariana Konfrontacja Jurczyk - radni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.04, 16:16
      Marian, daj im czadu. Najlepiej wykaż swoją skuteczność na przykładzie
      Strategii Rozwoju Szczecina. Pokaż jak konsekwentnie i skutecznie ją
      wdrażasz (tzn. realizujesz). Może o tym nie wiedzą i dlatego są na Ciebie
      źli?
      • absztyfikant Re: Konfrontacja Jurczyk - radni 10.02.04, 16:18
        Radny Od Nowy Kobylnski do niedawna w SLD, SLD wiadomo... Dosyc, Lubinskiej i
        SLD dziekujemy !
        • albert_c Re: Konfrontacja Jurczyk - radni (do Absztyfa) 10.02.04, 16:39
          Absztyf, myslalem ze juz spokojnie bede dzien konczyl, a ci (bez)radni do
          dymisji jurczyka naklaniaja.
          zenada lubinskiej przekracza wyznaczone dla zenady granice (aha no tak,
          politykom dziekujemy - bym zapomnial, ze jurczyk to polityczne zero, wiec
          politykiem pewnie dla prof nie jest).
          no wiec ja spokojny co do terminu nie jestem, ze sie uda z eurowtborami
          polaczyc.
          wiesz to dziwne, bo tak latwo i koninkturalnie mogliby zbic kapital polityczy,
          a tak to ponownie mamy dowod ze tylko popis jest dzis bezkopromisowy dla
          glupoty!
          pozdrawiam,
          albert_c
          • absztyfikant Re: Konfrontacja Jurczyk - radni (do Absztyfa) 10.02.04, 16:47
            Radna Lubinska powinna w ramach terapii zostac poddana delepperyzacji...
            • albert_c Re: Konfrontacja Jurczyk - radni (do Absztyfa) 10.02.04, 16:50
              no to mam byc spokojny czy nie?
              a radna lubinska delepperyzacji i czemu tylko poddac, abym spokojnie w koncu
              dzien skonczyl.
              pozdrawiam,
              albert_c
          • Gość: nitoprek Re: Konfrontacja Jurczyk - radni (do Absztyfa) IP: *.spx.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.04, 21:41
            w końcu nadejdzie to co dawno stać się powinno... oby!! powodzenie....

mam nadzieje że referensum dojdzie do skutku i na pewno wezme w nim udział... i
            może w końcu Szczecin powie jurczukowi... żegnaj...
            • Gość: pedro Re: Konfrontacja Jurczyk - radni (do Absztyfa) IP: *.reverse.qsc.de 11.02.04, 07:58
              starym obyczajem powinni go wywiezsc na taczkach......
    • albert_c Re: Konfrontacja Jurczyk - radni 10.02.04, 16:25
      jurczyk powiedzial:

> >...To co zrobiliśmy nie mamy prawa się wstydzić.

* co za tepe narzedzie! tylko niech powie jeszcze przed czyimi rekoma ktore go
      steruja nie musi sie wstydzic.
      jurczyk - wy nie macie prawa - wy macie obowiazek sie wstydzic!

pozdrawiam
      albert_c

• Gość: MIESZCZANIN Re: Konfrontacja Jurczyk - radni IP: *.devs.futuro.pl 10.02.04, 16:29
      TYLKO NACISK MEDIÓW NA RADNYCH MOZE ICH ZMUSIĆ DODZIAŁANIA
    • Gość: Tomek Re: Konfrontacja Jurczyk - radni IP: *.zsi.pl / *.zsi.pl 10.02.04, 16:32
      Ludzie, róbmy to referendum jak najszybciej i nie ważne na czyj wniosek. Jak
      tylko się dowiem, gdzie można się pod tym wnioskiem podpisać to przyprowadzę
      całą rodzinę i wszystkich znajomych (również tych, którzy wyjechali już ze
      Szczecina za pracą a chętnie by wrócili)
      Ratujmy to miasto!!!
    • afilipinka Re: Konfrontacja Jurczyk - radni 10.02.04, 16:32
      Boże, widzisz i nie grzmisz ?! Jurczyk dosyć tej komedii !!!!
    • absztyfikant Pięciu prawych i sprawiedliwych obywateli 10.02.04, 16:39
      WSTYD! PRYWATA! RUJA I POROBSTWO!

Redaktor Jolanta Kowalewska:

Jeżeli Jurczyk nie poda się do dymisji, można go odwołać tylko w referendum. Są
      dwa rozwiązania. Pierwsze to zwołanie referendum na wniosek rady (w tym wypadku
      jeśli Jurczyk fotela nie straci, to radni tracą mandaty). Druga metoda to
      zwołanie referendum na wniosek mieszkańców Szczecina. Pierwszy pomysł radni
      wykluczają (oprócz PO i PiS). Nad drugim się zastanawiają.
      • albert_c Re: szesciu(?) prawych i sprawiedliwych obywateli 10.02.04, 16:43
        Absztyf, a ja jeszcze rano slyszalem ze radny Podzielny sie pod wnioskiem
        podpisze i zaglosuje.
        to moze jednak szesciu?
        pozdrawiam,
        albert_c

a ponizej z czym sie zgadzam:

> WSTYD! PRYWATA! RUJA I POROBSTWO!
        >

• absztyfikant Re: szesciu(?) prawych i sprawiedliwych obywateli 10.02.04, 16:44
          Oby. Zreszta tajemnica poliszynela jest, ze radny Podzielny szykuje do akcesu
          do klubu POPiS.
          • albert_c Re: szesciu(?) prawych i sprawiedliwych obywateli 10.02.04, 16:46
            absztyfikant napisał:

> Oby. Zreszta tajemnica poliszynela jest, ze radny Podzielny szykuje do
            akcesu do klubu POPiS.

* no to cichutko na ten temat sie zachowujmy:) ale bardziej do PO czy PIS? ale
            pamietaj cichutko...
            POzdrawiam i nie pisnij slowa (nie zeby tu odpowiedz byla w tych
            POzdrowieniach)
            albert_c
            • piotr33k2 Re: szesciu(?) prawych i sprawiedliwych obywateli 10.02.04, 17:02
              'od nowa 'definitywnie nie poprze wniosku o referendum? jeżeli tak to dla
              lubińskiej i jej ferajny podłe kunktatorstwo jest ważniejsze niż dobro
              miasta!,jestem rozczarowany ich postawą etyczną i częściowo przyznaję rację
              absztyfikantowi ,częściowo bo nadal uważam tych ludzi za merytorycznie
              przygotowanych ale ich moralność obywatelska pozostawia wiele do życzenia .
              • absztyfikant Re: szesciu(?) prawych i sprawiedliwych obywateli 10.02.04, 17:06
                A czy ja kiedykolwiek odmawialem im przymiotow intelektu ? Odpowiem: nie. Od
                zawsze krytykowalem ten klub za populizm, demagogie, prywate, moralne
                zdemoralizowanie, nieodpowiedzialnosc polityczna etc. Nie chce mi sie o tym
                pisac po raz ochdziesiaty. Zainteresowanych odsylam do starszych watkow.

To moze jednak publicystka "POLITYKI" Janina Paradowska miala racje porownujac
                Lubinska do Andzreja Leppera ?
                • piotr33k2 Re: szesciu(?) prawych i sprawiedliwych obywateli 10.02.04, 17:13
                  bez skrajności i przesady ,przecież lepper to młot i cham kóry mówi że jak sie
                  nie ma pieniedzy to należy je wziąć z banków bo one mają ich za dużo i nie
                  potrzebnie .
                  • absztyfikant Re: szesciu(?) prawych i sprawiedliwych obywateli 10.02.04, 17:17
                    No nie wiem. Ja pamietam, co dr hab. prof. US Teresa Lubińska opowiadala w
                    Stoczni !
              • albert_c Re: szesciu(?) prawych i sprawiedliwych obywateli 10.02.04, 17:19
                piotr33k2 napisał:

,uważam tych ludzi za merytorycznie przygotowanych

* mertorycznie przyspawani, nie przygotowani.
                pozdrawiam,
                albert_c
                • absztyfikant Re: szesciu(?) prawych i sprawiedliwych obywateli 10.02.04, 17:21
                  Z calym szacunkiem do wszystkich dyskutantow: nikt nigdy nie odmawial diablowi
                  inteligencji !
                  • piotr33k2 Re: szesciu(?) prawych i sprawiedliwych obywateli 10.02.04, 17:32
                    z przyspawaniem wychodzi że macie rację ale kto to mógł wiedzieć w czasie
                    wyborów?lubińska wyznaje zasadę że cel uświęca środki a celem jest jak
                    najdłuższe utrzymanie się na stołkach i ewentualne ponowne kandydowanie może
                    nawet na prezydenta?, i tu się przeliczy bo obecną postawą straci dużą część
                    swoich poprzednich wyborców w tym mnie ,chociaż jak powiedziałem w drugiej
                    turze głosowałem na runowicza.
    • Gość: Jaro Re: Konfrontacja Jurczyk - radni IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 10.02.04, 17:34
      Starcza demencja to wspaniała rzecz, prawda, panie prezydencie?
    • Gość: ferd Mickiewicz - pierwszy uczciwy się znalazł :)))) nt IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.04, 17:51
    • Gość: Kolo Re: Konfrontacja Jurczyk - radni IP: 213.77.101.* 10.02.04, 18:59
      A Jurczyk i tak ma wszystkich GDZIEŚ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wyzwał radnych na
      spotkaniu i uważa, że wszystko jest o.k. To despota i tyran. Albo jest chory?
      Czy Jurczyk ma okresowe badania.
      • Gość: tomek Re: Konfrontacja Jurczyk - radni IP: *.zacheta.net 10.02.04, 19:41
        a tv widizeliscie? :
        bartnik: pan prezydent mowil ze tamci byli swietni a ci sa jeszcze lepsi
        mickiewicz: gadal dziad do obrazu a obraz ani razu
        litwinski: pan prezydent uzywal slow powszecnie uwazanych za obrzliwe
        i ejszcze jeden jakis mowil ze pan przezydent mowil ze on glupie pytania
        zadaje :-)))
    • ciotka_matylda Re: Konfrontacja Jurczyk - radni 10.02.04, 20:23
      Trzeba bez wzgledu na roznice dokonac tegowspolnie! Zapomnijcie na chwile o
      animojach, tutaj sie wazy przyszlosc naszego miasta!!!!!!!
    • Gość: h KOLEJNA NAGONKA MICHNIKA IP: *.catv01.itscom.jp 10.02.04, 20:24
      a co z korupcja w Centrum Onkologii panie Michnik?
      tajnedokumenty.com/gis1.html
      Michnik plul na Jurczyka w zwiazku z uznaniem za szpicla SB. Ale kiedy wyrok skasowano, to Michnik juz nic nie napisal.

tajnedokumenty.com/michniki
    • ciotka_matylda Ale NUMER 10.02.04, 21:02
      Przed chwila byl tutaj troche inny artykul, a teraz pani Kowalewska go troche
      zaktualizowala. Czyzby interwencja radnej Witt ?
    • Gość: MICHU ODWOŁAĆ IP: *.smsnet.pl / *.smsnet.pl 10.02.04, 21:08
      Zorganizujcie referendum!!!! Napewno odwołamy Jurczyka. Niech ktoś
      odpowiedzialny przejmie stery!
      • Gość: stasiek W odpowiedzi na apel Micha o sterach! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.02.04, 21:17
        • Gość: stasiek Re:W odpowiedzi na apel Micha o sterach! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.02.04, 21:18
          Oczywiście, poprzednio miało być: Michu, przejąłbym stery, tylko mam stary
          patent sternika !
    • Gość: alexander Re: Konfrontacja Jurczyk - radni IP: *.gryfnet.szczecin.pl 10.02.04, 21:15
      LEGENDA WYGLĄDA DOBRZE NA PIEDESTALE A NIE W REALNYM ŻYCIU
      • Gość: jac JURCZYK! OCZADZIAŁEŚ? IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 10.02.04, 22:09
        Co jest z tym Jurczykiem?
        To wręcz niesamowite ,że to własie on wącha się z tą SLDowską
        mafią. To są rzeczy niewiarygodne!!!!
        Marian Jurczyk i bandyci z SLD!!!!!
        Albo jest szantażowany , albo jest głupi , albo skurwiał na starość
        do reszty. Nie ma innego wytłumaczenia jego decyzji z tym komuchem
        Czesnym. Nie ma!!
    • Gość: Pierre "Ptasia grypa " - przypadek M.Jurczyka. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.04, 22:48
      No i stało się!!! Mamy w Szczecinie pierwszy w Polsce,a kolejny po Wietnamie
      przypadek " ptasiej grypy "!!!Otóż,aby mógł on zaistnieć zostały spełnione 2
      warunki : jest Ptak i jest...hm..chory M.Jurczyk,czyli efekt finalny jest jak
      wyżej wspomniałem bardzo medialny - "ptasia grypa" w UM miasta Szczecina
      dotknęła Prezydenta Miasta!!!Podobno w Wietnamie jeden przypadek był
      już "zszedł " z tego Świata...Tylko czekać,aż miasto Szczecin "zejdzie" z mapy
      miast,do których warto przyjechać,z którymi warto współpracować i w których
      warto w ogóle żyć!!!I komu to,do licha , przeszkadzało?!
    • bobi07 Re: Konfrontacja Jurczyk - radni 10.02.04, 23:11
      Polecam nowy wątek na forum:

PO +OdNOWA +PiS = BEZNADZIEJA
    • Gość: Fred Re: Konfrontacja Jurczyk - radni IP: *.iscnet.pl 11.02.04, 00:05
      Ludzie biję na alarm!!!Wywalmy tego idoitę przez referendum bo ja poprstu nie
      orzumiem jak osoba upośledzona umysłowo może stać na czele tak dużego miasta-
      które właśnie teraz ma ostatnią szanse żeby obudzić się z letargu i wrocić do
      elity polskich-największych miast!!!
    • Gość: greg Re: Konfrontacja Jurczyk - radni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.04, 00:47
      Marian Jurczyk - Iloraz inteligencji na poziomie Andrzeja Gołoty po walce z
      Mike Tysonem. Legenda solidarności szczecińskiej późnij okazało się, że to
      były donosiciel SB - zagorzały koalicjant SLD. Paranoik. Nie lubi Niemców -
      wykurzył ze Szczecina wszystkich inwestorów. Demencja postępująca - nie wie co
      się wokół niego dzieje i tego nie rozumie - chory człowiek.
      • Gość: tak Re: Konfrontacja Jurczyk - radni IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.04, 00:56
        Jurczyk OK!Prawdziwy Polak, patriota! Jeśli komuch nie jest wyzuty z patrityzmu
        dlaczego nie ma współpracować z Jurczykiem. Dlaczego tow z SLD i PO są tacy
        nietolerancyjni?Dlaczego?!
        Jestem za Jurczykiem! Jeśli GW zaczyna jechać po Jurczyku to wiem że ma
        RACJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Tak trzymać panie Jurczyk i swołoci nie popuszczać!!!!!!!!!!!
        • Gość: Hanka Re: Konfrontacja Jurczyk - radni IP: *.pbc.adelphia.net 11.02.04, 03:53
          A ty co? z choinki sie urwales??taki patriota jak i ty.Swoja droga zapamietamy
          stanowisko radnych, ktorym bardziej chodzi o stolki niz o interes i przyszlosc
          Szczecina. My wam tez podziekujemy za wasza obywatelska i super etyczna
          postawe, doprawdy wyjatkowe paskudztwo. Prezydent do kitu ale my go nie
          odwolamy bo jesli nam sie nie uda to stracimy stolki...
          patrzcie ludzie i nawet sie tego nie wstydza..... podobnie jak Jurczyk
    • Gość: Derwisz Re: Konfrontacja Jurczyk - radni IP: 212.14.0.* 11.02.04, 04:59
      Jurczyk to dno...zalosne,chore szczecinskie dno...ale tak naprawde wiekszosc
      radnych nie zasaluzy na lepsza opinie jezeli nie zdecyduja sie na
      referendum...male ludki z duzym apetytem .Nareszcie dorwali sie do mozliwosci
      zalatwienia tesciowi garazu,tacie dzialki,synkowi sklepiku....male kazie bez
      jaj.
      • Gość: cooval Re: Konfrontacja Jurczyk - radni IP: 212.14.54.* 11.02.04, 08:59
        Najezdzacie na radnych... a pomyslcie co sie stanie jak ponownie 3/4
        mieszkancow bedzie mialo referendum w dupie i nie bedzie glosowac? Wtedy
        nasz "milosciwie panujacy" wypieprzy wsztystkich i na tych stolkach posadzi
        swoich pacholkow.

I dopiero wtedy bedzie wesolo w naszym miescie.

Pozdrawiam.
        • rywin-arms Re: Konfrontacja Jurczyk - radni 11.02.04, 09:57
          I o to właśnie chodzi!!! Na tym właśnie powinna polegać samorządność lokalna.
          Jeżeli problemy: od dziury w chodniku, do strategii gospodarczych uzależnione
          są od doktryn partyjnych, a nie interesów mieszkańców miasta, dzielnicy, itp. -
          to życzę Jurczykowi z całego serca sukcesu w olewaniu miejscowych partyjniaków
          przy sprawowaniu władzy.
          Ps. ... no, może ostatnia nominacja na wiceJurczyka nie była trafiona...
    • Gość: x Re: Konfrontacja Jurczyk - radni IP: *.szczecin.pl / *.opera.szczecin.pl 11.02.04, 11:11
      hmmm...
      • illuzja Re: Konfrontacja Jurczyk - radni 11.02.04, 11:26
        arrrghhh!
        na poczatu roku szkolnego zbieralam podpisy dla Mlodego Centrum. lipa, jak
        wiadomo, nic z tego nie wyszlo. z kilku powodow.
        teraz zrobilo sie wiecej szumu, silniejszy argument przeciwo panu J. się
        pojawil, dla osoby z taim podejsciem jak ja, to cudownie. tylko tak sobie
        mysle... radni referendum nie zwolaja, bo ja juz wyzej wspomniano, nie chca
        stracic stanowsik. poniekad jest to zrozumiale, moze faktycznie chodzic im o
        dobro miasta. o. wiec SZCZECINIANIE. szczecinianie maja sie zebrac, 32tys
        podpisow pod wnioskiem o referenum, 96 tys. wziac w tym referendum ma udzial.
        boze prosze, niech to sie uda! boze prosze, zeby ktos, to zabierze sie za
        zbieranie tych podpisow zbawicielskich nie spotykal sie z odpowiedziami z
        jakimi spotykalam sie ja:
        wiesz, wlasciwie to ja nie wiem, no co taiego zlego robi ten prezydent
        wiesz, ja sie na tym nie znam, wole nie ryzykowac
        wiesz, ale przeciez poza tym zlym co robi, to J. jest tez bohaterem

LUDZIE DO CHLERY ODWAGI BŁAGAAAM!
        (jesli tylko sie dowiem kto gdzie i kiedy zaczyna organizowac referendum- sluze
        pomoca, mimo ze powinnam przygotowywac sie do matury. i oczywiscie zgarniam
        rodzine i znajomych)
        • Gość: ziobek Re: Konfrontacja Jurczyk - radni IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.02.04, 12:09
          W dzisiejszej GW-Szczecin jest rozmowa z grupka ktora sie juz skrzyknela wokol
          restauracji Zielona Arka. Maja plakaty i checi i na tym to powinno polegac. To
          my - mieszkancy powinnismy sie skrzyknac a nie ogladac sie na nieruchawych
          politykow. POni zajmuja sie sami soba , za bardzo my ich nie interesujemy.
          Tylko oddolnie forumowicze, nie biadolic - skrzykiwac sie.
        • rywin-arms Do ILLUZJI - dziecinki 11.02.04, 14:26
          ..."mimo ze powinnam przygotowywac sie do matury..." - tak może właśnie byłoby
          lepiej? Jesteś jeszcze b. młoda i buntujesz się - widząc świat tylko czarny,
          albo biały: pozbędziemy się Jurczyka i będzie raj! To nie jest takie oczywiste.
          Ps.:
          Przypomina mi się historia pewnego młodego małżeństwa, które w wyborach
          lokalnych głosowało na starego cwaniaka(b.ubeka) mieszkającego na tej samej
          ulicy. Wiedzieli kim jest, a mimo to - zagłosowali na niego, bo obiecywał
          mieszkania młodym. Ubek ów, umieszczony wysoko na liście wyborczej oczywiście
          przeszedł. Po czym wraz ze swoją kliką przejął "machlojami" dobrze
          zapowiadający się interes wspomnianego wcześniej m. małżeństwa(z dzieckiem) -
          doprowadzając kolejną rodzinę do nędzy!
          Tak więc uważaj ILLUZJO, bo nowy prezydent może obłożyć - na przykład -
          możliwość zdawania matury 10000tyś.PLN podatkiem i kto wie..., kto wie...
          • illuzja Re: Do ILLUZJI - dziecinki 11.02.04, 14:49
            szanowny panie rywin-arms. jeżli wydaje się panu, iż dziewiętnastoletni ludzie
            to obecni buntownicy, idealiści i naiwniacy, to nic bardziej mylnego, my już
            sobie na to pozwolić nie możemy, za dużo na naszych barkach spoczywa. jedną z
            tych rzeczy jest przyszlość miasta i nie, nei sądzę, ze przy innym prezydencie
            będzie różowo, cukierkowo i wspaniale. ale może przynajmniej nie będzie mi
            wstyd, że mieszkam w szczecinie. a mieskzać tu chcę, mimo ze wszyscy wokół mnie
            uciekają, mimo że moi rodzice o niczym innym nie marzą, jak o tym, żebym do
            emigrantów dołączyła.
            nie, nie widze czarno-białego świata, z resztą, to słaba metafora.
            i tak naprawdę nie do końca rozumiem argumentem przeciwko czemu ma być mój
            wiek???
            • rywin-arms Re: Do ILLUZJI - dziecinki 11.02.04, 15:05
              nie chodziło mi o świat czarno-biały, tylko o złudzenie oparte na kontraście,
              np. zły prezydent, zamieniony na innego, który z pewnością bedzie lepszy (od
              Jurczyka).
              • illuzja Re: Do ILLUZJI - dziecinki 11.02.04, 20:03
                rywin-arms napisał:

> nie chodziło mi o świat czarno-biały, tylko o złudzenie oparte na kontraście,
                > np. zły prezydent, zamieniony na innego, który z pewnością bedzie lepszy (od
                > Jurczyka).

si. to się nazywa wybranie mniejszego zła.

---
                siedzę na tęczy i wołam!
          • marcooos Re: Do ILLUZJI - dziecinki 11.02.04, 19:30
            > Tak więc uważaj ILLUZJO, bo nowy prezydent może obłożyć - na przykład -
            > możliwość zdawania matury 10000tyś.PLN podatkiem i kto wie..., kto wie...
            Nie moze. Prezydent miasta nie moze naruszyc konstytucji gwarantujacej bezplatna
            edukacje. Ale nie o to mi chodzi.
            Nikt nie twierdzi, ze odwolanie Jurczyka jest lekiem na wszelkie zlo. Tylko, ze
            dalsze trwanie tego Pana jest NIEBEZPIECZENSTWEM dla i tak juz rachitycznego
            rozwoju tego miasta. Czy nie zauwazasz, ze ten czlowiek KOMPROMITUJE w swoich
            oficjalnych wypowiedziach to miasto (az ostatnio zrobilem stronke
            juryczk.unspl.com na ktorej bede umieszczal co ciekawsze fragmenty). Czy
            nie zauwazasz tego, ze przez jego durne uprzedzenia do niemcow miasto czyli MY z
            naszych podatkow bedziemy placic odszkodowania bo MJowi nie podobal sie niemiec.
            Dzieki MJowi inwestorzy odwracaja sie od Szczecina idac do Poznania, Wroclawia
            czy innych miast w kraju w ktorych wladze nie przeszkadzaja a pomagaja w
            inwestycjach.
            Z cala odpowiedzialnoscia powiem glosno: Jurczyk jest NAJGROSZYM prezydentem
            Szczecina w III RP. I dlatego dla dobra Szczecina nalezy dazyc do jego odwolania
            tak szybko jak to mozliwe.
    • Gość: ats Re: Konfrontacja Jurczyk - radni IP: *.3.14.vie.surfer.at 11.02.04, 18:31
      nowy paprykarz szczecinski .jest jedno wyjscie mlody inteligentny czlowiek bez
      podrobek bylby prezydentem godnym tego miasta starym ukladowcom zyczymy
      dobranoc .panowie wasz czas minal .teraz czas na fachowcow .czy to bedzie
      jurczyk czy inni to nic nie zmieni .wszyscy kreca wlacznie z mediami ,jak komu
      wygodnie.mieszkancom szczecina pomyslnosci a rzadzacym szkoda pradu s
    • vipunia Re: Konfrontacja Jurczyk - radni 12.02.04, 11:52
      Obserwuję p. Jurczyka od początku kadencji.
      Bardzo mocno przypomina mi to sytuację w moim mieście - Puszczykowie k.
      Poznania, ale może trochę w innej skali...

Pozdrowionka dla Szczecina :)
      VIPunia

PS. Reanimowaliście Adama Mickiewicza? Zawsze facet wydawał mi się podejrzany -
      nic dziwnego skoro do SLD się zapisał :PP
      Ehhh dziennikarze patrzcie co piszecie, bo z genialnego tekstu potraficie
      zrobić brukowy klimat...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka