Dodaj do ulubionych

Kocham Szczecin!

IP: *.inetia.pl 13.02.04, 20:27
czy w Stolecznej bedzie naklejka "Przyjechałem ze Szczecina"?
Obserwuj wątek
    • Gość: zszokowany Re: Kocham Szczecin! IP: *.zsi.pl / *.zsi.pl 13.02.04, 23:35
      przebywam w tej miejscowosci przez przpadek zwanej miastem od kilkunastu
      miesiecy i nie moge, nie moge zrozumiec skad TO Nieuzasadnione SAMOUWIELBIENIE
      u większosci. Na czoło sobie te nalepki naklejcie !!!
      • Gość: wsciekly podatnik Re: Kocham Szczecin! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.02.04, 23:46
        wiesz... ja tam od kilku lat poza Szczecniem zyje. Urodzilem sie w nim,
        przedszkole i kolejne wazne etapy :) nad samym morzem, studia w Szczecnie.
        Generalnie, to ładne miasto (serio) i wspominam je wspaniale... poza: klimatem
        do inwestowania, przychylnoscią urzędasów dla "prywatnej inicjatywy". Wybor
        Jurczyka na pierwszą kadencję to już "czerwona lampka". Walizeczka i w pociąg...
        Samouwielbienie? No co Ty?.... wejdź sobie na swoje lokalne strony... nie tyka
        serduszko mocniej? A moze zbyt 'rzeczywisty' masz kontakt z rodzinnymi stronami.

Co do naklejki. Pomysł trudny do oceny. Raczej na minus. Buduje "więzi".
        Wzmacnia wspolnotę. I co z tego? A gdyby tak ci z GnP wykupili 3 sronę Stołka,
        Gazety Wielkopolskiej, Śląskiej i zamiscili tam jedno hasło "I love Szczecin".
        To chyba orginalniejsze rozwiązanie. I pewnie wiecej przynisło by miastu. CO
        nie?
        • Gość: Gryf Re: Kocham Szczecin! IP: *.net.pl 14.02.04, 00:01
          Dla mnie urodzonego i wychowanego w Szczecinie taka naklejka to nonsens i
          absurd.Kocham "moje" miasto i bez nachalnej reklamy redaktorow, reklamy ktora w
          zamysle "glowek" panow redaktorow ma zapewne podniesc sprzedaz gazety.
          Lepiej panowie red. zrobiliby gdyby naklejka zawierala napis: "Kocham SEDINE".
          Ale coz jaka redakcja taka gazeta.Po prostu wstyd inni potrafia GW redagowac a
          nasi "mecza Konia"

Kazda rzecz ma swoja codzienna i odswietna strone.
          • Gość: wsciekly podatnik no to moze naklejke: nie głosowałem na J."? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.02.04, 00:05
            "Nie głosowałem na Jurczyka"? Fajna naklejka? Dla mnie bomba:)
            • ergie Re: no to moze naklejke: nie głosowałem na J."? 14.02.04, 12:42
              no co ty, i nagle się okazuje, że nikt na niego nie głosował ? ;-)))
      • Gość: bucbuster Re: Kocham Szczecin! IP: 217.153.168.* 14.02.04, 08:02
        > przebywam w tej miejscowosci przez przpadek zwanej miastem od kilkunastu
        > miesiecy i nie moge, nie moge zrozumiec skad TO Nieuzasadnione
        SAMOUWIELBIENIE
        > u większosci. Na czoło sobie te nalepki naklejcie !!!

taką razą, po kiego ch... tu siedzisz bucu ? won do swojej wiochy !
      • Gość: Luki Re: Kocham Szczecin! IP: *.dip.t-dialin.net 14.02.04, 12:00
        przebywam w tej miejscowosci przez przpadek zwanej miastem od kilkunastu
        miesiecy i nie moge, nie moge zrozumiec skad TO Nieuzasadnione SAMOUWIELBIENIE
        u większosci. Na czoło sobie te nalepki naklejcie !!!

hehe... jakie samouwielbienie... poczytaj co ludzie pisza na temat tego co tu
        sie dzieje...
    • Gość: Sz Re: Kocham Szczecin! IP: 213.77.101.* 14.02.04, 11:20
      JA czekam na naklejkę "KOCHAM JURCZYKA" !!!!!!!!!!!!!!!!!
    • wedrowiec2 Re: Kocham Szczecin! 14.02.04, 13:31
      Z całym szacunkiem dla wszystkich pipidówek nie widzę powodu abym miała
      naklejać na widocznym miejscu "krzywe", które widnieją na znakach drogowych
      przy wjeździe do każdej pipidówki.
      Co nie znaczy, że nie kocham Szczecina.
    • Gość: PIROMAN Re: Kocham Szczecin! IP: *.iscnet.pl 14.02.04, 13:35
      a w mojej gazeicen ie ma tej naklejki :|
    • Gość: bodex ? IP: *.ds1.tuniv.szczecin.pl 14.02.04, 13:58
      jak byłem mały to szczecin był moze i mocny-ale nie oszukujmy sie szczecin to
      taki białystok tyle że na zachodzie polski-pozdr. dla pana jurczyka - brawo że
      to miasto rośnie w siłę-buhaha-szkoda że szczecin tak upada-a tyle tu można....
    • Gość: andrew a co z ochrona języka polskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.04, 15:17
      przecierz to jawne wykroczenie :) ... wiem czepiam sie ale co tam :)
    • Gość: stettiner Re: Kocham Szczecin! IP: *.fnet.pl 14.02.04, 17:31
      A ja p....... taki prezent, za moje zresztą pieniądze. lepiej kupiliby książki
      do bibliotek szkolnych, sa tak brudne, że stanowią zagrożenie epidemiologiczne.
      • Gość: usa daleko wam do zachodu wiesniaki! IP: *.client.comcast.net 15.02.04, 04:50
        Widzicie w USA jest pelno roznych nalepek, i trzeba sobie ja kupic za pare
        dolarow, wiele jest zabawnych, smiesznych, politycznych. Ludzie sobie
        przyklejaja je na zderzakach samochodow. Wiele jest tez nalepek promujacych
        miasta, miejsca, stany, it.itp. Cos takiego jak duma z kraju, duma bycia
        obywatelem USA, czy milosc do miasta
        • Gość: Bartosan Re: daleko wam do zachodu wiesniaki! IP: *.ee.titech.ac.jp 16.02.04, 07:48
          Ty tez sie nie wysilaj lokalny patrioto z amerykanska sloma w akerykanskich
          butach.
      • Gość: Szczecinianin Re: Kocham Szczecin! IP: *.ksiazat.v.pl 15.02.04, 19:25
        Herr stettiner!
        Najbliższa (geograficznie) gazeta którą czytują ludzie potrafiacy zrozumieć te
        problemy to prawdopodobnie Pasewalker Zeitung.
        • Gość: Stettiner Re: Kocham Szczecin! IP: *.fnet.pl 17.02.04, 19:04
          Drogi Szczecinianinie, masz niestety rację. Głupie Polactwo egzaltuje się
          estetyką papierka od cukierka, którego nawet nie będzie mogło polizać, bo
          demokratycznie wybrana władza zeżre wszystko sama. Kiedyś niewolnikom rzucano
          okruchy z pańskiego stołu, dzisiaj rozdaje się nalepki.
          Ciekawi mnie, w jakim trybie złożono zamówienie na wykonanie tych nalepek,
          który urzędas dostał w łapę i który koleś zarobił.
    • Gość: pennsylvania Re: Kocham Szczecin! IP: *.ksiazat.v.pl 15.02.04, 18:40
      Tyle się ta gazeta napisała o tym promocyjnym pomyśle a naklejeczka jest
      malutka i żałosna.
      Że tak powiem - po szczecińsku.
      • Gość: Laki Re: Kocham Szczecin! IP: *.dip.t-dialin.net 15.02.04, 20:29
        Przyslici mi ta naklejke a bede ja nosil za kazdym razem kiedy bede spacerowl w
        srodmiesciu Hamburga.
        21 509 Glinde
        Markt 1
    • kinamina Re: Kocham Szczecin! 17.02.04, 01:14
      a ja kupilam gazete a naklejki nie bylo :(((
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka