Dodaj do ulubionych

Kolejny pasozyt z SLD

19.02.04, 09:29
za onet: Robert Kwaśniak nie jest już wiceministrem finansów. Wczoraj
nieoczekiwanie premier odwołał go ze stanowiska.
Wewnętrzna kontrola Ministerstwa Finansów potwierdziła wcześniejsze
publikacje "Rz" i wykazała 428 wypadków konfliktu interesów miedzy
wiceministrem Kwaśniakiem a kancelarią prawniczą jego żony.
Obserwuj wątek
    • rrado Re: Kolejny pasozyt z SLD 19.02.04, 09:29
      zapomnialem pozdrowic. pozdrawiam rado
      • Gość: Ana Re: Kolejny pasozyt z SLD IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.02.04, 10:09
        aż się boję,że zaraz aśka się zdenerwuje...
        • rrado Re: Kolejny pasozyt z SLD 19.02.04, 10:21
          Gość portalu: Ana napisał(a):

> aż się boję,że zaraz aśka się zdenerwuje...

ja tam sie nie boje. asia to dobra dziewczyna. pozdrawiam rado
      • albert_c Re: Kolejny pasozyt z SLD 19.02.04, 10:10
        rrado napisał:

> zapomnialem pozdrowic. pozdrawiam rado

*kogo? kwasniaka? :)
        dobrze ze w koncu go wypieprzyli - ale przerazajaca jest ta liczba ponad 400
        takich spraw - gosc by dalej cieplutko grzal stolek gdyzby nie seria artykulow
        w rzepie sprzed jakis 2 miesiecy opisujaca jak to jego malzonka bronila spraw
        przeciw izbie celnej, nad ktora to kwasniak mial nadzor (ciekawe czy gdzies
        jeszcze w europie takie numery "przechodza"? - to rado a propo Twej wypowiedzi
        ze ta pani ewa od goringa to tak azja az smierdzi).
        gdyzby prasa nie napisala nie byloby do dzis tematu.

i jeszcze slowko o poprzednim pasozycie z sld - tym co w nfz zasiadl
        (stachowicz): zasiegnelem troche opini na temat tego dupka i sie okazuje ze
        asia sie mylila bo menago z niego jak z koziej dupy trabka jest. czyli
        kompletne dno z zarzadzania. kariere wsluzbie zdrowia zaczal bedac szefem
        jakiejs gownianej malej przychodni na wsi (czy moze miasteczku) - pozniej
        skoczyl na stolek Mikietynskiego (ktory zostal prezydentem koszalina). skoczyl
        na po (pelniacego obowiazki), bo Mikietynski jest na urlopie, ale i tak sld
        chcialo go wypieprzyc z pracy przeprowadzajac konkurs na stanowisko dyrektora -
        poniewaz stachowicz nie przeszedl konkursu - konkurs uniewazniono. no a teraz
        partia dala mu kopa na stolek w nfz (bo w szpitalu sbie nie radzil). i tak w
        Polsce wedruja pasozyty publiczne.

i jeszcze slowko w menadzerach w sluzbie zdrowia: w Zachodnippomorskim mielismy
        dwoch sposrod elity menadzerow w sluzbie zdrowia: mielismy gdyz pierwszy
        (Mikietynski) zostal prezydentem koszalina (i jest tajemnica poliszynela ze to
        powazny kandydat na ministra zdrowia w rzadzie prawicowym), a drugi z tych
        menadzerow byl szefem szpitala w kolobrzegu - ale sld rekoma falinskiego i
        piechoty wypieprzylo go ze stolka stosujac przy tym totalne embrago na jego
        osobe w kraju (tak ten menadzer roku w medycynie przez dlugi okres nnie mogl
        znalezc pracy, bo sld szkalowalo wszytskich ktorzy chcieli mu cos
        zaproponowac) - przyczyna jest fakt, ze facet byl podsekretarzem stanu w
        rzadzie buzka. w koncu znalazl prace - nie bede pisal gdzie, ale z dala od Nas -
        czyli Naszego wojewodztwa. sie rozpisalem, ale jak sie dowiedzialem o tej
        historii sie mocno wq...... Chyba mialem powod, co?

pozdrawiam,
        albert_c
        • rrado Re: Kolejny pasozyt z SLD 19.02.04, 17:30
          albert_c napisał:

- to rado a propo Twej wypowiedzi
          > ze ta pani ewa od goringa to tak azja az smierdzi).
          > gdyzby prasa nie napisala nie byloby do dzis tematu.

napisala ale co to zmienia? trzeba czekac na nowa koalicje.

> i jeszcze slowko o poprzednim pasozycie z sld - tym co w nfz zasiadl
          > (stachowicz): zasiegnelem troche opini na temat tego dupka i sie okazuje ze
          > asia sie mylila bo menago z niego jak z koziej dupy trabka jest. czyli
          > kompletne dno z zarzadzania.

asi dzisiaj nie ma moze nam sie odniesie jak bedzie. pozdrawiam rado
          • Gość: S Re: Kolejny pasozyt z SLD IP: *.blaster.pl / 62.233.181.* 20.02.04, 10:50
            Ja mogę się odnieść do Twoich wypocin.Lepiej zrobisz jak sobie poskrobiesz
            gwoździem po ścianie.Z drugiej strony szkoda ścian na takie wzniosłe
            przemyślenia.Wiesz co, najlepiej zacznij pisać na drzwiach w publicznym
            szalecie.
            • albert_c Re: Kolejny pasozyt - S 20.02.04, 10:58
              S: zrozumiales?
              to jak w koncu sie zwiesz S czy lodzianin, czy tez zwykly prowokator jestes?

pozdrawiam,
              albert_c
            • Gość: Ana ssss...ma trochę racji... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.02.04, 11:13
              o tyle s masz rację,że takich pasożytów,o jakich pisze rrado, powinno piętnować
              się wszędzie.można i w toalecie.najlepiej 2 razy spuścić po nich wodę...
            • rrado Re: Kolejny pasozyt z SLD 21.02.04, 07:53
              Gość portalu: S napisał(a):

>Wiesz co, najlepiej zacznij pisać na drzwiach w publicznym szalecie.

napisalbym (glupi kaowiec) ale po co mam ci dodawac roboty? pozdrawiam rado
    • Gość: S Re: Kolejny pasozyt z SLD IP: *.blaster.pl / 62.233.181.* 20.02.04, 11:54
      Jestem S i jestem też łodzianinem.Wchodzę na Wasze forum bo jestem ciekaw
      poczynań dwóch dobrodziei Pogoni,a inne teksty/przyznaję że dość
      prowokacyjne/piszę niejako przy okazji.Obawiam że skończy się to tak jak
      skończyć się musi i tak jak skończyło się w Łodzi.Żądania pana Ptaka będą
      rosły,a w końcu znudzi się i zacznie uszczęśliwiać nowy klub swoją osobą.Czesny
      przez bardzo krótki okres był w Widzewie i poza zaciąganiem nowych długów
      niczym się nie wyróżnił.Teraz ma znacznie większe możliwości.Dopóki tacy ludzie
      będą zajmowali się sportem w Polsce kluby będą wegetowały a jedynym marzeniem
      zdolnej młodzieży będzie chęć ucieczki z kraju.
      • albert_c Re: S ma w koncu racje:) 20.02.04, 11:59
        S:) w koncu naprawde sensowna wypowiedz.
        niestety niedobra dla Naszego Miasta:(

pozdrawiam,
        albert_c
      • rrado Re: Kolejny pasozyt z SLD 21.02.04, 07:55
        Gość portalu: S napisał(a):

> Jestem S i jestem też łodzianinem.

czy z lodzi to zawsze musi byc czerwony?
        pozdrawiam rado
        • Gość: Ana Re: Kolejny pasozyt z SLD IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.02.04, 13:17
          a z jakiej tam łodzi...spod żyrardowa...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka