Dodaj do ulubionych

Kto to jest SLAWOMIR NITRAS

22.02.04, 20:29
Skad wzial sie ten czlowiek w Sczecinie.gdzie pracuje. co soba
reprezentuje,jakie sa jego dokonania w naszym miescie.Czy to nie jest kolejny
facet,ktory ma patent na racje.Uwazam,ze pownno sie miec jednak ograniczone
zaufanie,chyba,ze ktos mnie przekona,ze nie mam raji.Moze sie okazac,ze
zadyma z referendum to kampania wyborcza .tylko nie wiadomo jak na razie kogo.
Obserwuj wątek
    • Gość: srado nikt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.04, 20:43
      > Skad wzial sie ten czlowiek w Sczecinie.gdzie pracuje. co soba
      > reprezentuje,jakie sa jego dokonania w naszym miescie.Czy to nie jest kolejny
      > facet,ktory ma patent na racje.Uwazam,ze pownno sie miec jednak ograniczone
      > zaufanie,chyba,ze ktos mnie przekona,ze nie mam raji.Moze sie okazac,ze
      > zadyma z referendum to kampania wyborcza .tylko nie wiadomo jak na razie kogo.

A co ty myślałeś że PO robi to referendum dla mieszkańców???
      Oczywiście że chłopaki chcą zbić kapitał polityczny.

Ale my mieszkańcy Szczecina możemy zrobić w ciula tych łosi z PO. Tak wiec
      odwołajmy Jurczyka (bo to leży w naszym interesie) a potem zagłosujmy na
      jakiegoś porządnego kandydata z poza PO.
    • Gość: realist Re: Kto to jest SLAWOMIR NITRAS IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.02.04, 23:30

Zgadzam sie z przedpiszcą !Chłopaki chcą do władzy!
      P Nitras pisze:
      "Ważne jest, choćby ze względów
      propagandowych, by Szczecinianie zobaczyli, że akcja ma wymiar masowy"
      przecież to kampania wyborcza, Nie chcę zadnego oszołoma z PO!

• Gość: . Re: Kto to jest SLAWOMIR NITRAS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.04, 16:41
        oooo jakie echo w temacie :P
    • mlody.patriota Re: Kto to jest SLAWOMIR NITRAS 23.02.04, 16:49
      Na zdjęciu obok Macieja "Przerwy" Płażyńskiego.

www.pokoszalin.toto.pl/ludzieplatformy/nitras_p1.jpg
      • Gość: gość Re: Kto to jest SLAWOMIR NITRAS IP: *.espol.com.pl 23.02.04, 21:57
        Znam Sławomira Nitrasa z czasów studiów na US wydział Politologia i wiem, że to
        co on reprezentuje, to zwykła zadyma medialna. Zawsze był on typem karierowicza.
    • bat8 Re: Kto to jest SLAWOMIR NITRAS 24.02.04, 18:06
      Do tej pory nie uzyskalem wiarygodnej odpowiedzi kim jest ten czlowiek,czyzby
      na tym forum pisza tylko ludzie z Platformy OBYWATELSKIEJ.Slyszalem ,ze
      wolontariusze dostaja po 2 zlote od jednego podpisu w sprawie referendum.To
      pachnie prokuratura i skandalem.
      • albert_c Re: Kto to jest SLAWOMIR NITRAS 24.02.04, 18:12
        bat8 napisał:

> Do tej pory nie uzyskalem wiarygodnej odpowiedzi kim jest ten czlowiek,czyzby
        > na tym forum pisza tylko ludzie z Platformy OBYWATELSKIEJ.Slyszalem ,ze
        > wolontariusze dostaja po 2 zlote od jednego podpisu w sprawie referendum.To
        > pachnie prokuratura i skandalem.

* przeciez ty jakis baran jestes. jezeli sie nie myle jakis czas temu wrzuciles
        tu oswiadczenie slowackiego na temat sprzedazy (lub zaniechania sprzedazy)
        investment saller, a teraz jakies smrody chcesz. poszukaj sobie i nie
        przyklejaj wszytskim latki po, bo jetses kolejnym ktory mdli na ten temat.
        kompleksy masz gosciu bat8, a moze sam slowacki przez ciebie przemawia?
        i moja rada: poszukaj w wyszukiwarce na tym forum info na temat Nitrasa, na
        pewno cos znajdziesz, bo temat juz walkowany, i nie chce sie go ludziom
        potwarzac, bo nic sensacyjnego nie ma.

pozdrawiam,
        albert_c
    • rozbojnik_rumcajs Re: Kto to jest SLAWOMIR NITRAS 24.02.04, 18:17
      jak sama nazwa wskazuje NITRA-S nitrosacharoza

czolgiem
      • piotr33k2 Re: Kto to jest bat 24.02.04, 18:35
        ty chyba jesteś bat 21 , zostaniesz tej dżungli i helikopter po ciebie nie
        przyleci ,a my nie będziemy po tobie rozpaczać .
        • Gość: Tabasco Re: Kto to jest bat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.04, 19:08
          No wiec ktoz to?
          Czesny jest z Łodzi a Nitras skad?
          Ze Szczecina? Czy moze jednak nie?
    • rywin-arms Re: Kto to jest SLAWOMIR NITRAS 24.02.04, 20:15
      S. Nitras to turysta polityczny(partyjny) spod Koszalina. Wałki kręcił juz w
      samorządzie studenckim na US. Jak były wybory do tego samorządu, to wybieralo go
      paru kumpli -inni studenci nie wiedzieli nawet kiedy sie odbywają i gdzie -no i
      chłopina przechodził paroma glosami (łącznie! nie różnicą) i przy frekwencji
      paroosobowej. Sala wyborcza otwarta była o g.8.00!!!(Nie od 8.00 do któres tam).
      Przyszło towarzystwo Nitrasa, zrobiło protokól i po wyborach.
      BOŻE CHROŃ NAS PRZED TAKIMI MĘŻAMI STANU!!!
      • s_nitras Re: Kto to jest SLAWOMIR NITRAS 25.02.04, 12:44
        Ponieważ moja przeszłośc jest mi droga, choć nie powinienem odpowiadać mówię -
        kłamiesz. Kłamiesz.
        S. Nitras
        • ja_aska Re: Kto to jest SLAWOMIR NITRAS 25.02.04, 13:53
          to znaczy, że nie z Koszalina? :-)
          • Gość: Tabasco Re: Kto to jest SLAWOMIR NITRAS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.04, 16:02
            Nie aska - podobno spod Koszalina ;)
            • wodni.k Re: Kto to jest SLAWOMIR NITRAS 25.02.04, 16:10
              z Połczyna Zdroju
        • rywin-arms Do S-Nitrasa 26.02.04, 09:01
          Słaby z Ciebie polityk(ier), skoro podważasz bezdyskusyjne fakty. Zobacz jak
          robią to bolszewicy z SLD: Oni zaraz skonstruowaliby jakąś rzeczywistość w
          czasie przeszłym. Tak namieszaliby, że aż "coś zmieniło się w ryjach świń.
          Zwierzęta patrzyły to na świnie, to na ludzi -i już nie mogły poznąć kto jest
          kim".
        • Gość: TC Re: Kto to jest SLAWOMIR NITRAS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 11:37
          Ja też studiowałem politologię Nitras i wiem jak odbywały się tam wybory -
          potajemnie, w gronie kandydata.
          O tym że wybory były dowiadywali się wszyscy po fakcie.

PS.Pozdrowienia dla twojwego kolesia Wragi, wieloletniego przewodniczącego
          samorządu studenckiego US - studenta kilku fakultetów (m.in. politologi - był
          ze mną na roku ale pojawiał się tylko po wpisy w czasie sesji i to bez
          egazaminów). Nie wiem jak ty ale przekręty Wragi - handel akademikami, łapówy
          od "Bosmana" za obsługę Juwenaliów - są na wydziale politologii tajemnicą
          poliszynela.

A i jeszcze pozdrowionka dla Miszy - Michała Łuczaka - wspólnika Wragi. Do
          zakończenia studiów wraz Wragą prowadził iteresy (handel pokojami w akademikach)
          jako PO przew. samorz stud.US - po tym jak Wraga musiał odejść z powodu
          podwójnych Juwenaliów.

• Gość: gość Re: Kto to jest SLAWOMIR NITRAS IP: *.espol.com.pl 25.02.04, 16:35
        Co do tego co napisał rywin - arms pełna zgoda. Studiowałem na Politologii w
        czasach gdy samorządowi przewodził S. Nitras i pamiętam, że były jakieś wałki
        ze stypendiami, ale odpowiedzialność nie spadła na Nitrasa tylko na pracownice
        dziekanatu.
        • Gość: Tabasco Re: Kto to jest SLAWOMIR NITRAS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.04, 17:21
          A to jak z Połczyna Zdroju to wzorem Czesnego (Łódź) powinien "z urzedu" byc
          spalony i nie porzadany w okolicach UM w Szczecinie :p
          Co nie? Jak sadzicie?
          Wszystkim spoza Szczecina odrazu mowimy głosne i stanowcze - NIE!

My mieszkancy tych ziem od lat sie dobrze rzadzimy,nasze miasto rosnie w siłe
          wiec po co nam posiłki np. z Łodzi? ;)

P.S

A moze ten Nitras to wysłannik Gwardii Koszalin i bedzie dbał o losy tego klubu?
          Hmmm... ktoz to wie?

<lol><lol><lol>

• Gość: Tomek J. Re: Kto to jest SLAWOMIR NITRAS IP: 80.48.19.* 25.02.04, 23:25
            My mieszkancy tych ziem od lat sie dobrze rzadzimy,nasze miasto rosnie w siłe
            > wiec po co nam posiłki np. z Łodzi? ;)

CHYBA SIE NIE SLYSZYSZ !!! KURWA cala polska brechta z naszych rzadow ! pierw
            kocmiel koperta, potem kocmioel walizka, potem runowicz kontener, ateraz
            jurczyk KRETYN ! prosze cie litosci !!!! Ja juz wole nawety warszawuaka!!!
            Byelby byl to czlowiek kompetentny i rozsadny!!!
            • Gość: Tabasco Re: Kto to jest SLAWOMIR NITRAS IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.02.04, 09:19
              Tomusiu a zauwazyles w moim poscie ;) czy tez az tak ci piana na pysk padła ze
              juz nic nie widzisz.

Chodziło mi dokladnie o to,ze czepiacie sie Czesnego ze jest z Łodzi i nie zna
              realiow Szczecian a tu tymczasem taki Nitras karierowicz spod Koszalina wami
              dowodzi.Gdzie tu konsekwencja w mysleniu i dzialaniu?
              Poraz kolejny mowie - nie macie zadnej koncepcji co bedzie po Jurczyku i cala
              ta gierka jest tylko pod publiczke.
              Kampania wyborcza za pieniadze podatnikow!
    • anaksymenes dajcie temu Nitrasowi spokój - jeszcze dobrze nie 25.02.04, 17:43
      zaczął politykować a już a skończyć??? Młody jest to się jeszcze zdąży wyrobić i choć nie należę do jego fanklubu to trzeba mu oddać że się w odwołanie MAGAZYNIERA porządnie zaangażował - i to raczej ze szlachetnych a nie niskich pobudek. Połozył głowę pod topór opinii publicznej, a na wadze leży równiez jego polityczna kariera. Także ja mu kibicuję - NIECH MAGAZYNIER wróci na działki i nie ważne kto tego dokona :-)))
      • Gość: jurczyk won Re: dajcie temu Nitrasowi spokój - jeszcze dobrze IP: 80.48.19.* 25.02.04, 23:27
        co za rozsadna wypowiedz !!.
    • Gość: amadeo Re: Kto to jest SLAWOMIR NITRAS IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 26.02.04, 09:04
      dlaczego Pan A Litwiński nie opisze jak został zrobiony w konia i stracił twarz
      dzieki koledze Nitrasowi ?
      • ja_aska Re: Kto to jest SLAWOMIR NITRAS 26.02.04, 09:21
        Skoro pan Nitras od 93 roku jest w Szczecinie to czemu był radnym koszlina i
        szefem jakiś struktur tam?
        • albert_c Re: Kto to jest SLAWOMIR NITRAS 26.02.04, 09:23
          ja_aska napisała:

> Skoro pan Nitras od 93 roku jest w Szczecinie to czemu był radnym koszlina i
          > szefem jakiś struktur tam?

* nie byl radnym koszalina, tylko sejmiku wybranym z okregu, o ile pamietam
          slawienskiego.
          a dlaczego? nie wiem.

pozdrawiam,
          albert_c
          • ja_aska Re: Kto to jest SLAWOMIR NITRAS 26.02.04, 11:40
            Jak okręg sławieński to dosyć daleko! a szefem struktur partyjnych to był
            gdzie? i kiedy?
            • albert_c Re: Kto to jest SLAWOMIR NITRAS 26.02.04, 11:46
              ja_aska napisała:

> Jak okręg sławieński to dosyć daleko! a szefem struktur partyjnych to był
              > gdzie? i kiedy?

* nie wiem czy byl kiedys wczesniej szefem jakiejs struktury partyjnej. moze
              jakiejs mlodziezowki, ale nie wiem, bo mie siedze, az w takich pierdolach. byl
              w samorzadzie studenckim.
              aska chyba za bardzo sie czepiasz, wiesz?

pozdrawiam,
              albert_c
              • ja_aska Re: Kto to jest SLAWOMIR NITRAS 26.02.04, 11:50
                Się nie czepiam. Chcę wiedzieć jak najwięcej o lokalnych politykach. Chcę
                wiedzieć co robił nim został szefem PO w Szczecinie. On - człowiek wtedy "z
                nikąd". Jak to jest czepianie to nwcale się nie dziwię wynikom wyborczym w
                naszym mieście.
                • absztyfikant Re: Kto to jest SLAWOMIR NITRAS 26.02.04, 14:05
                  Slawormir Nitras byl m.in. asystentem koszalinskiej wojewodziny pani Sztark.
                  • ja_aska Re: Kto to jest SLAWOMIR NITRAS 26.02.04, 15:11
                    a w działalności i politycznej?
    • bat8 Re: Kto to jest SLAWOMIR NITRAS 26.02.04, 21:29
      Dziekuje wszystkim,ktorzy pomogli powiekszyc wiedze na temat pana Ntrasa,mam
      nadzieje, ze sam zainteresowany zrobi to w sposob bardziej
      wiarygodny.Mozliwe,ze wtedy zmienie o nim zdanie,jezeli oczywiscie przemiawiac
      beda z jego strony czyste intecjei powie ,ze nie jest zainteresowany w
      jakikolwiek sposob zafunkcjonowaniu w URZEDZIE W SZCZECINIE po ewentualnym
      sukcesie referendalnym.
      • s_nitras Re: Kto to jest SLAWOMIR NITRAS 26.02.04, 23:23
        Postaram się odpowqiedzieć na parę pytań. mam ndzieję, że wystarczy, czynię to
        nie po raz pieerwszy.
        1. Jestem włascicielem firmy handlującej specjalistycznymi materiałami
        budowlanymi. Z tego się utrzymuję, jest to jedyne moje źródło dochodów. Moja
        żona nie pracuje, zajmuje się dzieckiem. Już to pisałem - pytany
        2. Nie byłem asystentem wojewody Sztark, byłem dyrektorem gabinetu wojewody,
        zwykłym urzędnikiem i chyba czyniłem to nieźle, tak przynajmniej oceniali to
        inni
        3.Michał Łuczak jest moim kolegą, do pewnego stopnia nawet protegowanym, nic mi
        nie wiadomo o jego nieuczciwosci. Gdybym miał ku temu podejrzenia nie zostałbym
        obojętny
        4. P. Wraga nie jest moim bliskim znajomym. nasze stosunki dzisiaj są na cześć,
        kiedy się widzimy. Z czasów współpracy w samorządzie studenckim były znacznie
        gorsze, niż dzisiaj, co nie znaczy,że wiem coś na temat jego nieuczciwości
        5. Nie było przekrętów w sprawie stypendiów, tylko zwykła pomyłka pracownic
        dziekanatu. Poniosły zresztą za to konsekwencje.
        6. Nie nadaję się już dzisaj na zwykła stanowisko urzędnicze w urzędzie miasta.
        Zajmuje się polityką, a to specjalnośc młodych z SLD, że pracują w UM i
        jednocześnie politykują. Nie jestem już taki młody i politykuję, więc na
        urzędnika się nie nadaje, na prezydenta lub zastepce prezydenta nie mam
        wystarczajacych kompetencji, nigdy nie byłem związany z magistratem, nie byłem
        radnym miejskim, dlatego nie bedę po ewentualnych wyborach pracownikiem UM.
        7.Zajmuję się polityką regionalną. Znam się i posiadam doswiadczenie w
        funkcjonowaniu samorżadu województwa, uważam że jestem przygotowany by zostać
        posłem i zapewne bedę próbował w najbliższych wyborach.
        8. Nie ma takiego okregu jak sławieński. Są okregi - w wyborach do Sejmiku-
        1.Szczecini i Police, 2. Świnujscie,Gryfice, 3.Gryfino,Stargard, Myśłibórz, 4.
        Kołobrzeg,Wałcz oraz 5.Koszalin,Szczecinek. Ja startowałem z okręgu
        Kołolbrzeg,Wałcz, gdyż w Szczecinie nie miałem szans na miejsce, przynajmniej
        poważne. Byli bardziej znani, lepsze nazwiska. Miałem wybór 10-12 miejsce w
        Szczecinie lub 3-4 w Kolobrzegu. Wybrałewm to drugie. Jak się okazalo słusznie.
        W tym okregu lezy mój rodzinny Połczyn Zdrój.

Nie wiem, czy jest jeszcze coś o czym nie mówiłem.
        S. Nitras
        • anaksymenes Sławek przestań się już tłumaczyć jakbyś był winny 26.02.04, 23:38
          olej te zaczepki i rób dalej swoje. pozdr :-)))
          • Gość: Alek Re: Sławek przestań się już tłumaczyć jakbyś był IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.04, 06:26
            Jasne co sie bedziesz tłumaczyc :p
            Widze ze "kumaci" wiedza kim jestes a reszte "olej"
            W koncu co to hołote obchodzi kto miesza przy referendum :D

anaksymenes - co jeszcze napiszesz ciekawego??
        • Gość: Platforma to my! kitras fitras IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.04, 11:27
          > 3.Michał Łuczak jest moim kolegą, do pewnego stopnia nawet protegowanym, nic
          > mi nie wiadomo o jego nieuczciwosci. Gdybym miał ku temu podejrzenia nie
          > zostałbym obojętny

To może należało by się zorientować kogo się firmuje.

> 4. P. Wraga nie jest moim bliskim znajomym. nasze stosunki dzisiaj są na
          > cześć, kiedy się widzimy. Z czasów współpracy w samorządzie studenckim były
          > znacznie gorsze, niż dzisiaj, co nie znaczy,że wiem coś na temat jego
          > nieuczciwości

Też się powinieneś zorientować i usunąć delikwenta z szeregów waszej partii bo
          inaczej wyciągną wam to podczas kampani wyborczej.

> W tym okregu lezy mój rodzinny Połczyn Zdrój.

1.Skoro pochodzisz z Połczyna dlaczego zajmujesz się sprawami Szczecina?
          2.Dlaczego odsunąłeś od władzy w PO Arka Litwińskiego?
          3. Jeszcze się odegramy!
        • bat8 Re: Kto to jest SLAWOMIR NITRAS 27.02.04, 20:28
          s_nitras napisał:

> Postaram się odpowqiedzieć na parę pytań. mam ndzieję, że wystarczy, czynię
          to
          > nie po raz pieerwszy.
          > 1. Jestem włascicielem firmy handlującej specjalistycznymi materiałami
          > budowlanymi. Z tego się utrzymuję, jest to jedyne moje źródło dochodów. Moja
          > żona nie pracuje, zajmuje się dzieckiem. Już to pisałem - pytany
          > 2. Nie byłem asystentem wojewody Sztark, byłem dyrektorem gabinetu wojewody,
          > zwykłym urzędnikiem i chyba czyniłem to nieźle, tak przynajmniej oceniali to
          > inni
          > 3.Michał Łuczak jest moim kolegą, do pewnego stopnia nawet protegowanym, nic
          mi
          >
          > nie wiadomo o jego nieuczciwosci. Gdybym miał ku temu podejrzenia nie
          zostałbym
          >
          > obojętny
          > 4. P. Wraga nie jest moim bliskim znajomym. nasze stosunki dzisiaj są na
          cześć,
          >
          > kiedy się widzimy. Z czasów współpracy w samorządzie studenckim były
          znacznie
          > gorsze, niż dzisiaj, co nie znaczy,że wiem coś na temat jego nieuczciwości
          > 5. Nie było przekrętów w sprawie stypendiów, tylko zwykła pomyłka pracownic
          > dziekanatu. Poniosły zresztą za to konsekwencje.
          > 6. Nie nadaję się już dzisaj na zwykła stanowisko urzędnicze w urzędzie
          miasta.
          >
          > Zajmuje się polityką, a to specjalnośc młodych z SLD, że pracują w UM i
          > jednocześnie politykują. Nie jestem już taki młody i politykuję, więc na
          > urzędnika się nie nadaje, na prezydenta lub zastepce prezydenta nie mam
          > wystarczajacych kompetencji, nigdy nie byłem związany z magistratem, nie
          byłem
          > radnym miejskim, dlatego nie bedę po ewentualnych wyborach pracownikiem UM.
          > 7.Zajmuję się polityką regionalną. Znam się i posiadam doswiadczenie w
          > funkcjonowaniu samorżadu województwa, uważam że jestem przygotowany by zostać
          > posłem i zapewne bedę próbował w najbliższych wyborach.
          > 8. Nie ma takiego okregu jak sławieński. Są okregi - w wyborach do Sejmiku-
          > 1.Szczecini i Police, 2. Świnujscie,Gryfice, 3.Gryfino,Stargard, Myśłibórz,
          4.
          > Kołobrzeg,Wałcz oraz 5.Koszalin,Szczecinek. Ja startowałem z okręgu
          > Kołolbrzeg,Wałcz, gdyż w Szczecinie nie miałem szans na miejsce, przynajmniej
          > poważne. Byli bardziej znani, lepsze nazwiska. Miałem wybór 10-12 miejsce w
          > Szczecinie lub 3-4 w Kolobrzegu. Wybrałewm to drugie. Jak się okazalo
          słusznie.
          >
          > W tym okregu lezy mój rodzinny Połczyn Zdrój.
          >
          > Nie wiem, czy jest jeszcze coś o czym nie mówiłem.
          > S. Nitras
          Dziekuje za wyczerpujace wyjasnienie,jest Pan szczery do bolui za to Pana
          szanuje.To nie znaczy .ze zgadzam sie z Pana pogladami.
    • absztyfikant posłem ?! 27.02.04, 12:14
      A prezydentem Litwy nie ? Slawomirasie Nitrasie ?:) No dobra, kiepski zart,
      przepraszam.
      • Gość: głosujacy Re: posłem ?! IP: *.iscnet.pl 27.02.04, 13:39
        Absztyfikant to co robisz trudno0 nazwać finezja. Szybciej prostactwem
        • absztyfikant Re: posłem ?! 27.02.04, 15:24
          Misiek, jaka finezja. Przeciez mowilem, ze to kiepski dowcip.
          • anaksymenes no z tym posłem to trochę przesadził albo żatrował 28.02.04, 11:37

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka