Dodaj do ulubionych

Komentarz redakcyjny

IP: *.adsl.hansenet.de 22.02.04, 22:38
Wlasnie na co sie czeka !?
Obserwuj wątek
    • Gość: qwer Re: Komentarz redakcyjny IP: *.vx.pl / *.vx.pl 23.02.04, 09:46
      Szanowna Pani Redaktor,
      Może zamiast powiększać panikę wśród czytelników, GW dostarczyłaby rzetelnych
      informacji na temat sepsy bądź wywarła presję na odpowiednie instytucje (zamiast
      zbywać sprawę lakonicznymi komentarzami lub dwuzdaniowymi wypowiedziami
      lekarzy)? Chyba od tego są właśnie media? Zresztą nie po raz pierwszy Państwa
      informacje są jednostronne i nierzadko wprowadzają ludzi w błąd. Moja żona
      opiekuje się grupą uczniów z wycieczki do Warszawy, w której jedna osoba
      zachorowała na sepsę. Po długotrwałych poszukiwaniach szczepionki na meningokoki
      A i C w całym Szczecinie (aptekach i hurtowniach) okazało się, że jest ona
      prawie nie do dostania na rynku. To dlaczego piszecie, że można się nią
      zaszczepić? Można, ale jak ktoś ją sobie kupi w Niemczech.
      Pozdrawiam
    • Gość: młotek lekarze nie wierzą w sepsę IP: 80.55.113.* 23.02.04, 11:16
      Jak pojechałem do szpitala z żoną, u której wystapiły podobne objawy, to mnie
      opierdzielili jak tylko usłyszeli mój skromny komentarz o mozliwości sepsy.

• klaryska a moze za duzo przemytu ludzi 23.02.04, 14:31
      mozna gdybac prawda...ale w interesie tych wojewodzw jest wyjasnienie bo jak
      sie rozniesie poza granice to nici z niemieckiego i szwedzkiego doplywu kasy.
      • Gość: nika Re: a moze za duzo przemytu ludzi IP: *.elektrownia.rybnik.pl 23.02.04, 14:43
        a może to nie tylko w Zachodniopomorskim, pojawiają się takie przypadki, ale w
        innych częściach Polski również. Tylko się o nich nie informuje społeczeństwa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka