Gość: PIOTR IP: *.adsl.hansenet.de 22.02.04, 22:38 Wlasnie na co sie czeka !? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: qwer Re: Komentarz redakcyjny IP: *.vx.pl / *.vx.pl 23.02.04, 09:46 Szanowna Pani Redaktor, Może zamiast powiększać panikę wśród czytelników, GW dostarczyłaby rzetelnych informacji na temat sepsy bądź wywarła presję na odpowiednie instytucje (zamiast zbywać sprawę lakonicznymi komentarzami lub dwuzdaniowymi wypowiedziami lekarzy)? Chyba od tego są właśnie media? Zresztą nie po raz pierwszy Państwa informacje są jednostronne i nierzadko wprowadzają ludzi w błąd. Moja żona opiekuje się grupą uczniów z wycieczki do Warszawy, w której jedna osoba zachorowała na sepsę. Po długotrwałych poszukiwaniach szczepionki na meningokoki A i C w całym Szczecinie (aptekach i hurtowniach) okazało się, że jest ona prawie nie do dostania na rynku. To dlaczego piszecie, że można się nią zaszczepić? Można, ale jak ktoś ją sobie kupi w Niemczech. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młotek lekarze nie wierzą w sepsę IP: 80.55.113.* 23.02.04, 11:16 Jak pojechałem do szpitala z żoną, u której wystapiły podobne objawy, to mnie opierdzielili jak tylko usłyszeli mój skromny komentarz o mozliwości sepsy. Odpowiedz Link Zgłoś
klaryska a moze za duzo przemytu ludzi 23.02.04, 14:31 mozna gdybac prawda...ale w interesie tych wojewodzw jest wyjasnienie bo jak sie rozniesie poza granice to nici z niemieckiego i szwedzkiego doplywu kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: a moze za duzo przemytu ludzi IP: *.elektrownia.rybnik.pl 23.02.04, 14:43 a może to nie tylko w Zachodniopomorskim, pojawiają się takie przypadki, ale w innych częściach Polski również. Tylko się o nich nie informuje społeczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś