Gość: suchy2 IP: 195.205.77.* 10.08.01, 19:06 Suchy2 pozdrawia Andy''ego ponieważ skończyliśmy ten sam ogólniak. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Adel(a) Re: Pozdrawiam Andy''''ego IP: *.kvarner.net 13.08.01, 09:58 A w ktorym roku, jesli mozna spytac? Bo ja tez skonczylem piatke, moze sie znamy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suchy2 Re: Pozdrawiam Andy''''''''ego IP: 195.205.77.* 16.08.01, 08:09 Gość portalu: Adel(a) napisał(a): > A w ktorym roku, jesli mozna spytac? Bo ja tez skonczylem piatke, moze sie > znamy? 1974 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adel(a) Re: Pozdrawiam Andy''''''''''''''''ego IP: *.kvarner.net 16.08.01, 10:01 > 1974 > O kurcze, to mnie jeszcze na swiecie nie bylo. I to dlugo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: Pozdrawiam Andy''''''''''''''''ego IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.01, 10:06 a jednak coś ciągnie do Szczecina... Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jawal może osobny wątek "piątki"? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.08.01, 10:58 Gość portalu: suchy2 napisał(a): > Suchy2 pozdrawia Andy''''ego ponieważ skończyliśmy ten sam ogólniak. No to pozdrówko dla wszystkich. Co prawda Andy w postach o nauczycielach wspomina osoby, których nie znam (może z wyjątkiem Gosławskiej, hue, hue), ale rocznica roczników to tłumaczy. Kończyłem naszą budę w 1980 roku, więc nie poznałem nowych nabytków "cielska pedagogicznego". Co do Gosławskiej - zaczynała chyba w roku 1977 i mieliśmy na historii ten sam ból co wszyscy - tragedia do sześcianu. Ale moglibyśmy wspomnieć też: - niezapomnianą i słynną Patyrę (wszystkie dyscypliny rzutowe - globusem, wskaźnikiem czy delikwentem) - koleżankę Adamczyk od biologii (ufff - jak ja to przeszedłem???) - "Kobyłę" - od PO - carycę Romaniukową od ruskiego Piątkowicze! Piszcie dalej Odpowiedz Link Zgłoś