Dodaj do ulubionych

absztyfikant powiedział pięknie...

IP: *.espol.com.pl 29.02.04, 21:22
,że prawdziwi mężowie stanu są na wymarciu. Pytam : miałeś na myśli tych ze
Szczecina ? Jeśli tak proszę, wymień nazwiska, może jest ktoś wokół którego
warto się skupić, taki nasz MARSZAŁEK.Wymień nazwiska, please, nazwiska !
Ja akceptuję jedno: TAŁASIEWICZ, ale Go zgnoili. Innych nie znam.
Obserwuj wątek
    • bat8 Re: absztyfikant powiedział pięknie... 29.02.04, 21:29
      Marek Talasiewicz to jest bardzo pozytywna postac w tym regionie.Szkoda ,ze
      zniszczyl go PIECHOTA wraz z innymi.Wierze w to ,ze jeszcze wyplynie i zostanie
      PREZYDENTEM SZCZECINA.
    • Gość: Olek Re: absztyfikant powiedział pięknie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.04, 21:57
      Absztyfikant od zawsze popiera Talasiewicza, ciekawe dlaczego ?
      • wodni.k Re: absztyfikant powiedział pięknie... 01.03.04, 01:59
        > Gość portalu: Olek napisał(a):
        > Absztyfikant od zawsze popiera Talasiewicza, ciekawe dlaczego ?

Nie wiem czy od zawsze, ale ja tego człowieka miałem okazje osobiscie poznać w
        piekielnie trudnym momencie, podczas powodzi w 1997 roku. Wtedy mi zaimponował.
        Pamietam gdy razem z szefem jego gabinetu wyrzucaliśmy go na siłę, aby jechał
        do domu odpocząć. W tym samym czasie w innym gmachu w Szczecinie, który teraz
        zajmuje wielki magazynier, pewien mały człowieczek obrazony na wojewodę, że nie
        zaproszono go na ważne spotkanie gotów był przyglądać się jak miastem popłynie
        woda.
        Przypomnijcie sobie kto wówczas był Prezydentem Szczecina.
        Może inni beda mieli odmienne zdanie, ale ja nie wierze w rzekome przekręty
        Marka Tałasiewicza w stoczni. Myślę, że wkrótce czas pokaże kto miał rację.
        Gdyby nie to byłby obecnie idealnym kandydatem na Prezydenta Szczecina.
    • Gość: dawniej SKL Re: absztyfikant powiedział pięknie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.04, 23:46
      Dzis prawdziwych cyganow juz nie ma.......................
    • anaksymenes zostana nam jedynie piękne żony STANU- ale jakiego 01.03.04, 00:25
      • absztyfikant Re: zostana nam jedynie piękne żony STANU- ale ja 05.03.04, 11:29
        Kobiety, no z wyjatkiem dla Od Nowy, sa w wiekszosci bardzo dobrymi politykami.
    • Gość: dawniej SKL Re: absztyfikant powiedział pięknie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.04, 00:28
      lekkiego ?
      • Gość: ziutek Re: absztyfikant powiedział pięknie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.04, 13:15
        Talasiewicz niszczony ? Bzdura.
    • absztyfikant arbiter elegantiarum 02.03.04, 10:09
      Nie, nie myslalem o tych ze Szczecina. Szeroko pisalem o tym Tobie w watku o
      zubrach. Natomiast zgadzam sie z Twoja ocena Marka Talasiewicza. Jednak
      porownanie go z Marszalkiem to lekka przesada. Bardzo cenie Talasiewicza i
      uwazam, ze historia powinna mu zwrocic dobre imie. Ale od tego jest niezawisly
      sad, a nie forum. Ja tez innych nie znam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka