gomat1000 01.05.10, 09:15 Witajcie!! Szukam dobrej szkoły rodzenia w Szczecinie. Czy możecie jakąś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roszel1 Re: Szkła rodzenia 05.05.10, 16:46 hej hej ja zdecydowanie polecam Ci szkole rodzenia przy przychodni na ul Kadłubka (okolice manhatanu. Byłam tam tak jakby na dwóch szkołach także polecam i największym jej plusem jest to ze jest całkowiecie bezpłatna... trzeba tylko osobiscie lub telefonicznie sie zapiosac przyjmuja tam od 25tc. Są zajęcia teoretyczne i troche praktycznych... prowadzi mila pani położna ze Zdroii, wykłady ma tez super rehabilitantka, przychodza tez lekarze także ogolnie spoko..:)w razie pytań piszcie :) a bylabym zapomniala zajęcia są dwa razy w tygodniu po godzince :) Odpowiedz Link Zgłoś
mojafasolinka Re: Szkła rodzenia 25.05.10, 11:41 czy możezs powiezdieć coś wiecej lub dac jakies namiary? na tą szkołe? czy ona nie mieści sie pzrypadkiem na niemcewicza? Odpowiedz Link Zgłoś
uzarp Re: Szkła rodzenia 25.05.10, 12:38 Przychodnia na ul. Kadłubka u dr Ziętka. Odpowiedz Link Zgłoś
olala78 Re: Szkła rodzenia 27.05.10, 22:21 Ja też tam chodzę, całkiem fajnie, jak na bezpłatną szkołę :) Odpowiedz Link Zgłoś