maxymus1 02.05.10, 18:38 Tego się nie da skomentować! Chyba że tak! Czy znowu WÓDA, czy zaniedbania administracji! Bo trzecia wersja, czyli pożar od pioruna odpada, bo burzy nie było! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Świdwinianka Re: Tragiczny pożar w Świdwinie IP: 178.56.3.* 02.05.10, 22:39 Pajacu, a nie pomyślałeś, że przyczyną tego pożaru mógł być nieszczelny piecyk gazowy ?? Nie raz były takie przypadki, że mieszkanie się paliło bo wybuchł właśnie piecyk. A Ty wyskakujesz od razu z pijaństwem. Pomyśl trochę zanim coś napiszesz. Dobrze Ci radzę. Odpowiedz Link Zgłoś
maxymus1 Re: Tragiczny pożar w Świdwinie 02.05.10, 23:12 Gość portalu: Świdwinianka napisał(a): > Pajacu, a nie pomyślałeś, że przyczyną tego pożaru mógł być nieszczelny piecyk > gazowy ?? Nie raz były takie przypadki, że mieszkanie się paliło bo wybuchł > właśnie piecyk. A Ty wyskakujesz od razu z pijaństwem. Pomyśl trochę zanim coś > napiszesz. Dobrze Ci radzę. Pani ma oczywiście rację, nie było moją intencją kogokolwiek obrażać, powiedziałem, że między innymi, ale to wina redachcji, taaka lakoniczna informacja GW. I w ogóle żałuję że zabrałem głos. Przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś