Dodaj do ulubionych

Ignorowac wypowiedzi Mariana P

IP: *.pbc.adelphia.net 04.03.04, 06:00
Drodzy forumowicze, proponuje ignorowac wypowiedzi Mariana P.
Poziom intelektualny jaki reprezentuje nie powinien byc nagradzany
odpowiedziami takich forumowiczow jak np absztyfikant. Prowadzenie z nim
dyskusji tylko zasmieca forum.
Kto podbije ??
Obserwuj wątek
    • Gość: e.beata Re: Ignorowac wypowiedzi Mariana P IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.03.04, 11:49
      Podbijam wyłącznie dlatego, aby przypomnieć, że nawoływać nie trzeba.
      Nie rób z forumowiczów osób bezmyślnych, które nie wiedzą co robią odpisując
      Paździochowi.
      Mamy demokrację na forum. M.P. /bardzo adekwatny nick zresztą/ spotkał tutaj
      osoby, które z nim dyskutują, bo chcą. Same decydują czy godne są tego czy nie.
      Jak znam życie, to po jakimś czasie Pażdzioch sam zrezygnuje jak to zrobiło już
      wielu jemu podobnych. Wróci do ludzi z którymi czuje się "bliżej związany" ;-).

• Gość: Ana Re: Ignorowac wypowiedzi Mariana P IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.03.04, 13:07
        choć poziom mariana p. rzeczywiście pozotawia wiele do życzenia,a większość
        jego wypowiedzi jest po prostu głupich lub nie na temat,do tego facio jest
        strasznie tendencyjny,to nie sądzę,by trzeba było organizować jakąś specjalną
        akcję bojkotu.to byłoby zaprzeczenie samej idei istnienia forum....swoją drogą
        nie takich już oszołomów tu widzieliśmy...
        • piotr33k2 Re: Ignorowac wypowiedzi Mariana P 04.03.04, 17:38
          forumowy marian pażdzioch podobnie jak jego serialowy odpowiednik usiłuje
          pilnować wiecznie publicznej prywatnej toalety ,i w tych kategoriach powinniśmy
          go traktować ,czyli jak nieszkodliwego śmiesznego okaza.
          • Gość: Marian Pażdzioch Re: prywatna toaleta ? czy.... IP: *.ksiazat.v.pl 04.03.04, 20:32
            > forumowy marian pazdzioch podobnie jak jego serialowy odpowiednik usiłuje
            pilnować wiecznie publicznej prywatnej toalety, i w tych kategoriach powinniśmy
            go traktować czyli jak nieszkodliwego śmiesznego okaza.

To prywatne referendum jest tą publiczną prywatną toaletą i właśnie usiłuję
            je pilnować. Ano właśnie jak tam z tą toal.. przepraszam, z tym referendum.
            Cichutko coś? Na - ra!
      • Gość: Marian Pażdzioch Re: bez nadziei uzyskania odpowiedzi. IP: *.ksiazat.v.pl 04.03.04, 20:09
        > Jak znam życie,to po jakimś czasie Pażdzioch sam zrezygnuje jak to wielu jemu
        podobnych. Wróci do ludzi z którymi czuje się "bliżej związany",-).

Nie licz na to, "bliżej związałem się z Tobą i Tobie podobnymi" . Dobrze się
        bawię bezsilną wściekłością piszących. Nawiasem mówiąc dziwnym zbiegiem
        okoliczności jeżeli napisze Gość portalu e.beata, zaraz pojawia się Gość
        portalu Ana,lub odwrotnie. Ty jesteś nią, czy ona Tobą. Na - ra!
    • Gość: skierowanie Re: Ignorowac wypowiedzi Mariana P IP: 62.233.222.* 04.03.04, 20:35
      Moja zona jest psychiatra. Pracuje w szpitalu w Zdrojach. Zapraszamy Cie
      Pazdziochu. Powiesz Paniom w izbie przyjec "Marian Pazdzioch", a one skieruja
      Cie do niej. Urocza kobieta - w koncu to moja zona. Pozdrawia Was czytajacy,
      acz rzadko piszacy forumowicz.
      • Gość: Marian Pażdzioch Re: Ignorowac wypowiedzi Mariana P IP: *.ksiazat.v.pl 04.03.04, 20:39
        Jeżeli Twoja żona jest psychiatrą, to Ty bardziej tej pomocy potrzebujesz.Ratuj
        się!! Na - ra!
        • Gość: skierowanie Re: Ignorowac wypowiedzi Mariana P IP: 62.233.222.* 04.03.04, 20:45
          Oj moja zona sie ucieszy, oryginal z Ciebie.
        • Gość: Marian Pażdzioch Re: Ignorowac wypowiedzi Mariana P IP: *.ksiazat.v.pl 04.03.04, 20:52
          Życzę zdrowia, i pozdrowienia dla żony! Na - ra!
    • absztyfikant Re: Ignorowac wypowiedzi Mariana P 05.03.04, 11:17
      No niby racja, ale jesli ktos tworzy watek z moim nickiem w tytule, to mimo
      wszystko staram sie odpisac, no tak mi netykieta nakazuje!

Marianie, skorzystaj z tej propozycji wizyty u lekarza.
      • Gość: Marian Pażdzioch Re: Ignorowac wypowiedzi Mariana P IP: *.ksiazat.v.pl 06.03.04, 08:15
        Przecież miałeś ignorować nakazała Hanka. Dlaczego jej nie słuchasz?
    • Gość: Ana nawet tego nie potrafisz? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.03.04, 15:17
      hanka nie nakazała,tylko proponowała;że pisać nie umiesz to jasne,ale
      myślałam,że potrafisz chociaż czytać,marianie p....
      • ciotka_matylda Re: nawet tego nie potrafisz? 06.03.04, 15:48
        Panie Marianie, weź Pan pigułkę.
      • Gość: Marian Pażdzioch Re: nawet tego nie potrafisz? IP: *.ksiazat.v.pl 06.03.04, 20:00
        nie wściekaj się. wyluzuj i tak będę pisał. Wiem że się to niepodoba tobie i
        jeszcze paru osobom. Teraz włączył się jeszcze jeden jakiś sawka. Ten to
        dopiero pisze pierdoły. Kabaret się rozkręca. To dobrze bo już było nudnie Na -
        ra !
    • Gość: s_nitras Re: Ignorowac wypowiedzi Mariana P IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.04, 22:32
      Marian, Marian trzymaj się! Marian, Marian trzymaj się! Maaarian, Maaarian
      trzy-maj-się!
      s_nitras
      • Gość: Marian Pażdzioch Re: ignorować można, ale czy trzeba? IP: *.ksiazat.v.pl 07.03.04, 00:56
        Organizatorzy tego cyrku są bardzo nieprzychylnie nastawieni do kogoś kto ma
        inne zdanie. Są po prostu wściekli. Zbawcy Szczecina. Są żałośni w swojej
        złości. Robią sztuczny tłok, zadają pytania i sami na te pytania odpowiadają.
        Są nieomylni, wiedzą najlepiej co trzeba naszemu miastu i jego mieszkańcom.
        Ciągle jedni i ci sami uzdrowiciele. A jakie będą inwektywy. Ze śmiechu booki
        można zrywać!Na - ra!
        • Gość: H56 czyżby tęsknota za komuną tow. Hanno ? IP: *.comnet.krakow.pl 07.03.04, 09:40
          z całym szacunkiem ,ale zignoruję Hanko Twój apel. Forum jest dla wszystkich.
          Jeżeli gościu Ci nie pasuje , to po cholerę czytasz jego posty.Czasy komuny
          mineły i musisz się do tego przyzwyczaić, teraz jest demokracja.
          • Gość: Marian Pażdzoch Re: czyżby tęsknota za komuną tow. Hanno ? IP: *.espol.com.pl 07.03.04, 11:45
            No właśnie hanko forum moje prywatne jest dla wszystkich publiczne!
            Wara ci od niego.
            Na-ra!
            • dutchman Re: czyżby tęsknota za komuną tow. Hanno ? 07.03.04, 18:54
              Gość portalu: Marian Pażdzoch napisał(a):

> Na-ra!
              A to co za kretynstwo ? To stoi a kazdym liscie M. Pazdziocha. Cop to znaczy?
              Jeszcze jeden pseudonim ? Czy jakies slowo koreanskie ? He he he..
              pozdrowienia
              dutchman
          • Gość: Hanka Re: czyżby tęsknota za komuną tow. Hanno ? IP: *.pbc.adelphia.net 08.03.04, 02:58
            A ty po co czytasz moje apele ?? czyzby masochizm , a do towarzystwa z toba sie
            nie przyznaje, wybacz .Forum nie powinno byc zasmiecane wypowiedziami osob
            ktore nie ummieja sie poslugiwac j. polskim bez obelg i k. maci, poprostu brak
            argumentow zastepuja agresja i osobistymi napasciami.Demokracja nie na tym
            polega aby bezkarnie sobie ublizac ... no ale do demokracji trzeba dorosnac,
            narazie tobie to nie grozi.
            • Gość: Marian Pażdzioch Re: Do Hanki wyłącznie! IP: *.ksiazat.v.pl 08.03.04, 08:44
              Nie przyznajesz się do towarzystwa ze mną? Twoja odpowiedz sugeruje mi coś
              innego. Pewnie mnie lubisz tylko nie chcesz się do tego przyznać. Całuski!
              I jeszcze jedno. Czytając posty, zwróć łaskawie uwagę kto pisze i skąd i
              wszystko już wiesz.
        • Gość: Marian Pażdzioch Re: ignorować można, ale czy trzeba? IP: *.ksiazat.v.pl 07.03.04, 10:31
          Teraz będą chodzić po domach. Trzeba uważać, nie wiadomo co zrobią gdy się
          powie NIE! I skąd mamy wiedzieć że to akurat "mężowie opatrznościowi" Czy prawo
          referendalne dopuszcza takie hece? To już nie jest śmieszne, staje się
          niebezpieczne.
          • Gość: Ana Re: ignorować można, ale czy trzeba? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.03.04, 10:22
            tak,marianie będą walić pałą w łeb.w twoim przypadku,być może,przyniesie to
            zbawienny rezultat...skoro leki zawiodły...
            • Gość: polonista Re: ignorować można, ale czy trzeba? IP: 212.14.2.* 09.03.04, 12:23
              Ależ z Ciebie prymityw wychodzi... Czy każdego kto ma odmienne poglądy
              przekonujesz do swoich w ten sposób?

PS - daruj sobie bluzganie ;-) albo walenie mnie pałką w łeb. Ewentualnie
              proponuję Tobie "baranka" w ścianę. Co najwyżej krzywdę zrobisz sobie - nie
              innym...

PS 2 Imiona piszemy wielką literą, zaś przecinków i wielokropków używasz bez
              ładu i składu. No, ale czego się spodziewać po Tobie - preferujesz przeciez
              pałę. Ulubiony strój to dres jak mniemam? ;-)
              • Gość: Ana zgadłeś... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.03.04, 13:34
                koniecznie z trzema paskami i bullterrierem przy nogawce!
          • Gość: H56 kolędowanie , to świetny pomysł IP: *.comnet.krakow.pl 08.03.04, 10:35
            należy pogratulować pomysłu. Widać zaangażowanie ludzi, którym zależy na
            pozytywnym wizerunku i rozwoju gospodarczym Szczecina.
            • Gość: e.beata Re: kolędowanie , to świetny pomysł IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.03.04, 13:09
              Przecież Marian P. się przyznał, że listę podpisał! To o co mu chodzi?
              A może on nie wie co podpisuje...?! Wcale bym się nie zdziwiła ;-).

>>>Jak znam życie,to po jakimś czasie Pażdzioch sam zrezygnuje jak to wielu
              jemu podobnych. Wróci do ludzi z którymi czuje się "bliżej związany",-).

>Nie licz na to, "bliżej związałem się z Tobą i Tobie podobnymi".

Jednostronna to więź Marianku ;-).
              Ale wypełniaj dalej swoją misję ;-)))
              Jż. faktycznie dobrze się na forum czujesz, uważasz, że jesteś tutaj rozumiany,
              pożądany, bardziej związałeś się z nami niż z kumplami.... to jak ty się
              biedaku czuć musisz wśród swoich przyjaciół?? Chyba zacznę ci współczuć. Musisz
              odczuwać ogromny brak miłości i dobrego słowa...

>> Dobrze się bawię bezsilną wściekłością piszących.

O swoich kolegach piszesz? ;-)

>Nawiasem mówiąc dziwnym zbiegiem okoliczności jeżeli napisze Gość portalu
              e.beata, zaraz pojawia się Gość portalu Ana,lub odwrotnie. Ty jesteś nią, czy
              ona Tobą. Na - ra!

Dziwnym zbiegiem okoliczności tam gdzie rado, tam i ty. Itd....
              Ty jesteś nimi czy oni tobą?? ;-))

Możesz odpowiedzieć - DLACZEGO podpisałeś listę za referendum, skoro jesteś
              przeciw???

• Gość: Marian Pażdzioch Re: podpisać? to by ci pasowało, oj tak... IP: *.ksiazat.v.pl 08.03.04, 22:30
                ż tym podpisywaniem to masz chyba jakieś urojenia. Pewnie ci się zdaje że już
                cały Szczecin podpisał. Jeżli ci się śni to czas się obudzić.
                Co do misji,to sami prosiliście mnie żebym pilnował waszej "prywtnej publicznej
                toalety" jakim jest to "prywatne referendum" więc pilnuję. Wiem że bardzo się
                ucieszysz jeżeli ci powiem że od tej chwili będę się bardziej przykładał.Tym
                bardziej że pojawiło się kilku pażdziochów klonów. Próbują być dowcipni swymi
                wulgarnymi tekstami. Przyznam się że spodziewałem się bardziej frontalnego
                ataku. Takie inwektywy to pikuś wymyśl lepsze, a Co!!! nie stać Cie? Nie
                mogąc sie doczekać waszej klęski, polecam się łaskawej pamięci. Marian
                Pażdzioch
                • Gość: e.beata Re: podpisać? to by ci pasowało, oj tak... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.03.04, 11:39
                  Tyle czasu jesteś na forum, a taki mały masz zakres wiedzy o forumowiczach ;-).
                  Słaba pamięć?
                  1. >>Takie inwektywy to pikuś wymyśl lepsze, a Co!!! nie stać Cie?

Może i stać, ale ja nie podszywam się za nikogo i nie używam "brzydkich
                  wyrazów". Więc swoje słowa wysłałeś pod niewłaściwy adres.

2. Współczuję tobie klona, wiem jaka to wątpliwa przyjemność. Zaręczam tobie
                  jednak że nie podszywają się ci, których masz na myśli. Tych osób takie zabawy
                  nie interesują. Żaden też z tego dla nich interes. Osoba z klonów trzyma twój
                  poziom, jest to najprawdopodobniej kolejny mało rozgarnięty żartowniś.

3. Co do twojego podpisu.
                  Wątek - "wyborcza - żenada!!!!! Rezygnuje z referendum"
                  Autor: Gość: Jarek IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl
                  Data: 06.03.2004 00:50

>>>(...)Nie przepadam za Jurczykiem podpisałem sie pod referendum i żałuję.(...)

Twoja /na 100%, bo książęca/ odpowiedź pod tym postem:

>Ja też.

Jż. twoje słowa odnosiły się do tytułu nie do wątku, to sorry. Źle zrozumiałam
                  intencję ;-). Choć przyznam się, że nie rozumiem jak dana osoba moze
                  zrezygnować z referendum? Może zrezygnować z głosowania, ale z referendum???
                  Więc mając nadzieję na twoją inteligencję, byłam pewna, że odpowiedź dotyczyła
                  treści postu.
                  To kiedy się wkońcu myliłam??? ;-)

• Gość: Marian Pażdzioch Re: IP: *.ksiazat.v.pl 09.03.04, 21:04
                    Proponuję abyś na chwilę przestała zajmować się mną, a swój wysiłek
                    intelektualy skierowała na łamanie prawa wyborczego. Chodzi mi o tę kwestię za
                    którą Ana będzie walić pałą w łeb.
                    • Gość: kumający klimaty Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.04, 22:47
                      ależ to całe TWA czyli towarzystwo wzajemnej adoracji nie ma najmniejszego
                      zamiaru odpowiadać na żadne pytanie a już najbardziej te z gatunku
                      kłopotliwych. Okazuje się bowiem, ze największym problemem miasta Szczecina są
                      dwie osoby - Jurczyk i Czesny a nie banda złodziei którra do tej p[ory tuczyła
                      się na naszej krwawicy. To Jurczyk jest winien, że złodziej Sochański
                      reprezentował jako Prezydent i Radny interesy nie miasta tylko kolejnych
                      kombinatorów. Oczywoście kupa debili tu piszących unika jak ognia tematu i nie
                      poruszy sprawy "prywatyzacji" (cudzysłów nieprzypadkowy) nabrzeży przy Wałach
                      Chrorego, choiś to "Wyborcza" pierwsza drążyła temat. Szczecin ma problem nie z
                      Jurczykiem czy CZesnym czy Gdakowiczem (kto to jest?). Szczecin ma problem z
                      elitą aspirujacą do rządzenia tym miastem, poczynając na Radnych a kończąc na
                      UM. Pytanie - ciekawe czy ktoś z redaktorów jakiejkolwiek szczecińskiej gazety
                      poruszy na szerszym forum: Ilu radnym ze szczecińskiej rady miasta na
                      wynagrodzeniach siedzi komornik? Znajdzie się choc jeden sprawiedliwy, który
                      pierwszy rzuci kamieniem? I to majom być te elity polityczne które chcą zając
                      miejsce magazyniera? Jak tak to ja wysiadam i żadne stowarzyszenie przyjaciół
                      Szczecina mnie tu nie zatrzyma. A reszcie klakierów piszacych na tym forum
                      proponuje chwile zadumy, bo ci co nie są teraz u władzy wpuszczają was w
                      niewąskie maliny, łącznie z redaktorem Sawką.

Pytanie bonus: po co i ile miał wziąć były wice miasta za załatwienie spraw
                      biznesmena Sabriego. Czy ktoś zna przypadek, aby wice prezydent jedził do
                      Warszawy (Mariott) aby ustalac w prywatnych apartamentach szczególy inwestycji?
                      A chodziło o kwotę 1mln, nie dla miasta bynajmniej.
                      • Gość: kumający klimaty Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.04, 00:49
                        No i się sprawdza - banda malkontentów i klakierów tu pisze. Czy potraficie
                        sformułować jakieś własne przemyślenia i wyciągnąć wnioskia a nie cytować i
                        obrabiać papkę podawaną wam jako gotowiec przez media/polityków/urzędników.
                        Normalnie całe forum jest pełne sfrustrowanych, nidowartościowanych
                        nieudaczników. I wy macie pretensje do rządzących - przecież to jest wasze
                        lustrzane odbicie. Oni robią to, czego oczekujecie od nich, a co wyrażacie
                        m.in. na tym forum. Czyli jedno wielkie gówno, powielające starą rewolucyjną
                        zasadę:
                        Nie ważne jak i komu, ważne że po równo i nie wyhylać się przed szereg bo
                        nahajem po łbie przejadę. ŻAŁOSNE...
                        I wy chcecie coś zmienić = przeciez wam odpowiada najbardziej radosne taplanie
                        się w błocie. No i oczywiscie dokopanie osobnikom nie należącym do swoiście
                        pojmowanego towarzystwa wzajemnej adoracji... Nawet jeżeli jest to tylko forum
                        internetowe.
                    • Gość: e.beata nie stało mądrości...?? Pażdzioszku? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.03.04, 11:24
                      Nie umiesz odpowiedzieć na pytanie??
                      Zmieniasz temat???
                      Nieładnie tak podwijać ogon i uciekać ;-)

Poza tym:

1. Wbrew twoim życzeniom nie mam zamiaru kierować wysiłku intelektualnego na
                      łamanie prawa wyborczego. Niby czemu mam to prawo łamać? ;-)

2. Mam podzielność uwagi. Mogę robić różne rzeczy i zajmować się tobą.
                    • Gość: Ana marianoluby kłamczuszek... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.03.04, 11:26
                      nie tylko nie umiesz czytać,ale sam nie wiesz co piszesz...w tym wątku
                      napisałeś:"teraz będą chodzić po domach.nie wiadomo co zrobią,jak się powie
                      nie"ponieważ pościk ten był wyjątkowo(nawet jak na ciebie)
                      głupi,odpowiedziałam:"będą walić pałą w łeb"dla średnio inteligentnego
                      przedszkolaka jasne jest,że to:1.żart;2.nie ja bęę walić...ty jednak marianie
                      p.zrozumiałeś to inaczej.zastanawiam się,czy naprawdę jesteś taki
                      ograniczony,czy tylko udajesz idiotę?
                      • Gość: e.beata Re: marianoluby kłamczuszek... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.03.04, 11:34
                        Może marian też próbował być dowcipny??? ;-)
                        Jak jeszcze trochę poćwiczy...
                        • Gość: Ana to nie takie proste... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.03.04, 11:39
                          robienie i rozumienie dowcipów zakłada posiadanie,choć
                          niewielkiej,inteligencji...
                          • Gość: Marian Pażdzioch Re: Ana i e. beata to nieudany klon... IP: *.ksiazat.v.pl 10.03.04, 20:52
                            e.beata i Ana jesteś klonem kogo?
                            absztyfikanta? Być może, bo tylko jego stać na takie pierdoły bez składu i
                            ładu. Twoje mizerne dowcipy są do kitu. Wymyśl lepsze, choć nie sądzę byś
                            potrafił. Próbowałeś sklonować Pażdziocha i co? Wydało się. Teraz Ana pyta
                            e.beata odpowiada lub odwrotnie. I to w kilku minutowych odstępach z tego
                            samego miejsca. jesteś marny kabareciarz i tyle. Teraz zajmę się kabaretem
                            zwanym prywatnym referendum, polecając się łaskawej pamięci czekający na
                            wyzwiska. Marian Pażdzioch
                            • Gość: Ana owca dolly? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.03.04, 08:35
                              "czekający na wyzwiska"?na mnie nie licz...po pierwsze,jestem kobietą;po
                              drugie,muszę się mocno zdenerwować,żeby kogoś wyzywać...ty zaś mnie nie
                              denerwujesz,co najwyżej rozśmieszasz,pazdziochu...
                              • Gość: Marian Pażdzioch Re: a jednak.. IP: *.ksiazat.v.pl 11.03.04, 20:28
                                Jaka tam z Ciebie kobieta!. Klonem jesteś i już. I to bardzo nieudanym,
                                zupełnie jak orginał absztyfikant. E.beata to chyba tylna jego część.
                          • Gość: Marian Pażdzioch Re: ? IP: *.ksiazat.v.pl 10.03.04, 20:53
                            • Gość: Ana a jakie tam re... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.03.04, 08:37
                              marianie,naprawdę sądzisz,że każda pierdoła,którą napiszesz wymaga riposty?
                              przeceniasz się mocno...
                              • Gość: e.beata M.P. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.03.04, 10:36
                                A ja nadal czekam na odpowiedź na zadane pytanie ;-)))))
                                Doczekam się, czy jednak tchórzysz?
                                Jako człowiek rozumny powinieneś wiedzieć, że najpierw wypada odpowiedzieć na
                                pytanie a dopiero potem zadać własne.

p.s.
                                Podpytaj się kolegów o IP, bo mało wiesz.
                                • Gość: Marian Pażdzioch Re: M.P. IP: *.ksiazat.v.pl 11.03.04, 20:31
                                  odpowiedzieć? hmm... No nie wiem czy wypada! Tak publicznie??? Nie prowokuj!
                                  • Gość: e.beata Re: M.P. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.03.04, 12:51
                                    Nie wstydzisz się publicznie robić z siebie totalnego chama? /odnośnie
                                    ostatnich wypowiedzi/.
                                    Publicznie robić tchórza?

Ja ciebie do niczego nie prowokuję.
                                    Nie obrażam, nie jestem wulgarna w przeciwieństwie do ciebie.

Dlaczego moje pytanie uważasz za prowokację i sądzisz, ze nie wypada na nie
                                    odpowiedzieć publicznie?
                                    >>ɯ. Co do twojego podpisu.
                                    Wątek - "wyborcza - żenada!!!!! Rezygnuje z referendum"
                                    Autor: Gość: Jarek IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl
                                    Data: 06.03.2004 00:50

>>>(...)Nie przepadam za Jurczykiem podpisałem sie pod referendum i żałuję.(...)

Twoja /na 100%, bo książęca/ odpowiedź pod tym postem:

>Ja też.

Jż. twoje słowa odnosiły się do tytułu nie do wątku, to sorry. Źle zrozumiałam
                                    intencję ;-). Choć przyznam się, że nie rozumiem jak dana osoba moze
                                    zrezygnować z referendum? Może zrezygnować z głosowania, ale z referendum???
                                    Więc mając nadzieję na twoją inteligencję, byłam pewna, że odpowiedź dotyczyła
                                    treści postu.
                                    To kiedy się wkońcu myliłam??? ;-)

• Gość: Marian Pażdzioch Re: M.P. IP: *.ksiazat.v.pl 14.03.04, 04:27
                                  trza sie było wtedy obrucic do ściany,
                                  jo ,nic nie pamiętam, jo żech był pijany

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka