samsabat 19.05.10, 14:29 3 pokojowe z aneksem kuchennym... To juz nie dla mnie bo lubie pichcić, a nie podziwiac kuchnie z kanapy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ole Re: Budowa 219 mieszkań rozpoczyna się na Pomorza IP: *.chello.pl 19.05.10, 21:58 na 219 mieszkań, aż 100 miejsc parkingowych! Rewelacja!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arti Re: Budowa 219 mieszkań rozpoczyna się na Pomorza IP: 62.69.221.* 19.05.10, 22:15 "Energię cieplną dostarczy SEC",Ooo tak jak w SGI, będzie taaaaanioooo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
samsabat Re: Budowa 219 mieszkań rozpoczyna się na Pomorza 21.05.10, 10:49 Gość portalu: arti napisał(a): > "Energię cieplną dostarczy SEC",Ooo tak jak w SGI, będzie taaaaanioooo!!! hmm, ja mam w Secu i w sumie nie narzekam, Taniej wychodzi niz ogrzewanie gazowe/elektryczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZED Re: Budowa 219 mieszkań rozpoczyna się na Pomorza IP: *.mysmart.ie 19.05.10, 23:16 Są to mieszkania jedno-, dwu - i trzypokojowe o metrażu od 30 do 58 m kw. Do dyspozycji mieszkańców lokali na parterze oddane zostaną ogródki o wielkości od 20 do 80 m kw. Mieszkania na wyższych kondygnacjach będą miały balkony (4-5 m kw.). normalnie luksusy... jak w bloku. ale za taka cene to moze o to chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezio_z_Warszewa zagęszczanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.10, 23:37 widzę że zaczyna się zagęszczanie Pomorzan nowymi blokami. Z jednego okna będzie widok na tory i blaszak hipermarketu a z drugiego widok na okno sąsiedniego wieżowca oddalone o 5 metrów. A powstał chociaż jeden nowy park od początku zabudowy tego rejonu czyli od 40 lat? Odpowiedz Link Zgłoś
pawelo_g Re: zagęszczanie 20.05.10, 00:21 Zagęszczenie jest spore zgadzam się ale te widoki to przynajmniej z dwóch stron dla na przedszkole, boisko czy na ulicę dunikowskiego dla budynku A będą lepsze , reszta się miej więcej zgadza ale lokalizacji i tak jest lepsza niż na Bandurskiego ........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-ZED-bredzik Podziękuj Krzystkowi... IP: *.szczecin.mm.pl 19.05.10, 23:54 Dzięki jego staraniom i braku uzbrojonych terenów pod domy w Szczecinie ceny są astronomiczne. Odpowiedz Link Zgłoś