Dodaj do ulubionych

"Oczko" na wolności. Ale tylko pięć dni

15.06.10, 22:59
były bramkarz z peerelowskiej "Małej Sceny Rozrywki"
-------------------------------------------------------
To on gral w pilke w teatrze?!
Obserwuj wątek
    • Gość: gość "Oczko" na wolności. Ale tylko pięć dni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.10, 23:46
      Że też nie macie o czym pisać tylko o kryminalistach...
      • Gość: Co zalatuje lisem Re: "Oczko" na wolności. Ale tylko pięć dni IP: *.chello.pl 16.06.10, 00:17
        Cholera tacy eleganccy goście zdjeżdżają do miasta , a ja muszę siedzieć w domu
        , Marek wracaj do domu , bo tu takie frajerstwo jest na urzędach , że nawet
        przyjarać skręta przed psiarnią nie potrafią.
    • zed.1 "Oczko" na wolności. Ale tylko pięć dni 16.06.10, 00:21
      cyrk.
    • Gość: Zygmunt ZPR Re: "Oczko" - na kogo głosował ? Jak myślicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.10, 00:30
      Czy dziennikarze zapytają prosto z mostu i bez ogródek Marka na
      kogo głosował w ostatnich wyborach do sejmu i senatu?
    • bertie77 Panie Zadworny 16.06.10, 09:46
      Nie wiem co ma na celu ten artykul, ale jak dla mnie to robi Pan
      reklame bandziorowi, zwykla logika powinna podpowiadac zeby nie
      tworzyc legend bo o nasladowcow w tych parszywych czasach nie jest
      trudno. Myls Pan zanim cos napiszesz.
    • goldnet "Oczko" na wolności. Ale tylko pięć dni 16.06.10, 10:31
      NIe ma co, co nas to interesuje.
    • Gość: czarnamamba Re: "Oczko" na wolności. Ale tylko pięć dni IP: *.chello.pl 16.06.10, 13:26
      "Parówa, c.hu.j, frajer, w mordę je. ba.ny i inne" czyli "Oko" o swoim
      przyjacielu Nikodemie.
      Adam, ty też zaliczasz się do tego elitarnego grona jego przyjaciół?
      • Gość: Esteta Nikos nigdy nie byla jesgo przyjacielem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.10, 16:53
        Oczko nie dorsatal mu do piet,
        Intelektualnie i WIZUALNIE w szczególnośći
      • Gość: czarnamamba Re: Zadworny- przyjacielu IP: *.chello.pl 17.06.10, 09:27
        Adam, tak między nami, o co ci chodzi z tymi "przyjaciółmi"? To jakaś erotyczna
        zabawa?
        Nie żebym odmawiał Markowi prawa do przyjaciół. Napewno miał kilku, człowiek
        gdy jeździ ferari, zawsze ma...
        Np. pewne małżeństwo, dawni właściciele "Malibu". Zawsze mogli na "Oczkę"
        liczyć. Organizował u nich obiady z kolegami i spotkania z oficerami prowadzącymi.
        Gdy zaćpany "Ślepak" coś zdemolował, jedna skarga u Marka, załatwiała problem.
        Mieli właściwie darmową ochronę.
        Uśmiech właścicielki- na widok "Jednookiego Billa"- miał kształt banknotów,
        które on tam zostawiał.
        Bezcenne... Jak te kilka stron zeznań, które złożyli przeciwko niemu...
        • Gość: Malibabka Re: Zadworny- przyjacielu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.10, 11:02
          Mamba, nic nie wiesz, po co się przechwalasz?
        • Gość: Oxygen Re: Zadworny- przyjacielu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.10, 15:40
          Czarny - maly tzw. "off-topic" - ile obecnie wezmiesz na
          laweczce "na klate" ?

Pytam z ciekawosci
          • Gość: czarnamamba Re: Zadworny- przyjacielu IP: *.chello.pl 17.06.10, 17:25
            Kiedyś sprawę na 100 tomów akt, dziś... przygniata mnie mandat z Ograniczonej
            Strefy Postoju.
            • Gość: Oxygen Re: Zadworny- przyjacielu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.10, 18:25
              Oj Rafal Rafal... Daruj juz ta ironie.

Kiedys z tego co wiem/pamietam to miales sporo 'pary' w lapach
              (chociaz w konfrontacjach czesto posilkowales sie tzw. "sprzetem"),
              a jesli mnie pamiec nie myli to nawet chyba gdzies
              trenowales "szermierke reczna" ?
              Wiem, ze juz prawie 40stka na karku, ale pocwiczyc troche nie
              zaszkodzi zamiast tego ciaglego klepania w klawiature - lato idzie
              to i trzeba w miare sie prezentowac ;)

• Gość: Oxygen Re: Zadworny- przyjacielu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.10, 18:29
                Alem baboli strzelil - "szermierke na piesci"* oczywiscie
                • Gość: zwykły pies Re: Zadworny- przyjacielu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.10, 12:21
                  Oj już widze jak ty sie prezentujesz Oxygen
                  Biala bluzeczka samoopalacz wiesniackie białe spodnie, frajerskie
                  auto, tandetna muza łupiąca z glosników, i pewnie laska plastik
                  fantastik naciągnieta tak ze jak sie usmiechnie to palce u nóg idą
                  do góry,wiecznie żująca gume jak krowa a mózgownica na poziomie
                  ameby lub pantofelka. Pamietaj żucania kamieniami w szkole za młodu
                  nie można nazywac sportem.Wracajdo bramy gdzie twoje miejsce,chyba
                  ze tam jestes moze masz tam wi-fi.
    • Gość: Rybol a Tuła spokojnie i luzacko spaceruje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.10, 14:08
      Tu na kawce, tam pogada z kelnerką ..luzik.
    • Gość: pepe Re: "Oczko" na wolności. Ale tylko pięć dni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.10, 14:29
      Biedna mama może niech ja zawiezie do hospicjum do Slepaka .
      przeciez teraz to normalne ze wszyscy przeszli metamorfoze za
      kratami i sie nawrocili! Sukces naszego systemu wieziennictwa!
      Ciekawe czy pan Adam tez byl na imprezce powitalnej i czemu nie
      napisze jak się wiedzie poszkodowanym i okradzionym przez tego
      byd%&#laka, Ktorym czesto niszcył życie !
      • Gość: sandra Re: "Oczko" na wolności. Ale tylko pięć dni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.10, 14:48
        hahahahaha, jakie miasto tacy celebryci:-) jak nie ma mr AZ o czym
        pisac to promuje swoich przyjacioł:-) za wierszówke zawsze cos mu
        skapnie. dobrze ze oszczedzil nam informacji co miał podane na
        talerzu i o ktorej sie poszedł wysikać......
      • Gość: akti Re: "Oczko" na wolności. Ale tylko pięć dni IP: *.chello.pl 16.06.10, 14:50
        Do pepe
        O pokrzywdzonych pan Zadworny nie napisze , bo jest to mało
        medialne ,takie szare, zwyczajne ,nieatrakcyjne dla masowego
        czytelnika.
        • Gość: pepe Re: "Oczko" na wolności. Ale tylko pięć dni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.10, 14:54
          No tak yellow ferari, obiatki w hotelu park TO SIE SPRZEDAJE!
          • 0rhplus Re: "Oczko" na wolności. Ale tylko pięć dni 16.06.10, 15:08
            A właściwie, czemu nie zadaje się Panu Oczko pytań innej natury, np.
            jak znajduje nasze piękne miasto po tych latach "wakacji"? Sama
            tylko ul. Obotrycka, którą do Żabiej trzeba dojechać, zminiła się
            nie do poznania: odrębny lewoskręt w ul. Kruczą, odcinek
            dwupasówki, Leroy-Merlin, nowa poczta,...
            O zmianach w centrum miasta nie wspomnę.
    • bertie77 A moze by tak powimieniac tych celebrytow szczecin 16.06.10, 15:22
      szczecinskich wraz z zaslugami dla miasta i jego mieszkancow. Ich
      legenda mogla przyblaknac przez lata.
      • Gość: dext Re: A moze by tak powimieniac tych celebrytow szc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.10, 16:49
        Jakim prawem przyjecie?
        do matki do szpitala i do pierdla ..
        jedna droga prosta i krótka!
    • Gość: sondaż na kogo będzie głosował Oczko? Jak sądzicie ? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.10, 17:58
      • Gość: ? Re: na kogo będzie głosował Oczko? Jak sądzicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.10, 19:53
        na nikogo, jego ludzie sie skonczyli w zarzadzie
        • Gość: Hayahey... Ogląda swoje inwestycje ? IP: 213.155.191.* 17.06.10, 12:05
          Ogląda swoje inwestycje ?
          • Gość: XX Re: Ogląda swoje inwestycje ? IP: *.globalconnect.pl 18.06.10, 08:33
            Dostał kilka dni wolności z powodu ciężkiej choroby matki. To on się
            nią opiekował w Cutty Sark i u Golemy? Zabrał ją ze sobą na te bibki,
            czy matulę olał, jak to bandzior, a urlop wykorzystał na przyjemności?
            Swoja drogą cześć i chwała oddawana przestępcom też jest chyba
            odpowiedzią, dlaczego to miasto właśnie tak a nie inaczej się
            rozwija... Nadaje kierunek ten, kto najpopularniejszy.
            • Gość: Restaurator Inwestor Oczko IP: *.szczecin.mm.pl 20.06.10, 17:40
              A kto wiruje jego kasą w mieście ? Wielki kapitał p.Marka podobnojest w obrocie
              inwestowany z dużymi zyskami ?????
              • Gość: czarnamamba Re: Inwestor Oczko IP: *.chello.pl 20.06.10, 18:25
                Zadworny rok temu napisał, że "Oczko" klepie biedę w pudle, ale że ma tylu
                "przyjaciół" [u Zadwornego, on ma wielu "przyjaciół"], to mu się składają
                ok.300- 400 pln..
                Merytoryczne przygotowanie Zadwornego do tematów, które porusza jest mizerne,
                więc trudno uwierzyć, że ten sknera stracił wszystko.
                On czyli Adam Z. nawet nie jest w stanie zadzwonić do więzienia i ustalić, ile
                Markowi M. jeszcze zostało do odsiadki.
                Choć Ornacka we "Wprost" ostatnio napisała, iż chata w Podkowie Leśnej stoi
                zrujnowana...
                • tuczytuczy Re: Inwestor Oczko 20.06.10, 21:04
                  Panie Rafale może czas na książkę? dziad i słowik dobrze na tym wyszli może czas
                  na Pana?
                • Gość: Oxygen Re: Inwestor Oczko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.10, 21:12
                  Wybacz Czarny, ze nie w poprzednim watku, ale jakis 'furiat' tam
                  sie 'wcisnal' i nie chce mi sie z Nim w polemike wchodzic..

Co do ksiazki - niezly pomysl forumowicza wyzej. Chociaz w
                  dzisiejszych czasach raczej marne szanse na jej publikacje.

PS. Rafał, na kogo glosowales w wyborach?
                  • Gość: czarnamamba Re: Inwestor Oczko IP: *.chello.pl 20.06.10, 21:42
                    Tyle mam do powiedzenia,iż stać mnie -ewentualnie - na mini poradnik w
                    formacie broszury.
                    Ja z zasady nie biorę udziału w głosowaniu; dzięki temu łudzę się, że nalezę do
                    "okradających", a nie "okradanych".
                    • tuczytuczy Re: Inwestor Oczko 20.06.10, 22:35
                      oxygen w dobie internetu można by puścić ebooka. Taka prawda. Gezetki, książki
                      idą do lamusa. "skarżyłem się grobowi" zostało puszczone w internet i dzięki
                      temu można ją sobie zassać za darmo. Pan Rafał ma dobry zasób słownictwa.
                      Mogłoby wyjść z tego coś dobrego. Niekoniecznie wątkiem przewodnim miałby być
                      prezes, dyrektor ale ogólnie jak to było te 10/15 lat temu a jak jest teraz.
                • tine6 Re: Inwestor Oczko 17.07.10, 18:13
                  A on nie ma posiadlosci w Zalesiu Gornym????????? Kiedys tak
                  pisali.A co z jego narzyczona?????? Ponoc wyjechala i ciezko pracuje.
                  • Gość: czarnamamba Re: Inwestor Oczko IP: *.chello.pl 18.07.10, 18:51
                    Nie będę upierał się przy Podkowie Leśnej. Możliwe że się pomyliłem. Byłem tam
                    raz w życiu, dawno temu.
                    Ilona ciężko pracuje? Raczej plotka; choć tu Adam Zadworny mógłby
                    profesjonalnie powęszyć, a nie częstować czytelników tandetnymi bajkami o
                    "przyjaciołach" Marka.
                    Myślę, że statystyczny uczciwy człowiek (najlepiej młody), z chęcią by
                    przeczytał czy- na dłuższą metę- zbrodnia popłaca... Ewentualnie czy jakiemuś
                    bandycie opłaciło się trzymać z "Oczkiem". Albo, czy zęby mu wypadły same, czy
                    ktoś je wybił...
                    • Gość: Pitbull Re: do czarnamamba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.10, 22:20
                      Przepraszam za tzw. "off-topic", ale czy orientuje się Pan gdzie
                      mogę "dostać" (Gdzie kupić/skąd ewentualnie ściągnąć itd.)
                      film "Świadek" w reż. A.Kostenko? Przyznam, że przeszukałem
                      prawie "cały" internet i niestety nigdzie nie mogę znaleść..
                      • Gość: czarnamamba Re: do pitbulla IP: *.chello.pl 20.07.10, 22:29
                        Nie mam zielonego pojęcia...
                        • Gość: Pitbull Re: do czarnamamba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.10, 22:39
                          Trudno. Dziękuję za odpowiedź
    • tine6 "Oczko" na wolności. Ale tylko pięć dni 18.06.10, 18:08
      Czy to bylo az tak wielkie wydazenie aby o tym pisac w gazecie?????
      Czy redaktorzy nie maja innych ciekawych tematow??? Ja wiem ze teraz
      nawet przestepca jest juz celebryta.Szkoda ze nie rozlozyli
      czerwonych dywanow i nie zamowili orkiestry powitalnej.Przeciez byl
      bardzo wazny gosc w Szczecinie.
      • Gość: wolej Re: "Oczko" na wolności. Ale tylko pięć dni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.10, 14:15
        prawie rozłozyli, a wziety dziennikarz z GW poemy uskutecznia na
        temat tego pana juz od dawna. co kogo to: gdzie mieszkal, co robi
        żona, matka i kochanka. ludzie! swego zycia nie macie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka