netnata 18.07.10, 20:39 Czy mógłby mi ktoś powiedzieć czy na Rzezniczej jest jeszcze biuro pss "Społem.Potrzebuje dokumenty ,a od 18 lat nie mieszkam w Stargardzie i nie wiem czy firma jeszcze istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goldnet Re: pss "społem 18.07.10, 22:09 Trzeba będzie się tam przejść i sprawdzić. Ja niestety nie wiem jak z tym biurem Odpowiedz Link Zgłoś
netnata Re: pss "społem 18.07.10, 22:37 goldnet napisał: > Trzeba będzie się tam przejść i sprawdzić. Ja niestety nie wiem jak z > tym biurem no cóż dzięki za zainteresowanie,ale jak już pisałam nie mieszkam w Stargardzie od dawna,inaczej nie było by tego tematu,bo bym się przeszła,żebym tylko wiedziała,że firma istnieje żeby na darmo nie jechać 480km może ktoś jeszcze pomoże:) Odpowiedz Link Zgłoś
goldnet Re: pss "społem 19.07.10, 09:02 www.open.vot.pl napisz w dziale miasto Stargard - tam są ludzie co prawdopodobnie będą znali odpowiedź, to forum stargardzkie. Odpowiedz Link Zgłoś
1_konkretna Re: pss "społem 19.07.10, 19:35 niestety już nie istnieje, a dokumenty są prawdopodobnie w Archiwum Miejskim. Odpowiedz Link Zgłoś