rrado 20.03.04, 07:37 Jakos nie do konca to sledzilem ale prosze mi powiedziec czy to prawda ze byly prezes zch police a teraz calego juz ogolnopolskiego koncernu jest z zawodu milicjantem? pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: H56 Re: Milicjant? IP: *.comnet.krakow.pl 20.03.04, 09:42 a gdyby nawet był ,to co ? Odpowiedz Link Zgłoś
rrado Re: Milicjant? 20.03.04, 09:54 Gość portalu: H56 napisał(a): > a gdyby nawet był ,to co ? nic no idealne kompetencje menagerskie. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: Milicjant? IP: *.comnet.krakow.pl 20.03.04, 10:19 nie wszyscy milicjanci byli potworami.W tamtych czasach jak ktoś chciał szybko dostać mieszkanie, mieć dobrą pensję i szansę awansu to zatrudniał się w służbach mundurowych. Inną sprawą jest fakt, że gdy chciał osiągnąć więcej, musiał wstąpić w szeregi PZPR-u. Co do kwalifikacji to uważam, że skoro do tej pory facet nie utonął to potrafi dbać o interesy. Pytanie jest tylko o czyje interesy ? Odpowiedz Link Zgłoś
rrado Re: Milicjant? 20.03.04, 10:36 Gość portalu: H56 napisał(a): > nie wszyscy milicjanci byli potworami. a czy ja mwilem ze byli? >Co do kwalifikacji to uważam, że skoro do tej > pory facet nie utonął to potrafi dbać o interesy. Pytanie jest tylko o czyje > interesy ? pytanie jest jasne i oczywiste to facio z sld. ale czekam na potwierdzenie tej milicji bo my tu juz przyjmujemy za pewnik. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Milicjant? 20.03.04, 11:54 był ,a wogóle to żenująca kariera partyjno-biznesowa tak typowa dla sld ,oligarchi ciąg dalszy!. Odpowiedz Link Zgłoś
rrado Re: Milicjant? 20.03.04, 13:10 piotr33k2 napisał: > był ,a wogóle to żenująca kariera partyjno-biznesowa tak typowa dla > sld ,oligarchi ciąg dalszy!. no wlasnie to chyba jak przy porcie pan dlugoborski powinien jasno powiedziec: my tu rzadzimy i bedziemy obsadzac kogo chcemy. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: Milicjant? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.03.04, 12:47 po zakończeniu kariery w zomo pan żyndul został szefem ochrony"radissona"następny etap-prezesura w policach. Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: Milicjant? 22.03.04, 13:08 Gość portalu: Ana napisał(a): > po zakończeniu kariery w zomo pan żyndul został szefem > ochrony"radissona"następny etap-prezesura w policach. niezle. kurcze mysalem ze radisson to normalna firma. wolna od czerwonej pajeczyny pozdrawiam blackexit Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swojak Re: Milicjant? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.04, 13:55 Krzysztof Żynndul, był Naczelnikiem Wydziału Zabezpieczenia Miasta KWP w Szczecinie jeszcze w latach '90-tych. Wcześniej kończył szkoły milicyjne. Jakim był przełożonym i człowiekiem, tego nie wiem. Wykształcił go za darmo PRL i na dodatek był pupilem uwczesnych władz Szczecina. Osoba medialna, szkolony też za nasze pieniądze we Francji i USA. Wcześniej był Prezesem chyba INVEST BANKU w Szczeicnie...To tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
rrado Re: Milicjant? 20.03.04, 14:41 Gość portalu: swojak napisał(a): > Krzysztof Żynndul, był Naczelnikiem Wydziału Zabezpieczenia Miasta KWP w > Szczecinie jeszcze w latach '90-tych. Wcześniej kończył szkoły milicyjne. Jakim > > był przełożonym i człowiekiem, tego nie wiem. Wykształcił go za darmo PRL i na > > dodatek był pupilem uwczesnych władz Szczecina. Osoba medialna, szkolony też za > > nasze pieniądze we Francji i USA. > Wcześniej był Prezesem chyba INVEST BANKU w Szczeicnie...To tyle. dosc zabawna kariera. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapral Re: Milicjant? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.04, 22:13 ale on nie musi czytać wynurzeń bezrobotnych nieudaczników Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: Milicjant? IP: *.comnet.krakow.pl 21.03.04, 08:30 PRL za darmo wyszkolił także dzisiejszych przywódców prawicy i kościoła ich kariery też są bardzo ciekawe np. Balcerowicz, Olechowski, Kaczorki, Rydzyk . Co niektórzy też jeżdzili za nasze pieniądze za granicę. Tylko ci urodzeni po 1982 r. rozpoczynali naukę w III RP. Reszta to niestety ale ludzie wychowani i wykształceni w tamtym systemie, i czy chcą czy nie muszą się utożsamiać z PRL. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swojak Re: Milicjant? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.04, 19:03 Był milicjantem a jego syn jest policjantem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h56 Re: Milicjant? IP: *.comnet.krakow.pl 21.03.04, 21:12 synowie takich ludzi nie sa policjantami tylko oficerami policji z szerokimi plecami. Prawdziwy policjant musi przynajmniej rok czasu spędzić na krawężniku. Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: Milicjant? 22.03.04, 09:18 Gość portalu: H56 napisał(a): Tylko ci urodzeni po > 1982 r. rozpoczynali naukę w III RP. Reszta to niestety ale ludzie wychowani i > wykształceni w tamtym systemie, i czy chcą czy nie muszą się utożsamiać z PRL. heniu nie chodzi o to ze on byl wychowany w tym uwielbianym przez ciebie systemie ale o to ze kompetencje milicjanat zadja mi sie byc dosc watpliwe do zarzadzania gigantyczna firma. chyba ze sie myle. pozdrawiam blackexit Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: Milicjant? IP: *.comnet.krakow.pl 22.03.04, 09:40 No właśnie, możesz się mylić. Ciekawe dlaczego mi wciskasz, że poprzedni system jest przeze mnie uwielbiany. Mam doń wiele zastrzeżeń ale można też dostrzec kilka dobrych rzeczy które przydałoby sie wykorzystać w obecnym systemie. Ta nasza demokracja wymkneła się trochę za bardzo z pod kontroli. Za szybko zrezygnowano z państwa policyjnego co umożliwiło powstanie państwa kontrolowanego przez przestepców wszelkiej maści. Chciałbym znać nazwiska osób które wydały dyspozycję do likwidacji wydziałów d/s walki z przestepczością gospodarczą ,oraz wiedzieć co teraz robią i jak żyją ci ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś