Dodaj do ulubionych

UBek idiota

20.03.04, 17:17
jak podaje wczotajsza "Rz" do IPN zglosiol sie poszukiwany przez nich Jozef
Bik vel Bukar poszukiwany za znecanie sie nad wiezniami. Napisal on pismo do
IPN ze szwecji gdzie sie ukrywa z prosba o wydanie zaswiadczenia ze pracowal
w ministerstwie bezpieczenstwa publicznego bo dzieki temu dostanie wyzsza
emeryture.
pozdrawiam blackexit
Obserwuj wątek
    • blackexit Re: UBek idiota nt 22.03.04, 09:41

• Gość: H56 Re: UBek idiota IP: *.comnet.krakow.pl 22.03.04, 10:00
      To w końcu zgosił się, czy napisał list ze Szwecji ? ciekawa sprawa ,że list
      adresował akurat do IPN-u. Och ten IPN , nie dopuści aby o nim zapomniano.
      Jeżeli to był Ubek to musi teraz mieć przynajmniej z 90 lat, a jeżeli mieszka w
      Szwecji to nie jest taki pierdo....ty.
      • swarozyc Re: UBek idiota 22.03.04, 10:02
        Bardzo racjonalne zachowanie, a co to jest hucpa to Zydzi wiedza najlepiej...
        • Gość: Ana Re: UBek idiota IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.03.04, 12:14
          tak też sobie pomyślałam,że pierwszy odezwie się henio...
          • swarozyc Re: UBek idiota 22.03.04, 12:16
            za mundurem panny sznurem...
            ..a za Heniem, Ana...
            • Gość: Ana Re: UBek idiota IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.03.04, 12:23
              za heniem to raczej swarożyc,a za swarożycem henio.przynajmniej ostatnio...
              • swarozyc Re: UBek idiota 22.03.04, 12:29
                na tym watku raczej Ty...
                • Gość: Ana Re: UBek idiota IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.03.04, 12:58
                  henio-wpis z dnia 22.03,godz.10.00;swarożyc-wpis z dnia 22.03,godz.10.02
                  • Gość: H56 Witaj Anulko! mój Ty Aniele Stróżu IP: *.comnet.krakow.pl 22.03.04, 13:42
                    gdybyś Ana wcześniej wstała, tobyś pierwsza odpisała.
                    • Gość: Ana Re: Witaj Anulko! mój Ty Aniele Stróżu IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.03.04, 13:48
                      ale przyznaj sprawiedliwie:zrobiłam to jeszcze przed pierwszą kawą....
                      • Gość: H56 Re: Witaj Anulko! mój Ty Aniele Stróżu IP: *.comnet.krakow.pl 22.03.04, 14:28
                        coś Ty ,z kawą siadam do codziennego przeglądu prasy, zaczynam przeważnie o 6.30
                        Z uwagi na stan zdrowia, w chwili obecnej zajmuję się domem, taki tatuś gosposia
                        od wszystkiego. Już mnie szlag trafia, ale tak widocznie mi było pisane.
      • Gość: malky Mieszkajacy w Szwecji imbecyle IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.04, 14:38
        Co z tego ze mieszka w Szwecji? Dla mnie to zaden dowod, ze jest jakims tam
        bystrzakiem. Doswiadczenie "forumowe" az nadto dowodzi tego jak wiele idiotow z
        polskim rodowodem tam mieszka...
        • blackexit Re: Mieszkajacy w Szwecji imbecyle 22.03.04, 14:53
          Gość portalu: malky napisał(a):

> Co z tego ze mieszka w Szwecji? Dla mnie to zaden dowod, ze jest jakims tam
          > bystrzakiem. Doswiadczenie "forumowe" az nadto dowodzi tego jak wiele idiotow
          z
          >
          > polskim rodowodem tam mieszka...

amen. pozdrawiam rado
        • swarozyc Re: Mieszkajacy w Szwecji imbecyle 22.03.04, 14:53
          Miod Ci z ust plynie, mialki!
          ja tez ubolewam nad poziomem tegoz forum...
          • Gość: malky uderz w stol jak glosi staropolskie przyslowie... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.04, 16:12
            a Swarozyc pusci baka...
            • Gość: H56 Re: uderz w stol jak glosi staropolskie przyslowi IP: *.comnet.krakow.pl 22.03.04, 21:54
              Nie mów fałszywego świadectwa przeciw bliżniemu swemu
              • Gość: Ana Re: uderz w stol jak glosi staropolskie przyslowi IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.03.04, 10:56
                tzn,że swarek nie puszcza bąków?
                • Gość: H56 Re: uderz w stol jak glosi staropolskie przyslowi IP: *.comnet.krakow.pl 23.03.04, 12:27
                  nie mam pojęcia, ja tego nie czuję.
    • mlody.patriota Re: UBek idiota 23.03.04, 14:46
      :)))))))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka