absztyfikant 22.03.04, 20:29 Najwyrazniej nowotwor pt. Samoobrona ma kolejne przerzuty... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ace4 Re: Wykładowca US doradcą Leppera 23.03.04, 08:31 Może się coś "Gazecie" pmyliło? Może ona nie jest adiunktem ale pacjentem i nie katedry psychologii US a oddziału psychiatrii szpitala w Zdrojach? A tak już na poważnie, to dawno straciłem szacunek do jakichkolwiek tytułów naukowych. Niektórzy ci tzw. naukowcy (nie mówię, że wszyscy) to owładnięte pogonią za szmalem buraki lub socjopaci dręczący studentów. Gdyby ktoś chciał napisać ciekawą pracę naukową nt. dużych skupisk ludzi z różnymi odmianami dewiacji psychicznych, polecałbym mu wizytę w pokojach kadry pewnego wydziału US na Mickiewicza. Na pewno by się nie zawiódł... Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: Wykładowca US doradcą Leppera 23.03.04, 09:06 ace4 napisał: Gdyby ktoś chciał napisać > ciekawą pracę naukową nt. dużych skupisk ludzi z różnymi odmianami dewiacji ps > ychicznych, polecałbym mu wizytę w pokojach kadry pewnego wydziału US na Mickie > wicza. problemy alkoholizmu natomiast na wawrzyniaka. pozdrawiam blackexit Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malky Co na to Rodzice Szkoly? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.04, 08:52 nie przeszkadza im ze Pani Dyr. organizuje spotkania z osobami podejrzanymi i skazanymi? Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: Wykładowca US doradcą Leppera 23.03.04, 09:05 kobitka musi miec cos z garem skoro zaprasza do przedszkola leppera i hojarska chce dzieciom zrobic wode z mozgu w wieku lat kilku. swoja droga to nie ona jedna. podobno prof (?) marian grzeda z politologii ma obiecana teke wicepremiera. tylko czy mozna dawac wiare temu bajkopisarzowi? pozdrawiam blackexit. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.beata Re: Wykładowca US doradcą Leppera IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.03.04, 09:59 rado, religia jest w przedszkolach, to dlaczego nie ma być polityki? ;-)) Placówki są prywatne, skoro poglądy tej pani nie przeszkadzają rodzicom... Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: Wykładowca US doradcą Leppera 23.03.04, 14:06 Gość portalu: e.beata napisał(a): > rado, religia jest w przedszkolach, to dlaczego nie ma być polityki? ;-)) > Placówki są prywatne, skoro poglądy tej pani nie przeszkadzają rodzicom... oczywiscie tak moim zdaniem polityka i politycy powinni tam byc jednak podarowalbym sobie samoobrone, komunistow i tego typu dziwakow. ale z drugiej strony skoro rodzicom nie przeszkadza... pozdrawiam balackexit (rado nie zyje) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Wykładowca US doradcą Leppera 23.03.04, 09:59 Znam tą panią i nie polecam!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisior Re: Wykładowca US doradcą Leppera IP: 193.19.146.* 23.03.04, 12:07 A ja debil chciałem wysłac do tej szkoły swoją córeczkę. Tfu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Czego posłanka Samoobrony Hojarska dzieci uczyła.. 23.03.04, 14:14 1. Jak falszowac przepustki na widzenie ze swoim synem-bandyta w wiezieniu, 2. Jak przywlaszczyc maszyny rolnicze, ze szczegolnym uwzglednieniem kradziezy traktorow, 3. Jak wyludzac kredyty i nie splacac ich oraz zaslaniajac sie immunitetem blokowania egzekucji komorniczych. 4. Blokowania trybuny w Sejmie rzeczypospolitej, 5. Demolowania Ministerstwa Rolnictwa RP, 6. Wysypywania zboza wlasciciela Bakomy SA Zbigniewa Komorowskiego Nic dziwnego, ze maz pani poslanki popelnil samobojstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Czego posłanka Samoobrony Hojarska dzieci ucz 23.03.04, 15:45 absztyfikant napisał: > 1. Jak falszowac przepustki na widzenie ze swoim synem-bandyta w wiezieniu, > > 2. Jak przywlaszczyc maszyny rolnicze, ze szczegolnym uwzglednieniem kradziezy > traktorow, > > 3. Jak wyludzac kredyty i nie splacac ich oraz zaslaniajac sie immunitetem > blokowania egzekucji komorniczych. > > 4. Blokowania trybuny w Sejmie rzeczypospolitej, > > 5. Demolowania Ministerstwa Rolnictwa RP, > > 6. Wysypywania zboza wlasciciela Bakomy SA Zbigniewa Komorowskiego > > Nic dziwnego, ze maz pani poslanki popelnil samobojstwo. * Absztyf, koncowka twego postu zepsula troszke, jakze dobry smak. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant w kwestii dobrego smaku albercie 23.03.04, 15:51 Poslanka twierdzila, ze to "wrogowie Samoobrony" porwali jej meza. Potem wylowiono go z rzeki i znaleziono list pozegnalny. Tyle. Ciszej nad ta trumna. Jesli kogos urazilem, to przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Wykładowca US doradcą Leppera 23.03.04, 15:48 blackexit napisał: > kobitka musi miec cos z garem skoro zaprasza do przedszkola leppera i hojarska > chce dzieciom zrobic wode z mozgu w wieku lat kilku. * o ile pamiec nie myli mnie to oni tam byli przy okazji konkursu, ktory zdaje sie zwie sie "mlody polityk" i nie jest on dla przedszkolakow. po prostu ta szkole wybrano na final tego konkursu. bylo wielu politykow, ale Ty chyba mr black powinienes o tym pamietac. pozdrawiam, albert_c ---- „We wszystkim jesteśmy tylko mniej – więcej” Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fizjognomik Wykładowca US doradcą Leppera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.04, 15:57 Przyjrzyjcie się fotografii, na której pani doktor bez zahamowań prezentuje urodę sprzątaczki szkolnej i jeszcze ten niezmącony intelektem wzrok. Słowem - awansowana nauczycielska lampucera. Jakie uniwersytety, taka przyszła władza. Lepper u bram! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Wykładowca US doradcą Leppera 23.03.04, 16:22 sadząc po fotografi to mogłaby z beger stanąć w konkury ,ta sama klasa ,intelektualna pewnie też a właściwie napewno bo jagże inaczej to można tłumaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Wykładowca US doradcą Leppera 24.03.04, 08:36 Szkoła była współorganizatorem konkursu i z tego co pamiętam opcji politycznych było tam więcej. O czymś świadczy, że po konkursie paniusia zaczęła zapraszać tylko buraków. Może myśli, że na zasadzie kontrastu ale chyba nie wyda co widać na zdjęciu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.beata Re: Wykładowca US doradcą Leppera IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.03.04, 14:13 Asiu, widocznie tylko z nimi znalazła wspólny język ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Wykładowca US doradcą Leppera 24.03.04, 14:18 Beata to ja nie chcę słyszeć wykładów!!!!!! Przed wyborami jak będą brzmiały? Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: Wykładowca US doradcą Leppera 24.03.04, 16:04 .. swoja droga, ciekawe, ze SO siegnela po eksperta ds szkolnictwa z sektora nauczania prywatnego, a nie panstwowego !! .. moze jej placa za to co robi ( w koncu ekspert to nie czlonek )!!! .. nie mam tez zdania o Naszej Szkole, ani tez o Pani adjunkt, a zwlaszcza po fizjonomii jak niektorzy inni eksperci forumowi, oprocz tego ze cos tam slyszalem o jakis konkursach na mini politykow .. co mnie troche dziwi, ale coz, w tych czasach chyba kazdy musi byc choc troche politykiem, nawet Ci niepolityczni!! Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Black_widow Re: Wykładowca US doradcą Leppera IP: *.astermedia.pl / *.astermedia.pl 24.03.04, 17:32 Jeśli wszystkich oceniasz po wyglądzie to gratuluję... Zresztą i tak widać Twój poziom intelektualny, bo nikt wykształcony nie napisze "jakże" przez "g". Odpowiedz Link Zgłoś