Dodaj do ulubionych

policja i my

IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.04, 16:24
siedzę przed komputerem i jednym okiem spozieram na moją ulicę. i co widzę?
widzę panów policjantów widzę ich coraz więcej i więcej. ok. społeczeństwo
ubożeje a wraz z tym rośnie liczba funkcjonariuszy ale jeśli taka miałaby być
prawidłowośc to za kilka lat możemy się obudzić w państwie pilnujących i
pilnowanych. mam nadzieję że terror władzy nie będzie lekiem na "całe zło"
Obserwuj wątek
    • piotr33k2 Re: policja i my 27.03.04, 16:35
      ja za to patrzę i patrzę i się ich nijak ich dopatrzyć nie mogę,zyjemy chyba w
      innych krajach .
      • Gość: + Re: policja i my IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.04, 16:40
        racja że tam gdzie ich potrzeba tam ich nie widać, mieszkam w tzw.
        reprezantacyjnej części miasta gdzie policja stara sie być reprezentowana w jak
        największej liczbie swoich funkcjonariuszy. np. bardzo wielu chodzi po parkach
        i wlepia mandaty właścicielom psów za to zupełnie ich nie widać na osiedlach
        nie mówiąc już o dzielnicach położonych na obrzerzach
    • Gość: odkrywca Re: policja i my IP: *.espol.com.pl 27.03.04, 16:40
      Dla wszystkich zainteresowanych "+", to to samo co "Leszek"
      • Gość: + Re: policja i my IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.04, 16:47
        pudło
        • Gość: odkrywca Re: policja i my IP: *.espol.com.pl 27.03.04, 16:53
          Wazne, ze ja wiem, ze trafiony zatopiony, a inni jak dobrze powesza tez sie
          zorientuja.
          • Gość: + Re: policja i my IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.04, 16:56
            to może być interesujące zajecie ale musisz zebrać więcej faktów. leszkiem nie
            jestem szczerze tego żałuję i prosze o wybaczenie
            • Gość: odkrywca Re: policja i my IP: *.espol.com.pl 27.03.04, 17:02
              Wiem swoje. Nie naleze jednak do onanistow psychicznych i nie narzucam tego
              twierdzenia innym. Moga sami osadzic. Ja wiem i juz.
            • Gość: Belmondo Jesteś Leszkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 17:05
              Rzeczywiście ciekawe zajęcie, węszenie Leszka, tylko śmierdzi coś dziwnie hehe.
              Jesteś Leszkiem, bo tylko Leszek może pisać to co ty. Takie są Leszki nasze
              koleżki.
              • Gość: + Re: Jesteś Leszkiem IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.04, 17:08
                no to w takim razie musze poznać tego leszka co we mnie ponoć mieszka
                • Gość: + implozja IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.04, 17:13
                  i jak zwykle temat postu uległ implozji
                  • Gość: odkrywca Re: implozja IP: *.espol.com.pl 27.03.04, 17:22
                    Cha, jak zwylke temat uległ implozji. Tak sie zazwyczaj dzialo z tekstami
                    Leszka i plusa np. pt. "Szukam zony" Pozdro Leszek+
                    • Gość: + Re: implozja IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.04, 17:26
                      to niebywałe że wszyscy posiadacze pakietów (hehehe) stali sie w umyśle
                      odkrywcy leszkami. pozdrowienia od krystyny czubówny
                • Gość: Belmondo Wiersz na cześć Leszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 17:16
                  Poznajmy Leszka bo to fajny jest koleżka,
                  I choć o tym nie wie, że Leszkiem jest tylko w potrzebie,
                  To i tak koleżka Leszka w głowie jego mieszka.
                  • Gość: + + IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.04, 17:18
                    +

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka