Dodaj do ulubionych

Ruch Poparcia Janusza Palikota także w Szczecinie

10.10.10, 09:43
zapowiada się ciekawie
Obserwuj wątek
    • df_express Ruch Poparcia Janusza Palikota także w Szczecinie 10.10.10, 09:45
      czas wyjść z szafy! :-D
      • Gość: euro67 Czy chamstwo wyzwalone moze wyzwolic? IP: *.fbx.proxad.net 10.10.10, 13:50
        Dawniej chamstwa, pomowien i tak niskiego populizmu (wg. modelu goebelsowskiego) nie tolerowalo sie w zyciu publicznym...
        Dzis dla niektorych celebrytow i tluszczy jest to sposob na zycie, a moze nawet na zdobycie pieniedzy i dojscie do wladzy: oto caly sekret polikotyzmu, ktory najprawdopodobniej bedzie mial jakies poparcie, przede wszystkim w tej kategorii osob.
        • Gość: Frasio Re: Czy chamstwo wyzwalone moze wyzwolic? IP: *.xdsl.centertel.pl 10.10.10, 14:23
          Czymże nowym jest "palikotyzm"mozesz mi podać jakiekolwiek wcześniejsze ugrupowanie ktore nie posiadało swego "palikota"?
          • Gość: piss-kup Re: Czy chamstwo wyzwalone moze wyzwolic? IP: *.fbx.proxad.net 10.10.10, 19:49
            PO-cioty, PiS-cioty i wszystkie inne polskie polityczne cioty maja juz pelne gacie i beda wygadywac kazda bzdure probujac zdyskredytowac ten ruch, ale walca histori ta polska klasa politycznych ciot juz nie zatrzyma.
            • Gość: prawda Re: Czy chamstwo wyzwalone moze wyzwolic? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.10, 20:04
              Gość portalu: piss-kup napisał(a):

> PO-cioty, PiS-cioty i wszystkie inne polskie polityczne cioty maja juz pelne ga
              > cie i beda wygadywac kazda bzdure probujac zdyskredytowac ten ruch, ale walca h
              > istori ta polska klasa politycznych ciot juz nie zatrzyma.

Ta, jasne. A Palikot to niby spadł z Księżyca, albo raczej wyskoczył zza krzaka...
              Palikot to kał polityczny, odpad poprodukcyjny. I tyle.
      • pankrzysiek SLD 10.10.10, 20:02
        - Jest różnica między oryginałem a podróbką, a tu mamy do czynienia z podróbką - mówi. - Postulaty, które głosi Janusz Palikot, my zgłaszamy od lat, a on od niedawna, gdy doszedł do wniosku, że są nośne.

No i co ztego że głoszą te postulaty, mieli władze i co ?? i gó... zamiast opodatkowac kościół opodatkowali nas wszystkich podatkiem Belki
        Jaki to dochód z opodatkowania depozytów jezeli nie odlicza sie inflacje - więc pytam sie was zas...ne SLD gdzie ten dochód ???????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Gość: X Re: SLD IP: *.chello.pl 10.10.10, 23:54
          "- Jest różnica między oryginałem a podróbką, a tu mamy do czynienia z podróbką - mówi. - Postulaty, które głosi Janusz Palikot, my zgłaszamy od lat, a on od niedawna, gdy doszedł do wniosku, że są nośne"

Stary ekumeniczny dowcip: katolicy wiedzą, jak trzeba ewangelizować; protestanci wiedzą, po co trzeba ewangelizować; a jehowici i wiedzą, i robią. Panie Wijas! W SLD może i zgłaszacie te postulaty od lat, ale to dopiero Palikot może je zrealizować. Wejdźcie z nim w koalicję, zamiast obcinać na starcie, bo znowu wygra wściekła prawica (POPiS).
    • Gość: ramzes Re: Ruch Poparcia Janusza Palikota także w Szczec IP: *.adsl.inetia.pl 10.10.10, 10:19
      Pierwsi członkowie: exman i beatrix :)))))))))))))))))))))
      • Gość: Dr humbolt Re: Ruch Poparcia Janusza Palikota także w Szczec IP: *.chello.pl 10.10.10, 10:51
        Biuro za akademikiem US należy do uniwersytetu.
        Czy rektor dla wszystkich ugrupowań politycznych i dewianckich jest taki otwarty ?
        Bo jak wiem z przeszłości kto nie podzielał przekonań politycznych rektora typu unia wolności nie miał szans na zorganizowanie debaty czy spotkania w okolicach US.
        Panie Tarczyński Pan też jest za świńskim ryjem , małpkami i wibratorem? Pan też uważa ,że Jarosława Kaczyńskiego trzeba rozpruć i wybebeszyć ? Czy Dominik Taras byłby dobrym przykładem studenta w pana Uczelni?
        • Gość: PiSpopelina Re: Ruch Poparcia Janusza Palikota także w Szczec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.10, 11:24
          Rozpruc, wybebeszyc a scierwo rzucic psom na pozarcie. Nie solic!
    • Gość: Vlad.H. Palikot to przede wszystkim oszust podatkowy IP: *.cable.quicknet.nl 10.10.10, 11:47
      i tyle - ja go nie popre choc zgadzam sie w wielu obszarach z Palikotem to nie zgadzam sie z chamstwem metod uprawiania polityki jakie wprowadzil i nie zgadzam sie z Palikotem jako przywodca ruchu spolecznego - wlasnie ze wzgledu na szwindle podatkowe i inne zachowania wskazujace ze mysli wylacznie w kategoriach wlasnego interesu a a nie interesu ogolu.
      • urwanypalec Re: Palikot to przede wszystkim oszust podatkowy 11.10.10, 09:51
        Gość portalu: Vlad.H. napisał(a):

> i tyle - ja go nie popre choc zgadzam sie w wielu obszarach z Palikotem to nie
        > zgadzam sie z chamstwem metod uprawiania polityki jakie wprowadzil i nie zgadza
        > m sie z Palikotem jako przywodca ruchu spolecznego - wlasnie ze wzgledu na szwi
        > ndle podatkowe i inne zachowania wskazujace ze mysli wylacznie w kategoriach wl
        > asnego interesu a a nie interesu ogolu.

---Każda metoda jest dobra byleby zadziałala
        • Gość: gość Re: Palikot to przede wszystkim oszust podatkowy IP: *.chello.pl 11.10.10, 10:02
          Tak jakby wcześniej w polityce nie było chamstwa kaczynskich, macierewiczów, obłudnych milleruf i oleksych, i całej tej chamskiej partyjnej hałastry...
          A kiedy w Polsce nie było prawdziwie chamskich metod uprawiania polityki? Chyba za długo jesteś w Niderlandach. vladzie h. - cokolwiek to znaczy.
          • Gość: Vlad.H. Re: Palikot to przede wszystkim oszust podatkowy IP: *.cable.quicknet.nl 11.10.10, 22:35
            Palikot to kolejna eskalacja tego chamstwa - wam jako wyborcom przestaje nawet przeszkadzac ze politycy kradna - wy chcecie zeby ci co ich wybieracie kradli mniej i odpalili wam dzialke...
            no ale wniwazne - ladny garnitur wystarcza - to nic ze ladny agarnitur mozna kupic, ze ja sie nie ma gustu a ma kase to mozna wynajac kogos kto ma gust i zrobi porzadek w zywgladem, za troche kasy zrazuca sie sadlo, rob zeby, drobne korekty wygladu, ladne ciuchy, dobre buty, fajny samochod, bierz lekcje socjtoechniki, mowi co ludzi echca uslyszec i jest klawo... wybierajcie cwaniakow i placzcie...
            • Gość: Skoorpion30 Re: Palikot to przede wszystkim oszust podatkowy IP: *.centertel.pl 19.02.11, 17:31
              Mam prośbę, czy mógłbyś przetłumaczyć to co napisałeś na gramatyczny Polski???
    • Gość: śmierć frajerom Ruch dla idiotów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.10, 13:22
      Bo każdy kto łapie się na te tanie palikotowe chwyty musi być idiotą. Po następnych wyborach ta akcja zdechnie śmiercią naturalną pod płotem a paligłup wróci do platfusów.
      • Gość: gość Re: Ruch dla idiotów IP: *.chello.pl 10.10.10, 13:40
        No to jestem idiotą, podobnie jak Kutz, Środa i inni...

Natomiast dość mam w tym mieście Krzystkuf, Jacynuf, Duklanowfskich, Wieczorkuf i całą resztę idiotyzmu politycznego okupującego stołki od 21 lat... ich idiotycznych pomysłów, oszołomstwa i dewiacji, do tego regularnego okradania miasta...
        • Gość: śmierć frajerom Re: Ruch dla idiotów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.10, 14:01
          Gość portalu: gość napisał(a):

> No to jestem idiotą, podobnie jak Kutz, Środa i inni...
          >
          > Natomiast dość mam w tym mieście Krzystkuf, Jacynuf, Duklanowfskich, Wieczorkuf
          > i całą resztę idiotyzmu politycznego okupującego stołki od 21 lat... ich idiot
          > ycznych pomysłów, oszołomstwa i dewiacji, do tego regularnego okradania miasta.

Jasne, palikot będzie cię na rękach nosił i za ciebie pracował i zbuduje ci piękne miasto... Będzie dymał was tak samo jak i inni, tylko w gumie. Twój wybór, tylko potem nie płacz że dupa cię boli.
          • Gość: frasio Re: Ruch dla idiotów IP: *.xdsl.centertel.pl 10.10.10, 14:55
            Gość portalu: śmierć frajerom napisał(a):
            Będzie dymał was tak samo jak i inni, tylko w gumie.

Takie dymanie jest przynajmniej bezpieczne i nie grozi śmiercią dymanemu...
            • urwanypalec Re: Ruch dla idiotów 11.10.10, 09:53
              Gość portalu: frasio napisał(a):

> Gość portalu: śmierć frajerom napisał(a):
              > Będzie dymał was tak samo jak i inni, tylko w gumie.
              >
              > Takie dymanie jest przynajmniej bezpieczne i nie grozi śmiercią dymanemu...
              hehe
              niezłe
        • Gość: Vlad.H. Re: Ruch dla idiotów IP: *.cable.quicknet.nl 10.10.10, 14:52
          > No to jestem idiotą, podobnie jak Kutz, Środa i inni...

celnie ujete - gratulacje!

Kutz by zadupczyc w szkole filmowej nie wahal sie wyrzucac kolegow ze studiow bo mieli wieksze powodzenie niz on u dziewczyn - a byl w tym czasie przewodniczacym ZMP wiec latwo przychodzilo mu tropienie wrogow klasowych...

Pani Sroda zas to klasyczny przyklad specyficznego lewicowego koltunstwa...
          • Gość: gość Re: Ruch dla idiotów IP: *.chello.pl 10.10.10, 22:03
            Jak rozumiem tobie odpowiadają faszyści? Środa lewicowa kołtunka Kutz, to komuch i co jeszcze?
            Takie info to może mieć tylkko ubek w drugim pokoleniu...
            • Gość: Vlad.H. Re: Ruch dla idiotów IP: *.cable.quicknet.nl 11.10.10, 00:17
              przeciez faszysci to lewica podobnie jak socjalisci z NSDAP, to ta sama ideoologia co komuna...

Bo Sroda to koltun - lewicowy koltun - to cie tak boli?
              Kutz - z Kutzem to ja nie wiem czy on jest komuch - on byl "komunista" dopoki mozna bylo z bycia komunista meic jakis zysk a pozniej juz nie byl komunista choc nie oddalal sie zanadto od reki ktora karmila artystow w PRL.

Takie info to moze miec kazdy kto czyta cos wiecej niz jedynie sluszna Gazete Wyborcza ktora oferuje spojny i nad wyraz nieralany obraz wspolczesnego swiata - to twoj wybor czy szukasz informacji i probujesz wypracowac swoj wlasny poglada czy jedynie mowisz i myslisz to co co autorytety uwazaja za sluszne bys myslal i mowil... sam wybieraj ale nei miej pretensji po kilku latach ze cie wydymali bez mydla.
              • Gość: gość Re: Ruch dla idiotów IP: *.chello.pl 11.10.10, 09:44
                Odpowiadasz na:

> przeciez faszysci to lewica podobnie jak socjalisci z NSDAP, to ta sama ideoolo
                > gia co komuna...
                >

:)))) no dobra, to kogo ty obstawiasz w polityce? vladzie h. - cokolwiek to znaczy
                • Gość: Vlad.H. Re: Ruch dla idiotów IP: *.cable.quicknet.nl 11.10.10, 23:34
                  ja zawsze obstawiam mojego Waclawa a co ty chcesz obstawiac to juz nie moj klopot - ja napewno cudzego Wacka nie bede obstawial.
        • Gość: Aga Re: Ruch dla idiotów IP: *.chello.pl 11.10.10, 06:20
          Kutz i Środa, ależ autorytety. Padam na kolana, ale ze śmiechu
          • Gość: gość Re: Ruch dla idiotów IP: *.chello.pl 11.10.10, 09:46
            Gość portalu: Aga napisał(a):

> Kutz i Środa, ależ autorytety. Padam na kolana, ale ze śmiechu

Na kolana?! To ciekawe.. ale oczywiście dla kołtunów, nacjonalistów czy rasistów ani Kutz ani Środa nie są autorytetem :)))
            • Gość: Vlad.H. Re: Ruch dla idiotów IP: *.cable.quicknet.nl 11.10.10, 22:30
              hahaha ales trafil - Kutz jest nacjonalista Slaskim - wspiera RAS - no ale przeciez to jest dobry nacjonalizm, tak jak syjonizm... tylko Polacy nie maja prawa do nacjonalizmu...
              A Sroda... prosze wskaz mi konkretne dokonanai pani Srody - na razie jedynie wiem ze parytety sa dobre mimo ze kwestionuja zasade rownosci plci.
              • Gość: gość Re: Ruch dla idiotów IP: *.chello.pl 12.10.10, 00:36

> A Sroda... prosze wskaz mi konkretne dokonanai pani Srody - na razie jedynie wi
                > em ze parytety sa dobre mimo ze kwestionuja zasade rownosci plci.

:))) to teraz proszę wskaż mi polityków któzy mają konkretne dokonania, i których warto wspierać. No kto???
          • andrzej.ablaze Re: Ruch dla idiotów 11.10.10, 14:59
            ago, czyżbyś patrzyław tym momencie w lustro i zobaczyła tam swoją głupotę ?
    • dragon113 Ruch Poparcia Janusza Palikota także w Szczecinie 10.10.10, 13:45
      Stare przysłowie pszczół mówi "POŻYWIOM - UWIDIM". Na razie to wszyscy partyjni się pocieszają "że nic z tego nie będzie", z wyjątkiem tych najbardziej doświadczonych (Olo Kwaśniewski) - którzy apeluja aby tego ruchu nie lekceważyć. A odpowiadając Panu Wijasowi, powiem - Toyota, też kiedyś była "podróbą" GM. A teraz jest niedoścignionym wzorem...
      • Gość: euro67 Re: Ruch Poparcia Janusza Palikota także w Szczec IP: *.fbx.proxad.net 10.10.10, 13:54
        To o piszesz to dokladnie taka sama prawda jak to ze Toyota jest "super wozem" - chyba ze w Polsce i dla Polakow...
        • Gość: Karina Re: Ruch Poparcia Janusza Palikota także w Szczec IP: *.chello.pl 10.10.10, 14:01
          a ja popieram Palikota i podziwiam ,ze ma odwage i sie nie boi.
        • Gość: Dr humbolt Palikot się rujnuje dla was . A wy co? IP: *.chello.pl 10.10.10, 14:10
          Palikot, który w zeznaniach podatkowych wykazuje ,że jest najbiedniejszym człowiekiem wśród posłów i w ogóle, sprzedaje podręczny majątek w tym samolot i samochody, dla swojego ruchu, którego jeszcze nie zalegalizował i nie ma środków prawnych i decyzyjnych
          Jest sam w samych tylko skarpetkach, może Madzie środa da mu swoje rajtuzy ,a Kutz slipy.
          Co da Manuela ?
          www.tvn24.pl/-1,1677187,0,1,palikot-sprzedal-samolot,wiadomosc.html
          Mnie osobiście mało interesuje co robi Palikot, ale nie chcę dokładać ze swoich podatków na uniwersytet, który przekazuje swoje pomieszczenia dla moralnej zgnilizny
          panie Tarczyński , niech pan udostępnia swoje mieszkanie na ta polityczna chucpę
      • Gość: Vlad.H. Re: Ruch Poparcia Janusza Palikota także w Szczec IP: *.cable.quicknet.nl 10.10.10, 15:03
        Ano widzisz - Toyota jest cienka - zaryzykuje ze wsrod wszystkich japonskich producentow najmniej innowacyjna - a co do GM - Holden Commodore (Vauxhall VXR8) vs co w ofercie Toyoty - Lexus IS F? daj spokoj - Toyota to moze jest marzenie naszej klasy sredniej co dorabia sie na lapowach ale to samochod bardzo przecietny i bez zadnego prestizu - nijaki i bezbarwny - taki niepodobny do nikogo - Nissan (Infiniti), Subaru, Mitsubishi, Honda - to sa marki japonskie a Toyota... ech... szkoda slow
    • swarozyc to polskie zamilowanie do robienia 10.10.10, 14:04
      zadym w polityce...
      Tragedia!
    • fajny_indygo22 Ruch Poparcia Janusza Palikota także w Szczecinie 10.10.10, 14:57
      dlaczego lubie Janusza? Za innosc ,otwartosc i prawde ktora boli tych prymitywnych wyznawcow PiSowych i skostnialych politykierow ktorzy powiedzieli "a"i swiat sie zatrzymal.Janusz daje mi oddech i nadzieje tz. ten facet ma dwa jaja a nie jak 27.3% tragicznych wyznawcow jednojajowca. Janusz masz cel i masz marzenia ,do dziela wiec a wnet praca zostanie ukonczona.
      • Gość: odrodzi kwa Re: Ruch Poparcia Janusza Palikota także w Szczec IP: *.chello.pl 10.10.10, 15:24
        Narescie ktos z otwarta glowa i ciesze sie ,ze rodzi sie cos dobrego.BRAWO<BRAWO.
      • Gość: aga Re: Ruch Poparcia Janusza Palikota także w Szczec IP: *.chello.pl 11.10.10, 06:17
        Ten cel i marzenia to oczywiście dorwać się do wyższego stołka lub większego koryta, jak kto woli. A że przy okazji właścieiele seksszopów upchną trochę towaru tym nowym oszołomom....
    • zbysio45 Re: Ruch Poparcia Janusza Palikota także w Szczec 10.10.10, 15:32
      durniow i oszolomow rowniez w Szczecinie nie brakuje.Najwiecej jest jednak w PO i dlatego podziela los KLD tez Donalda.
      • matanzas Re: Ruch Poparcia Janusza Palikota także w Szczec 10.10.10, 18:39
        zbysio45 napisał:

> durniow i oszolomow rowniez w Szczecinie nie brakuje.Najwiecej jest jednak w PO
        > i dlatego podziela los KLD tez Donalda.

Nie najwięcej jest tych matołów w pis
    • Gość: szczecinianion PAN Poseł Marcinkiewicz IP: *.xdsl.centertel.pl 10.10.10, 16:00
      A Pan Poseł Sarenka Marcinkiewicz to już chyba niedługo Panem Posłem bedzie:)
    • kerrville Ruch Poparcia Chamstwa 10.10.10, 17:06
      ...tak powinna brzmiec nazwa.
      Dziwie sie, ze ludzie ktorych ten czlowiek oszukuje na podatkach, wyrazaja swoje poparcie dla niego.
      Lubia jak ich okrada sie?
      Co do jego rzekomo innwacyjnych pomyslow- to nic innego jak zlepek pomyslow ktore od dawna jakos nie maja szczescia do realizacji. To nie jest czlowiek z wizja, a taki dopiero moze byc politykiem.
      Palikot to czlowiek nieszczesliwy, gdyz PO dluzej nie pozwala mu na osmieszanie partii.
      A polglowkow odmozdzonych przez m.in. Wyborcza nie brak, i tacy popra kazdego chorego umyslowo.
      Palikotowy ojciec-alkoholik zdrowo smieje sie z tej hecy w zaswiatach.

• kinskyart Panie Wijas, trzeba być półgłówkiem, żeby 10.10.10, 18:41
      się chwalić, że jakieś postulaty zgłąsza się od lat. Kiepsko ze skutecznością! Brak przekonania? Umiejętności? Co z wami SLD?
      • grzx i właśnie w sld są same półgłówki... 10.10.10, 19:48

• prazanka44 Re: Panie Wijas, trzeba być półgłówkiem, żeby 10.10.10, 21:17
        Jak to - co z SLD? To, że dopiero, gdy PIS zaczął zgłaszać postulaty socjalne, a Palikot mówi o
        razdziale państwa od Kościoła, SLD przypomniała sobie, że jest partią lewicową.
    • oj-halino Ruch Parcia Janusza Palikota także w Szczecinie 10.10.10, 22:05
      Dziwne.
      Ruch Parcia na co?
      Chyba na ekran.
      Bo na co jeszcze?
    • troward Trzeba przemalowa Polskę z czarnej naszą kolorową 10.10.10, 22:26
      Polska Słowiańska, zabijana przez 1000 lat przez obcą nam Słowianom religię wyssaną z tłustego paluszka mordercy chrześcijan - cesarza Rzymskiego, budzi się. Budzi się, i oczyści ten nasz kochany kraj z 1000 lat brudów, czerni, oszustw, gwałtów na dzieciach, zboczeńców w sutannach, zagarniających naszą ziemię, nasze szkoły, nasze szpitale, nie płącących podatków i żyjących bezczelnie z oszustw na staruszkach.
      • Gość: penis popieram janusza we wszystkim co robi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.10, 07:31
    • Gość: penis nas popierajacych janusza jest wielu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.10, 07:35
      w nim cała nasza nadzieja.On nas moze wypromować czas wyjść z ukrycia na powierzchnię
    • wuk4 O jakiej godzinie, do cholery???? 11.10.10, 10:14
      W środę, w Domu Marynarza, ale czy to jest informacja dla przeciętnego mieszkańca, skoro nie podano godziny? O jakiej godzinie i w której sali się to dokładnie odbędzie? Czekam na konkretne informacje.
      • Gość: as z tyłu DM są baraki to godne miejsce za spotkanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.10, 11:09
        członków
      • Gość: Mim Re: O jakiej godzinie, do cholery???? IP: 109.243.236.* 11.10.10, 13:34
        Żubrów 3, godz. 18.00, środa 13-go października!
        • Gość: penis też tam bedę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.10, 13:54
          • Gość: Malgorzata Re: też tam bedę IP: *.chello.pl 11.10.10, 14:15
            wlasnie o ktorej? i bardzo sie ciesze.
            • Gość: Henryk Re: też tam bedę IP: *.chello.pl 11.10.10, 14:18
              też pójdę.. do zobaczenia :)
              • Gość: penis heniu ,małgosia jestem z wami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.10, 14:41
        • Gość: Słoik w akcji Re: O jakiej godzinie, do cholery???? IP: *.chello.pl 11.10.10, 23:58
          Obrzucę was słoikami z fekaliami, można nie jest to czyn zabroniony.Nawet mandatu nie dostanę.
          Postraszę was granatem w dłoni , oczywiście potem powiem, że był to granat dla śmiechu.
    • aysy.1 czy tu u nas zamiast rysia kalisza wystąpi /kto?/ 11.10.10, 15:20
      no właśnie kto tu lokalnie wystapi za rysia kalisza? piechota? runowiccz? wieczorek?
      • Gość: o Długoborski Kolodziejski lWieczorek z Kochańską IP: *.chello.pl 11.10.10, 23:46
    • Gość: penis z jakimi gadżetami trzeba przyjść pod te baraki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.10, 12:25
      koło DM
      • Gość: Słoik w akcji Re: z jakimi gadżetami trzeba przyjść pod te bara IP: *.chello.pl 12.10.10, 13:28
        Musisz jakieś świni łeb uciąć i przynieść na tacy.
        Teraz której świni.?
        • Gość: gość Re: z jakimi gadżetami trzeba przyjść pod te bara IP: *.chello.pl 12.10.10, 14:15
          Gość portalu: Słoik w akcji napisał(a):

> Musisz jakieś świni łeb uciąć i przynieść na tacy.
          > Teraz której świni.?

Jak to której świni?! TWOJEJ świni :)))
          • Gość: penis Re: z jakimi gadżetami trzeba przyjść pod te bara IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.10, 14:38
            a będzie jakieś bzykanie?
    • Gość: filetowy nos Czy Palikot dostarczy nam wódkę na spotkanie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.10, 14:52
      niech stawia jak chce zeby nas było więcej.bo bez wódki nic nam nie wyjdzie im więcej wódki tym ruch bedzie mocniejszy .nawet ci z parku przejdą pod te baraki koło DM.
    • symlit-sw Ruch Poparcia Janusza Palikota także w Szczecinie 16.10.10, 21:23
      Czy jest możliwe funkcjonowanie polityka zachowującego się jak dżentelmen - mówi i wyraża opinie tylko i wylącznie merytoryczne . Wypowiada się stosując się do zasad praw nie tylko matematyki , ale i praw ekonomii, socjologii , ...... Potarfi porawnie zdefiniować i mówić o konkretnej sytuacji , nawet jeżeli jest przykra i niewygodna dla sluchaczy . A to potrafi pan posel Janusz Palikot .
    • adams96 Re: Ruch Poparcia Janusza Palikota także w Szczec 20.02.11, 20:54
      Ciekaw jestem ilu glupich znajdzie w Szczecinie POLIMŁOT?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka