Dodaj do ulubionych

Litwiński chce dać pracę szczecinianom

14.10.10, 13:36
Czyli będą zwalniać bo będą przyjmować. Swoich.
Obserwuj wątek
    • Gość: he Re: Litwiński chce dać pracę szczecinianom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.10, 13:54
      Niby wyborcza pożarła się z Litwińskim a już 3 artykuły o nim dzisiaj...
      • Gość: as Nie za bardzo konkretny jest litwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.10, 13:58
        może bedzie powiekszać zatrudnienie w UM
        • Gość: FG_admin Re: Nie za bardzo konkretny jest litwa IP: *.pr1-nat.espol.com.pl 14.10.10, 15:46
          Coraz bardziej mnie zaskakuje, chyba na niego zagłosuję ;D hehe to jest takie oczywiste, że nie sądziłem iż takie info padnie w kampanii hehe
      • zed.1 Kobiety na traktory 14.10.10, 15:53

• Gość: Co zalatuje lisem Re: Litwiński chce dać pracę szczecinianom IP: *.chello.pl 14.10.10, 16:51
        Madeleine Kochan napisała list do Michnika, że lokalna znowu szykanuje naszego posła tym razem Arusia Litwińskiego i JUŻ Wojtek ma pełne pory.
      • Gość: arleta Litwiński niech zajmie się 2 żonami i dzieckiem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.10, 23:39
        to cwaniak
    • asiakiki Więcej barci pod Szczecinem... 14.10.10, 14:05

to będzie praca dla pszczelarzy. Więcej młynów w mieście (bo to miasto nad rzeką), to będzie praca dla młynarzy. Zasadzić morwy na szczecińskich placach i w parkach, to i przemysł jedwabniczy u nas się rozwinie. Dać każdemu wędkę, to i reaktywuje się przetwórstwo rybne.
      A przecież wędka jest symbolem dania szansy każdemu chcącemu się usamodzielnić.
      Przedsiębiorcze osoby nie chcą ryby, tylko wędkę!
      Otworzyć bramy stoczni i Huty Szczecin - to i handel złomem z hutnictwem sie rozwiną.
      Panie Arkadiuszu!
      Popieram Pana!
      Pozwalam Panu skorzystać z moich pomysłów. Są ogólnodostępne, bez opłat licencyjnych!
      :)
      • ppiioo33 Re: Więcej barci pod Szczecinem... 14.10.10, 14:13
        dać to może...

ja chcę wiedzieć o konkretach!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pozdrawiam
      • Gość: Funio Będzie praca na zmywaku u Golemy IP: *.globalconnect.pl 14.10.10, 14:14
        Albo w Calbudzie, bo wtedy magistrat da zlecenia swoim, Krzystek przetarł ścieżki, szwagier przestanie zaopatrywać miasto w reklamowe gadżety, teraz będzie z grubej rury, praca dla wszystkich swoich żon i ich pociotów, reszta na zmywak do Golemy, niech drżą harcerze co sprzedali teren nie temu co ich Litwiński chciał... W sumie propozycje na poziomie faceta naćpanego dopalaczami.
        • Gość: ivetes Re: Będzie praca na zmywaku u Golemy IP: 194.88.225.* 14.10.10, 15:43
          Funio dodaj jeszcze że Litwiński z Nitrasem ściągną inwestora KATARSKIEGO i otworzą bramy stoczni która będzie budowała ;latające łodzie podwodne; PO-POPULIŚCI.
    • Gość: Sympatyk Re: Litwiński chce dać pracę szczecinianom IP: 109.243.138.* 14.10.10, 14:16
      To PO co zamykali stocznie? Niemcy nie zamykali.
    • g.r.a.f.z.e.r.o Litwiński chce dać pracę szczecinianom 14.10.10, 14:27
      Litwiński chce dać pracę szczecinianom

Założył firmę i będzie zatrudniał? To znaczy rozumiem że będzie zwiększał zatrudnienie w UM, bo to jedyne co miałby pod sobą. Chociaż z drugiej strony to największy pracodawca w mieście, więc nie są to słowa na wyrost. Władza w Szczecinie faktycznie daje pracę.
      • Gość: babbaba Litwinski bral jakies prochy? skad prace? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.10, 23:44
    • swarozyc Obozy pracy.. 14.10.10, 15:12
      i patrole ZOMO co 200 metrow.
      • Gość: adam_celebryt Re: Obozy pracy.. IP: *.pr1-nat.espol.com.pl 14.10.10, 15:48
        Z tego co wiem to PiS ma stawiać ZOMO i nie co 100 tylko co 90 metrów! Poczytaj trochę o tym zanim coś napiszesz ;)
      • Gość: twarda wazelina Re: Obozy pracy.. IP: *.chello.pl 14.10.10, 16:39
        Ale swarozyc mnie rozbawił z tymi zomowcami. Tak jest za komuny , za komuny kto sie nie zmieścił w 3 miesiącach i nie poszedł do pracy z miejsca trybik i kolegium . Niebieskie ptaki do paki.
        Teraz jak bezrobotni wyjdą na ulice to Litwiński napuści na nich oddziały prewencji (dawniej ewedel) z gazem łzawiąco- paraliżującym w pysk.
    • tatemen Jacyna-Witt broni miejsc pracy 14.10.10, 15:49
      przed zakusami obecnego prezydenta. A dawanie miejsc pracy w wykonaniu Litwińskiego sprowadzi się do zatrudniania kolesi w UM.
      • Gość: MisMis Re: Jacyna-Witt broni miejsc pracy IP: *.multimo.pl 14.10.10, 16:22
        słyszałem że pacyna też dopisała punkt w swoim programie. Praca przy myciu i montażu okien dla wszystkich forumowych pacynolizusów. Sześćdziesiąt trzy powody do dumy pacyny.
        • zed.1 Re: Jacyna-Witt daje 300tys miejsc pracy 14.10.10, 19:27
          ktos musi te okna jeszcze zamontowac. a potem ktos musi ich pilnowac by ich nie ukradli. a jak wybija szybe to trzeba wymienic. och, ile to bedzie pracy. ;)

forum.gazeta.pl/forum/w,70,111826366,111826366,Konfernecja_prasowa_MJW_z_2011.html
    • repp87 Re: Litwiński chce dać pracę szczecinianom 14.10.10, 16:27
      Gniot to będzie jak litwiński zostanie prezydentem. Zdjecie z Tuskiem hehe co Tusk zrobił dla Szczecina dla regionu??? Proszę tylko nie głosujcie na Litwińskiego to dopiero będą jaja jak zostanie prezydentem Sławek nie będzie wiedział za co się brać
      • Gość: benon von zenon Re: Litwiński chce dać pracę szczecinianom IP: *.xdsl.centertel.pl 14.10.10, 16:31
        repp87 napisała:

> Gniot to będzie jak litwiński zostanie prezydentem. Zdjecie z Tuskiem hehe co
        > Tusk zrobił dla Szczecina dla regionu??? Proszę tylko nie głosujcie na Litwińsk
        > iego to dopiero będą jaja jak zostanie prezydentem Sławek nie będzie wiedział z
        > a co się brać

Za to co zwykle, czyli piaskarki.
    • Gość: ANKA Re: Litwiński chce dać pracę szczecinianom IP: *.cable.smsnet.pl 14.10.10, 17:15
      Ja również jestem pewna, że to tylko "kiełbasa" wyborcza i szykowanie dla siebie i "swoich" nowych, ciepłych stołków. Likwidują wszystkie zakłady w Szczecinie i mówią o dawaniu pracy, he,he,he.
      • Gość: Funio Litwiński chce dać pracę szczecinianom u Golemy IP: *.globalconnect.pl 14.10.10, 19:31
        Jak napisałem, będą propozycje pracy na zmywaku u Golemy, ale zapłaci za te pensje magistrat, takie partnerstwo publiczno-prywatne, Golema będzie miał murzynów za darmo minus zawartość koperty, poziom Litwińskiego to oddział zamknięty, rejonizacja podobno nie obowiązuje....
      • Gość: gs Re: Litwiński chce dać pracę szczecinianom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.10, 21:02

napiszę to jeszcze raz

sterowane artykuły, Gazeto - kiedyś moja ulubiona - z czasów SOLIDARNOŚCI, dzisiaj będąca po uszy naczelnego w polityce, sterująca poltyką, i - w tym wypadku - wynikami naszych lokalnych wyborów. Ewidentnie swoimi artykułami wspieracie PO i jej kandydatów. To widać gołym okiem. Wskazujecie kogo należy wybrać, kto już teraz wg was (GW) nie ma szans, kogo trzeba zepchnąć medialnie w ogon, kogo wywindować. Zawsze można dobrać wypowiedzi tzw. "ekspertów" (oczywiście powiązanych nieoficjalnie z w/w kandydatami, też mających swoje opcje) i tym się podpierać, udawać obiektywnych..........
        smutek naszej tzw. demokracji
    • 1przeciwnik_glupoty praca w 2050 roku? a kto za Krzystka przeprosi? 14.10.10, 19:51
      Pytam się, czy PO przeprosi za Krzystka i pośle w diabły naczelnego narcyza województwa oraz uderzonego deską europosła?

Litwiński tę pracę obiecuje swoim POciotkom, czy faktycznie szczecinianom?

Co zrobi, jak podobnie do Krzystka nic nie osiągnie - też będzie startował w wyborach?
    • beatrix13 Urząd Miasta zatrudni 200 tysiecy 14.10.10, 19:54
      luda?
      • Gość: Funio Re: Urząd Miasta zatrudni 200 tysiecy IP: *.globalconnect.pl 14.10.10, 20:51
        To dobry pomysł, by magistrat zatrudnił wszystkich i zlikwidował bezrobocie, a jak każdy będzie miał pensję to i Calbudowi i Golemie wzrośnie.... Trzeba tylko dac zlecenie drukarniom na druk banknotów albo opanować produkcję dolarów, wykupić licencję na euro, podpowiadam temat na następną konferencję, proszę nie zapomnieć o białych kitlach. Pozdrowienia od Kim Dzong Ila i tow Fidela Castro. Szczecin republiką bananową.
      • Gość: mgr Re: Urząd Miasta zatrudni 200 tysiecy IP: *.szczecin.mm.pl 14.10.10, 23:26
        To będzie wewnętrzna walka dwóch i pól frakcji PO (Krzystek, Litwa, Sochański). IM chodzi tylko o podział posad. Ludzi ONE mają w dupie...
        • Gość: mario Oczekuję oferty pracy od Pana Litwińskiego IP: *.szczecin.mm.pl 14.10.10, 23:37
          Podejmę pracę u Pana Litwińskiego, jako Prezydenta Szczecina na etacie doradcy z pensją minimum 10 tys. zł brutto miesięcznie. Wyrażam również zgodę na kandydowanie do sejmiku województwa z dobrego miejsca. Pan Litwiński obiecał, że da ludziom pracę. Chcę tej pracy w Urzędzie Miasta. Oczekuję na tym forum odpowiedzi i propozycji Pana Litwińskiego dla mojej osoby. Ze swojej strony gwarantuje dyspozycyjną, konformistyczną postawę, zgodzę się nawet na lekkie bicie, chociaż kobietą nie jestem.
          • Gość: mario Re: Oczekuję oferty pracy od Pana Litwińskiego IP: *.szczecin.mm.pl 14.10.10, 23:42
            I jeszcze jedno, do mojego listu motywacyjnego: codziennie mogę powtarzac Panu Litwińskiemu - "To ty mnie stworzyłeś". "przy Tobie stoję i stac będę" , nie zdradzę Cię dla innego polityka, innej frakcji w partii. Etyka w polityce jest najważniejsza, a Pan Arkadiusz wie, bo taką konferencję o owej etyce organizował.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka