niezly_cwaniak 14.10.10, 13:36 Czyli będą zwalniać bo będą przyjmować. Swoich. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: he Re: Litwiński chce dać pracę szczecinianom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.10, 13:54 Niby wyborcza pożarła się z Litwińskim a już 3 artykuły o nim dzisiaj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Nie za bardzo konkretny jest litwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.10, 13:58 może bedzie powiekszać zatrudnienie w UM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FG_admin Re: Nie za bardzo konkretny jest litwa IP: *.pr1-nat.espol.com.pl 14.10.10, 15:46 Coraz bardziej mnie zaskakuje, chyba na niego zagłosuję ;D hehe to jest takie oczywiste, że nie sądziłem iż takie info padnie w kampanii hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Co zalatuje lisem Re: Litwiński chce dać pracę szczecinianom IP: *.chello.pl 14.10.10, 16:51 Madeleine Kochan napisała list do Michnika, że lokalna znowu szykanuje naszego posła tym razem Arusia Litwińskiego i JUŻ Wojtek ma pełne pory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arleta Litwiński niech zajmie się 2 żonami i dzieckiem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.10, 23:39 to cwaniak Odpowiedz Link Zgłoś
asiakiki Więcej barci pod Szczecinem... 14.10.10, 14:05 to będzie praca dla pszczelarzy. Więcej młynów w mieście (bo to miasto nad rzeką), to będzie praca dla młynarzy. Zasadzić morwy na szczecińskich placach i w parkach, to i przemysł jedwabniczy u nas się rozwinie. Dać każdemu wędkę, to i reaktywuje się przetwórstwo rybne. A przecież wędka jest symbolem dania szansy każdemu chcącemu się usamodzielnić. Przedsiębiorcze osoby nie chcą ryby, tylko wędkę! Otworzyć bramy stoczni i Huty Szczecin - to i handel złomem z hutnictwem sie rozwiną. Panie Arkadiuszu! Popieram Pana! Pozwalam Panu skorzystać z moich pomysłów. Są ogólnodostępne, bez opłat licencyjnych! :) Odpowiedz Link Zgłoś
ppiioo33 Re: Więcej barci pod Szczecinem... 14.10.10, 14:13 dać to może... ja chcę wiedzieć o konkretach!!!!!!!!!!!!!!!!!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Funio Będzie praca na zmywaku u Golemy IP: *.globalconnect.pl 14.10.10, 14:14 Albo w Calbudzie, bo wtedy magistrat da zlecenia swoim, Krzystek przetarł ścieżki, szwagier przestanie zaopatrywać miasto w reklamowe gadżety, teraz będzie z grubej rury, praca dla wszystkich swoich żon i ich pociotów, reszta na zmywak do Golemy, niech drżą harcerze co sprzedali teren nie temu co ich Litwiński chciał... W sumie propozycje na poziomie faceta naćpanego dopalaczami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ivetes Re: Będzie praca na zmywaku u Golemy IP: 194.88.225.* 14.10.10, 15:43 Funio dodaj jeszcze że Litwiński z Nitrasem ściągną inwestora KATARSKIEGO i otworzą bramy stoczni która będzie budowała ;latające łodzie podwodne; PO-POPULIŚCI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sympatyk Re: Litwiński chce dać pracę szczecinianom IP: 109.243.138.* 14.10.10, 14:16 To PO co zamykali stocznie? Niemcy nie zamykali. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Litwiński chce dać pracę szczecinianom 14.10.10, 14:27 Litwiński chce dać pracę szczecinianom Założył firmę i będzie zatrudniał? To znaczy rozumiem że będzie zwiększał zatrudnienie w UM, bo to jedyne co miałby pod sobą. Chociaż z drugiej strony to największy pracodawca w mieście, więc nie są to słowa na wyrost. Władza w Szczecinie faktycznie daje pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babbaba Litwinski bral jakies prochy? skad prace? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.10, 23:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam_celebryt Re: Obozy pracy.. IP: *.pr1-nat.espol.com.pl 14.10.10, 15:48 Z tego co wiem to PiS ma stawiać ZOMO i nie co 100 tylko co 90 metrów! Poczytaj trochę o tym zanim coś napiszesz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twarda wazelina Re: Obozy pracy.. IP: *.chello.pl 14.10.10, 16:39 Ale swarozyc mnie rozbawił z tymi zomowcami. Tak jest za komuny , za komuny kto sie nie zmieścił w 3 miesiącach i nie poszedł do pracy z miejsca trybik i kolegium . Niebieskie ptaki do paki. Teraz jak bezrobotni wyjdą na ulice to Litwiński napuści na nich oddziały prewencji (dawniej ewedel) z gazem łzawiąco- paraliżującym w pysk. Odpowiedz Link Zgłoś
tatemen Jacyna-Witt broni miejsc pracy 14.10.10, 15:49 przed zakusami obecnego prezydenta. A dawanie miejsc pracy w wykonaniu Litwińskiego sprowadzi się do zatrudniania kolesi w UM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MisMis Re: Jacyna-Witt broni miejsc pracy IP: *.multimo.pl 14.10.10, 16:22 słyszałem że pacyna też dopisała punkt w swoim programie. Praca przy myciu i montażu okien dla wszystkich forumowych pacynolizusów. Sześćdziesiąt trzy powody do dumy pacyny. Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 Re: Jacyna-Witt daje 300tys miejsc pracy 14.10.10, 19:27 ktos musi te okna jeszcze zamontowac. a potem ktos musi ich pilnowac by ich nie ukradli. a jak wybija szybe to trzeba wymienic. och, ile to bedzie pracy. ;) forum.gazeta.pl/forum/w,70,111826366,111826366,Konfernecja_prasowa_MJW_z_2011.html Odpowiedz Link Zgłoś
repp87 Re: Litwiński chce dać pracę szczecinianom 14.10.10, 16:27 Gniot to będzie jak litwiński zostanie prezydentem. Zdjecie z Tuskiem hehe co Tusk zrobił dla Szczecina dla regionu??? Proszę tylko nie głosujcie na Litwińskiego to dopiero będą jaja jak zostanie prezydentem Sławek nie będzie wiedział za co się brać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benon von zenon Re: Litwiński chce dać pracę szczecinianom IP: *.xdsl.centertel.pl 14.10.10, 16:31 repp87 napisała: > Gniot to będzie jak litwiński zostanie prezydentem. Zdjecie z Tuskiem hehe co > Tusk zrobił dla Szczecina dla regionu??? Proszę tylko nie głosujcie na Litwińsk > iego to dopiero będą jaja jak zostanie prezydentem Sławek nie będzie wiedział z > a co się brać Za to co zwykle, czyli piaskarki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANKA Re: Litwiński chce dać pracę szczecinianom IP: *.cable.smsnet.pl 14.10.10, 17:15 Ja również jestem pewna, że to tylko "kiełbasa" wyborcza i szykowanie dla siebie i "swoich" nowych, ciepłych stołków. Likwidują wszystkie zakłady w Szczecinie i mówią o dawaniu pracy, he,he,he. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Funio Litwiński chce dać pracę szczecinianom u Golemy IP: *.globalconnect.pl 14.10.10, 19:31 Jak napisałem, będą propozycje pracy na zmywaku u Golemy, ale zapłaci za te pensje magistrat, takie partnerstwo publiczno-prywatne, Golema będzie miał murzynów za darmo minus zawartość koperty, poziom Litwińskiego to oddział zamknięty, rejonizacja podobno nie obowiązuje.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gs Re: Litwiński chce dać pracę szczecinianom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.10, 21:02 napiszę to jeszcze raz sterowane artykuły, Gazeto - kiedyś moja ulubiona - z czasów SOLIDARNOŚCI, dzisiaj będąca po uszy naczelnego w polityce, sterująca poltyką, i - w tym wypadku - wynikami naszych lokalnych wyborów. Ewidentnie swoimi artykułami wspieracie PO i jej kandydatów. To widać gołym okiem. Wskazujecie kogo należy wybrać, kto już teraz wg was (GW) nie ma szans, kogo trzeba zepchnąć medialnie w ogon, kogo wywindować. Zawsze można dobrać wypowiedzi tzw. "ekspertów" (oczywiście powiązanych nieoficjalnie z w/w kandydatami, też mających swoje opcje) i tym się podpierać, udawać obiektywnych.......... smutek naszej tzw. demokracji Odpowiedz Link Zgłoś
1przeciwnik_glupoty praca w 2050 roku? a kto za Krzystka przeprosi? 14.10.10, 19:51 Pytam się, czy PO przeprosi za Krzystka i pośle w diabły naczelnego narcyza województwa oraz uderzonego deską europosła? Litwiński tę pracę obiecuje swoim POciotkom, czy faktycznie szczecinianom? Co zrobi, jak podobnie do Krzystka nic nie osiągnie - też będzie startował w wyborach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Funio Re: Urząd Miasta zatrudni 200 tysiecy IP: *.globalconnect.pl 14.10.10, 20:51 To dobry pomysł, by magistrat zatrudnił wszystkich i zlikwidował bezrobocie, a jak każdy będzie miał pensję to i Calbudowi i Golemie wzrośnie.... Trzeba tylko dac zlecenie drukarniom na druk banknotów albo opanować produkcję dolarów, wykupić licencję na euro, podpowiadam temat na następną konferencję, proszę nie zapomnieć o białych kitlach. Pozdrowienia od Kim Dzong Ila i tow Fidela Castro. Szczecin republiką bananową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgr Re: Urząd Miasta zatrudni 200 tysiecy IP: *.szczecin.mm.pl 14.10.10, 23:26 To będzie wewnętrzna walka dwóch i pól frakcji PO (Krzystek, Litwa, Sochański). IM chodzi tylko o podział posad. Ludzi ONE mają w dupie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Oczekuję oferty pracy od Pana Litwińskiego IP: *.szczecin.mm.pl 14.10.10, 23:37 Podejmę pracę u Pana Litwińskiego, jako Prezydenta Szczecina na etacie doradcy z pensją minimum 10 tys. zł brutto miesięcznie. Wyrażam również zgodę na kandydowanie do sejmiku województwa z dobrego miejsca. Pan Litwiński obiecał, że da ludziom pracę. Chcę tej pracy w Urzędzie Miasta. Oczekuję na tym forum odpowiedzi i propozycji Pana Litwińskiego dla mojej osoby. Ze swojej strony gwarantuje dyspozycyjną, konformistyczną postawę, zgodzę się nawet na lekkie bicie, chociaż kobietą nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: Oczekuję oferty pracy od Pana Litwińskiego IP: *.szczecin.mm.pl 14.10.10, 23:42 I jeszcze jedno, do mojego listu motywacyjnego: codziennie mogę powtarzac Panu Litwińskiemu - "To ty mnie stworzyłeś". "przy Tobie stoję i stac będę" , nie zdradzę Cię dla innego polityka, innej frakcji w partii. Etyka w polityce jest najważniejsza, a Pan Arkadiusz wie, bo taką konferencję o owej etyce organizował. Odpowiedz Link Zgłoś