Dodaj do ulubionych

Krzystek potraktowany

04.11.10, 23:10
www.radio.szczecin.pl/index.php?idp=0&idx=65251
Otwarcie biurowca w otoczce skandalu
O ogromnym nietakcie mówią goście uroczystości otwarcia biurowca Oxygen w Szczecinie. Organizatorzy nie zauważyli przybyłego na nią prezydenta Szczecina Piotra Krzystka.
Urzędujący prezydent nie został wymieniony podczas kurtuazyjnych powitań. Nie został też poproszony o przemówienie i wyszedł, przed przecięciem wstęgi, tuż po oficjalnych przemówieniach prokurenta spółki Echo Inwestment Krzysztofa Kwapisza, Ministra Środowiska Stanisława Gawłowskiego, przewodniczącego Sejmiku Województwa Olgierda Geblewicza i kandydata PO na prezydenta miasta Arkadiusza Litwińskiego.
Po oficjalnej uroczystości na towarzyszącym otwarciu biurowca koncercie nikt nie mówił o niczym innym jak o tym nietakcie. - Nie tylko ja, ale i inni goście czują się zniesmaczeni - mówił jeden z gości.
Pracownicy Echo Inwestment unikali wypowiedzi. Prokuret spółki Krzysztof Kwapisz opuścił biurowiec natychmiast po uroczystości razem ze swoimi gośćmi, w rozmowie telefonicznej powiedział naszej reporterce, że - jego zdaniem nie ma powodu mówić o nietakcie. - Prezydent miasta nie ma kontraktu na udział we wszystkich imprezach, które się dzieją w tym mieście przed wyborami. Jest wiele innych osób, które uczestniczą w tym przedsięwzięciu. Nie mogę powiedzieć o jakiejś szczególnej pomocy miasta w ciągu ostatniego roku, a wręcz przeciwnie - mówi Kwapisz.
2010-11-04, 22:12: Barbara Gondek

Tak się chłop starał, a tu taki afront :D
Obserwuj wątek
    • Gość: twarda wazelina Re: Krzystek potraktowany IP: *.chello.pl 04.11.10, 23:31
      Tak wygląda prymitywny styl Platformy z której Krzystek się jeszcze nie wypisał.
      Żeby to jeszcze było co otwierać, kiedyś zrobię tam komisariat centrum , bardziej będzie pasowało. To wtedy zaproszę ciebie Piotruś.
      • zed.1 buractwo 04.11.10, 23:38
        jak biznes wchodzi tak gleboko w dupe politykom to jest to tylko i wylacznie buractwo. tyle powiem.

litwinski ma taki zwiazek z tym biurowcem jak kupa z kuchnia.
        • Gość: nm Re: buractwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.10, 23:53
          zed.1 napisał:

> litwinski ma taki zwiazek z tym biurowcem jak kupa z kuchnia.

Tak jak i Krzystek :-)
          • Gość: szczecinianin aktorzyna IP: 188.33.244.* 05.11.10, 07:05
            Jak się do otwarcia byznesmeńskiego biurowca wynajmuje szemraną firemkę, a ta z kolei łapie takiego aktorzynę, co więcej pye..ił o sobie, swej drodze do swego teatrum, co czyni zawsze na każdym pokazie szmat i gaci w pobliskim galaxy to sie ma efekta. Jak można być tak zapatrzonym w siebie bucem, by nie zauważyć prezydenta miasta ;(
            Pani rzecznik prasowa za to poddała się od razu, gdy spragniony uciech tłum rzucił sie do kieliszków i półmisków olewając nowoczesną sztukę wizualną i dźwiękową
            • Gość: twarda wazelina Re: aktorzyna IP: *.chello.pl 05.11.10, 08:27
              A który to aktorzyna?
              Ten co zawsze i wszędzie z pieskiem na ręku ? Wszystko jak na wsi z tramwajami: jeden grajek, jeden pacykarz, jeden grabarz i jeden błazen od wszystkiego, co na zawołanie donosicielskie listy podpisuje.
        • Gość: Off To pokazuje POziom PO. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.10, 23:53
          Ta partia nigdy nie dostanie mojego głosu w żadnych wyborach. Głosowałem na PO, ale widzę, że to był błąd. Platforma przy władzy nie robi dokładnie nic.

Cała ta sytuacja pokazuje poziom Platformy - Krzystek wychodząc z PO zrobił najlepsze, co mógł. I nie chcę, by kandydat tej partii został prezydentem mojego miasta. Głosujmy na kogokolwiek, tylko nie na Litwińskiego.
          • Gość: Co zalatuje lisem Krzystek wziął się ostro za renowacje IP: *.chello.pl 05.11.10, 00:20
            Tylko dlaczego Krzystek za moje podatki .
            www.gs24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20101104/REGION/400970011
          • Gość: Gosc Głosujmy na kogokolwiek, tylko nie na Litwińskiego IP: *.szczecin.mm.pl 05.11.10, 09:14
            to mi się podoba, PO się skończyło
    • Gość: Gosc neptki skonczone IP: *.szczecin.mm.pl 05.11.10, 09:13
      ech i znowu parę punktów dla Krzystka, gratulacje dla pomysłodawcy sami się zatopicie matołki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka