Dodaj do ulubionych

Czyli mamy prezydenta - Piotr Krzystek

12.11.10, 09:46
aha to on nim będzie!! - podobnie jak Jurczyk reelekcja,lepsze to co znamy, niż co ma być jakieś nowe. Krzystek chwali się Oxygenem, ale właściciele stwierdzają, że miasto nie zrealizowało umów i Krzystka odsuwają na margines. Komedyja w dwóch aktach.
Obserwuj wątek
    • esmeralda_2 Re: Czyli mamy prezydenta - Piotr Krzystek 12.11.10, 10:19
      drugi kwiatek do kożucha to pan Wieczorek i ludzie też będą na niego głosować, bo go partia na pewnym numerku obstawiła i w sumie jak głosować na Wijasa?. No cóż Miller w Szczecinie ma respekt i poważanie.
      • Gość: socjolok Re: Czyli mamy prezydenta - Piotr Krzystek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.10, 10:22
        Mam prośbę - nie idź głosować. Nie potrafisz nawet odróżnic Wieczorka startującego do sejmiku od Wijasa starującego na prezydenta miasta...
        Jesteś wytworem ścieku płynącego z tv i gazet.
      • Gość: twarda wazelina Re: Czyli mamy prezydenta - Piotr Krzystek IP: *.chello.pl 12.11.10, 10:26
        esmeralda zaskoczyła. PK jest prezydentem od 4 lat, właśnie kończy swoja dziurę w historii miasta.
        • esmeralda_2 Re: Czyli mamy prezydenta - Piotr Krzystek 12.11.10, 10:32
          I on będzie, haha, ludzie go wybiorą. Kiedyś i Runowicz był pewny i co przegrał. Słuchaj Forum Szczecin nie jest miarodajnym źródłem. Po prostu stwierdzam, że Krzystek ma w pewnych grupach społecznych większe poparcie niż Litwiński i Sochański.
          • Gość: twarda wazelina Re: Czyli mamy prezydenta - Piotr Krzystek IP: *.chello.pl 12.11.10, 11:09
            To teraz otwórz okno i przewietrz zakrystię. no mogę się pomylić z mafią, ale na to samo wychodzi.
            • esmeralda_2 Re: Czyli mamy prezydenta - Piotr Krzystek 12.11.10, 11:14
              No właśni i tutaj zadałeś świetnie pytanie, kto tak naprawdę rządzi Szczecinem?
            • Gość: bolek Re: Czyli mamy prezydenta - Piotr Krzystek IP: *.chello.pl 14.11.10, 08:54
              Tak się boicie reelekcji Krzystka?
    • malcoolm Re: Czyli mamy prezydenta - Piotr Krzystek 14.11.10, 10:41
      A Ty wierzysz we wszystko co ci powiedzą?
      • esmeralda_2 Re: Czyli mamy prezydenta - Piotr Krzystek 16.11.10, 14:39
        Nie po prostu zrobiłam swój sondaż wyborczy. Ja nie jestem zwolenniczką obecnego prezydenta, bo uważam, że nie potrafi rozmawiać z mieszkańcami, bo po prostu ich się boi
        • zed.1 Re: Czyli mamy prezydenta - Piotr Krzystek 16.11.10, 18:07
          MyslIsz, ze prezydent ma czas na rozmawianie z mieszkancami? W wiekszosci takie rozmowy to pytania o stocznie (co prezydent ma odpowiedziec jak to nie od niego zalezy?) albo wymagania natychmiastowych cudow z nieba.
          Dotarcie do Krzystka nie jest az takie trudne. Poza tym jesli chodzi o zalatwianie konkretnych spraw to mieszkancy maja radnych i od tego oni sa by reprezentowac mieszkancow. Taka jest struktura samorzadow i ci co narzekaja na nia malo ja po prostu rozumieja.
          Krzystek moglby jezdzic i gadac o dupie marynii podbijajac sondaze, albo siedziec w urzedzie bo tam sa sprawy jakimi musi sie zajmowac. Ja wolę by siedzial i pracowal zamiast jezdzic na dyskusje.
          • Gość: Ktos Re: Czyli mamy prezydenta - Piotr Krzystek IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.11.10, 18:16
            miernoto peowska, spakowales juz walizki??
            • esmeralda_2 Re: Czyli mamy prezydenta - Piotr Krzystek 26.11.10, 17:09
              Jest szansa, kiedyś forum było za Piechotą i przegrał, teraz jest za Krzystkiem, ale raczej wygra. W sumie miałeś p. Krzystku rację, że podałeś internautów do prokuratora, bo teraz zgodnym chórem wychwalają ciebie. Najpierw opluwali, a teraz zajadle wychwalają, ale ja na ciebie no i tak nie zagłosuję i nawet pójdę do tych wyborów. Miałkość propagandy wyborczej - zagłosujmy na Monikę na mnie nie działa.
              Większość zapomniała, że Litwiński kiedyś był w niełasce Nitrasa, a forował właśnie p. Krzystka. Większość zapomniała, że w niełasce Gawłowskiego jest Nitras. Przecież już jest widoczne, że gwiazda Nitrasa blednie i niedługo zejdzie on na margines, albo przejdzie na inną stronę - wierzę czasami bajki, które pisze xyz , a on ma czasami taką dalekosiężną intuicje, bo czasami się to sprawdzało, a xyz już tutaj na forum oj oj, trochę jest.
              • albert_c Re: Czyli mamy prezydenta - Piotr Krzystek 26.11.10, 17:16
                szanuje bardzo XYZeta, ale podczas tych wyborow zawodzi go intuicja.

polemizowalbym czy forum jest za Krzystkiem - moze liczac ilosc wpisow to tak - wiadomo Zed wyrabia stachnowa norme
                :)))))

forum nigdy nie bylo za kims - raczej wiecznie jest przeciw - wydaje mi sie ze jakosciowo jest przeciw Krzytskowi, glownie za te slynne sledztwo.
                mysle ze tamten pozew do prokuratury bedzie go kosztowal jakies 1000 glsow w skali miasta - zycze mu aby o te 1000 przegral te wybory to by wtedy mialo taki 'forumowy smaczek'
                ;-)
                • konspirant.0 Re: Czyli mamy prezydenta - Piotr Krzystek 26.11.10, 17:22
                  czy ktoś wie co to są listy Nitrasa ? :)
    • aysy.1 oxygen=echo=calbud=litwiński 26.11.10, 18:51
      przecież oxygen w zasadniczej części wykonywała firma calbud. przecież z calbudem był wiele lat związany litwiński.
      przecież powiązanie i chamstwo wobec krzystka jest takie tu idoczne,że nie ma o czym mówić.
      żadni właściciele ne tan temat nic nie mówią tylko etatowi i to lokalni menadżerowie najęci przez echo.
      • Gość: mmm Balazs=Dzięga=Szpital=Krzystek IP: 46.113.187.* 26.11.10, 19:04
        www.gs24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100320/SZCZECIN/829125457
        • aysy.1 szpital przekaała rada i po 26.11.10, 19:15
          Gość portalu: mmm napisał(a):

> www.gs24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100320/SZCZECIN/829125457
          ja na pewno nie będę bronił kfifka. weż jednak pod uwage,że wskazałem jednoznaczne i udokumentowane powiązania i konkretny efekt w postaci zlekceważenia gospodarza miasta. aroganckiego i chamskiego.
          natomiast wskazane przez Ciebie powiązania być może istnieją ale są przypuszczeniem. jednak.
          poza tym po co te kłamstwa z przeklazaniem szpitala. głosowanie miało miejsce w radzie i platforma głosowała w większości za . gdybhy rada nie uchwaliła tego to kfifek mógłby pogwizdać a nie przekazać.
          • Gość: poligon Re: szpital przekaała rada i po IP: 217.116.110.* 26.11.10, 19:48
            jak widac bezmyslne kundelki partyjne zaglosauja tak jak kaze partia. Spotka sie jakis gawlowski czy inny z biskupem i pionki bede glosowaly. Dlatego wykluczam litwinskiego i to tylko dlatego, ze jest kandydatem wiekszosci partyjnej.
          • granulat1 Jak w spr. Szpit. Miejskiego. głosowała Rada Miast 27.11.10, 10:44
            bip.um.szczecin.pl/umszczecinbip/files/Glosowania/195/5288.htm
            bip.um.szczecin.pl/umszczecinbip/files/Glosowania/195/5288.htm
      • beatrix13 Re: oxygen=echo=calbud=litwiński 26.11.10, 23:20
        czyż to nie calbud mial chrapkę na zabudowę Śródodrza?
        nawet swego czasu u siebie robili pogadankę ze studentami i radnym PO na ten temat
        a Litwinski jest nadal u nich zatrudniony na bezpłatnym urlopie?
        • aysy.1 Re: oxygen=echo=calbud=litwiński 27.11.10, 07:02
          beatrix13 napisała:

> czyż to nie calbud mial chrapkę na zabudowę Śródodrza?
          > nawet swego czasu u siebie robili pogadankę ze studentami i radnym PO na ten te
          > mat
          > a Litwinski jest nadal u nich zatrudniony na bezpłatnym urlopie?
          tak. to jest sytuacja dyskwalifikująca litwińskiego pomimo iż on jest nadzieją platformy w szczecinie dla tuska, podobnie jak kiedyś nitras :)
          same powiązania może nie byłyby aż tak alarmujące dla mnie ale fakt wykorzystania tych powiązań aby uniemożliwić przemówienie krzystka i godny udział w uroczystości otwarcia inwestycji jest alarmujący !
    • Gość: Vlad.H. Piotr Krzystek - prezydent niezbedny dla Szczecina IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 26.11.10, 21:48
      na zawsze Piotr Krzystek! a przynajmniej do 2050 roku!
      • esmeralda_2 Re: Piotr Krzystek - prezydent niezbedny dla Szcz 26.11.10, 22:29
        Gość portalu: Vlad.H. napisał(a):

> na zawsze Piotr Krzystek! a przynajmniej do 2050 roku!
        ......
        tak, biskup Dzięga już pokropił i będzie tak jak amen w pacierzu. Tak Piotr Krzystek - floating - czy dobrze napisałam, a tak propo ile osób z zagranicy ze znajomością języka angielskiego odwiedza nasze miasto, bo sporo tutaj Niemców, a oni nie posługują się j. angielskm.To w takim razie jest duży błąd w szkodnictwie - po co są klasy z hiszpańskim i niemieckim, jak trzeba iść ku floating garden. Tak nasz prezydent ma rację tylko znajomość angielskiego da rację bytu w tym mieście, zawsze łatwo będzie się porozumieć w sprawie pracy.
        • Gość: Rh+ Re: Piotr Krzystek - prezydent niezbedny dla Szcz IP: 89.78.146.* 26.11.10, 22:56
          Karą dla mieszkańców był Piotr Krzystek od Nitrasa teraz będzie Krzystek Piotr od Balasza.
          • esmeralda_2 Re: Piotr Krzystek - prezydent niezbedny dla Szcz 27.11.10, 17:07
            P.Krzystek skacze z jednego stołka na drugi,ale nadal może mieć przewagę w tym skakaniu, bo ma już wprawę. Teraz wszystko w rękach biskupa Dzięgi.
        • Gość: Vlad.H. Angielski jest jezykiem nauki IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 27.11.10, 10:10
          Co wiecej jezykiem ktorym posluguja sie Niemcy (niechetnie ale sa sytuacje ze musza i wtedy nagle okazuje sie ze cos tam wydukaja i mozna sie z nimi dogadac) - poza tym nic nie stoi na przeszkodzie by uczyc i angielskiego i niemieckiego.

W wyborze miedzy Litwinskim a Krzystkiem mozna albodokonac wyboru miedzy tym ktory nie mial szansy na sprawowanie urzedu prezydenta (i moze sie sprawdzic - taka szansa istnieje) a tym ktory mial juz szanse, nie wykorzystal jej a do tego oszukal swoich wyborcow...
          Wybor miedzy szansa na jednak cos nowego albo na to co bylo gnusne, klamliwe i nieudane.
          • esmeralda_2 Re: Angielski jest jezykiem nauki 27.11.10, 23:14
            Ja akurat nie głosowałam na Krzystka I NIE PRZEKONAŁ MNIE DO SIEBIE. A podszywanie się pod czyjejś pomysły i udawanie, że to ja zrobiłem w tej ekipie jest znane, nawet ostatni konkurs o skrzypce został przez Urząd Miejski zawłaszczony.
    • matelot Re: Czyli mamy prezydenta - Piotr Krzystek 28.11.10, 00:38
      Mamy. Byłego!
      • esmeralda_2 Re: Czyli mamy prezydenta - Piotr Krzystek 29.11.10, 17:22
        Ale po błędach Litwińskiego, całkiem możemy mieć reelekcję, bo niestety zagłosują na niego zdezorientowane osoby, tą całą kampanią i innymi sprawami,które się dzieją w Szczecinie. Ale kampania trwa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka