tatemen 12.11.10, 22:02 To może się udać pod warunkiem że nie będą tam zatrudnieni ci chłopcy co to obwiesili caly szczecin swoimi palkatami, jakieś marchewski i guziki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brunon.kluska Arek będzie bliżej Szczecinian! 12.11.10, 22:54 www.youtube.com/watch?v=ROhr0CNV0Zo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczysto Re: spadaj spamerze IP: *.chello.pl 12.11.10, 22:56 Spieprzaj babo! Odpowiedz Link Zgłoś
tatemen Re: spadaj spamerze 12.11.10, 23:32 no właśnie spieprzaj babo krzystkowa, taka z nosa Odpowiedz Link Zgłoś
hakuna07 Re: spadaj spamerze 12.11.10, 23:51 tatemen napisał: > no właśnie spieprzaj babo krzystkowa, taka z nosa ręce opadają. Ty masz jakieś koszmary z nim związane? Trzeba było przynajmniej zobaczyć co to za film. A aktywiści litwińskiego uwijają się na forum jak dawniejsi chłopcy i dziewczęta z zsmp. Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 serio? 12.11.10, 23:30 jako czlowiek nitrasa zadnej niezaleznej instytucji pan nie zalozy panie posle. najwyzej kolejna przechowalnie dla kumpli. sama agencja ma sens, ale nie z tej ekipy. dzialania podobne do tego co pan mowi juz i tak organizuje wiceprezydent buwelski. Odpowiedz Link Zgłoś
tatemen Re: serio? 12.11.10, 23:33 wiceprezydent Buwelski to sobie już organizuje miękkie lądowanie i trzeba prynać że jest przewidujący Odpowiedz Link Zgłoś
serenita123 Aglomeracja szczecińska według Litwińskiego 13.11.10, 00:15 brawo! już przed startem zapowiada, że będzie kierował niewydolną instytucją i że szybko stworzy ciepłe posadki dla kumpli, znajomych i kumpli kumpli koteryjny rozrost biurokracji - oto czego nam trzeba! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Aglomeracja szczecińska według Litwińskiego 13.11.10, 14:05 serenita123 napisała: > brawo! > > już przed startem zapowiada, że będzie kierował niewydolną instytucją > i że szybko stworzy ciepłe posadki dla kumpli, znajomych i kumpli kumpli > koteryjny rozrost biurokracji - oto czego nam trzeba! >..................................................... na to wyglada,że to desant, dla tych co nie dostaną się do rady i sejmiku i tych co największe składki płacą, wszak wdzięczność za taaaaką kampanię zobowiązuje Odpowiedz Link Zgłoś
stavan Aglomeracja szczecińska według Litwińskiego 13.11.10, 08:15 A ZAKŁADAJ SOBIE CO CHCESZ TYLKO ZA SWOJE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Litwa co z łożeniem na Pogoń i co Masojć IP: 81.219.162.* 13.11.10, 17:43 dlaczego unikasz odpowiedzi na pytania konkretne.Litwa to typowy biorca naszych podatków po prostu z nich żyje. Odpowiedz Link Zgłoś
j.awa Aglomeracja szczecińska według Litwińskiego 13.11.10, 19:27 Ludzie!!! Głosujcie na mnie,też nic nie zrobię,a po pól roku sam zrezygnuję,chcę uzbierać na wykup mieszkania i laptopa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość na forum Re: Aglomeracja szczecińska według Litwińskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.10, 23:03 a podpiszesz takie zobowiązanie u notariusza? Odpowiedz Link Zgłoś
j.awa Re: Aglomeracja szczecińska według Litwińskiego 14.11.10, 18:07 Nawet dodam,że nie mam kompetencji do pełnienia jakiejkolwiek posady PAŃSTWOWEJ i chodzi mi tylko i wyłącznie o dobro rodziny i moje. Amen Odpowiedz Link Zgłoś
zbysio45 Re: Aglomeracja szczecińska według Litwińskiego 14.11.10, 16:15 RE:ktos z PO powolal w Szczecinie dwie aglomeracja i pozniej zapomnial co ma byc dalej.Natomiast ich koledzy z PO i rzadu w Warszawie potrakiowali ten fakt jako zart i nie dali zadnych pieniedzy nawet z Uni Europejskiej i na dodatek zlikwidowali STOCZNIE. Odpowiedz Link Zgłoś