Dodaj do ulubionych

Bea pytanie mam

24.11.10, 11:01
Czy Wroclaw i Dutkiewicz wg Ciebie to dobry przyklad dla Szczecina?
Czy wyborcy tam sa wg Ciebie bardziej rozsadni niz w Szczecinie?
Obserwuj wątek
    • xyz-xyz Ja odpowiem. 24.11.10, 11:15
      Czy wyborcy tam sa wg Ciebie bardziej rozsadni niz w Szczecinie?

Tak. Zwłaszcza wyborcy, którzy u nas na PO głosują. Głosując w pierwszej turze na Litwińskiego wyborcy PO oddali Piotrowi Krzystkowi prezydenturę. Z Krzystkiem mógłby wygrać każdy, ale nie Litwiński.
      Ja nawoływałem do głosowania na Wijasa. Gdyby wszedł do drugiej tury, miałby 100 % pewności, że wygra.
      • Gość: mieszkaniec Re: Ja odpowiem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.10, 11:18
        Tak, tak, Wijas - taki Litwiński tylko z SLD, nim by animował Wieczorek tak jak z Litwińskim będzie to robił Nitras.
      • esmeralda_2 Re: Ja odpowiem. 24.11.10, 11:19
        mylisz się xyz, SLD miało już swoje 5 minut.
        • Gość: normalny Re: Ja odpowiem. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.10, 11:23
          esmeralda_2 napisała:

> mylisz się xyz, SLD miało już swoje 5 minut.

PO tym bardziej, 4 lata pełni władzy, w mieście, w województwie, w kraju

• hakuna07 Re: Ja odpowiem. 24.11.10, 12:27
            Gość portalu: normalny napisał(a):

> esmeralda_2 napisała:
            >
            > > mylisz się xyz, SLD miało już swoje 5 minut.
            >
            > PO tym bardziej, 4 lata pełni władzy, w mieście, w województwie, w kraju
            >
            Może są ludzie dla których sld jest znakiem jak każda inna partia. Dla mnie to popłuczyny byłej pzpr, nie wyrosłem, nie zapomnę, nie przyzwyczaiłem się. Dlaczego mam głosować na wijasa? Żeby wrócili tacy dąbrowscy od hotdogów i zarządzania kryzysowego?
          • cbaabc Re: Ja odpowiem. 26.11.10, 23:43
            I co? I tak wybrali PO do rady i sejmiku. O ile do sejmiku nie było w czym przeberac tak do rady były aż 3 niezależne komitety, które mogłyby odebrać większe znaczenie.
      • albert_c Re: Ja odpowiem. 24.11.10, 11:34
        nie mialby zadnych szans.

Wijas mimo mojej duzej symaptii do niego nie byl dobrym kandydatem na prezydenta - nie w sensie ze mu czegos merytorycznie brakowalo, ale byl ze tak to ujme wyjety z kapelusza i nie byliscie w ogole przygotowani na te wybory.
        Tym bardziej ludzie nie byli gotowi zeby na niego glosowac - jakby Jedrzej rok temu oglosil ze strtuje to pewnie by wzial ok 18, a nie 10%.

wygrac w 2 turze z Krzystkiem moze tylko Litwinski - kazdy inny kandydat by polegl.

xyz-xyz napisał:

> Ja nawoływałem do głosowania na Wijasa. Gdyby wszedł do drugiej tury, miałby 10
        > 0 % pewności, że wygra.
      • Gość: waldy naiwny IP: *.adsl.inetia.pl 26.11.10, 23:30
        tak jak 4 lata temu Piechota wygrał z Krzystkiem :)))))))))))))))))))))))))
      • cbaabc Buahaha Wieczorek na prezia 26.11.10, 23:40
        Czemu nie? wy w sld wstydzicie się Wieczorka, czy jak? Cool ziom, fajnego blaszaka przy Pazimie nam załatwił
    • beatrix13 Re: Bea pytanie mam 26.11.10, 22:51
      albert_c napisał:

> Czy Wroclaw i Dutkiewicz wg Ciebie to dobry przyklad dla Szczecina?
      > Czy wyborcy tam sa wg Ciebie bardziej rozsadni niz w Szczecinie?
      >
      > ..................................
      tak albercik, idźmy tą drogą
      • albert_c Re: Bea pytanie mam 26.11.10, 22:54
        a bo wiesz on tam wygral w kazdym areszcie, a u nas Litwinski, co mu zreszta wypomnialas
        :)))
        • beatrix13 Re: Bea pytanie mam 26.11.10, 22:57
          ale on wygrał nie tylko w areszcie tak mocno,a Litwiński tylko tam tak wysoko:)
          • zed.1 Re: Bea pytanie mam 26.11.10, 23:23
            Piękna odpowiedź.

To był "knock out" Albert. ;)
          • Gość: waldy elektorat Krzystka IP: *.adsl.inetia.pl 26.11.10, 23:32
            za to Krzystek wygrał wśród głosujących w przedziałe wiekowym 65+ z podstawowym wykształceniem :))))))))))))))))
            • cbaabc Re: elektorat Krzystka 26.11.10, 23:44
              Yntelygenty na PO i co z tego wyszło?
              • Gość: waldy Re: elektorat Krzystka IP: *.adsl.inetia.pl 26.11.10, 23:50
                No właśnie! wyszedł z tego Krzystek!! :))))
            • zed.1 Re: elektorat Krzystka 26.11.10, 23:48
              A skąd ty niby możesz wiedzieć jakie wykształcenie mają głosujący? PKW nie gromadzi takich informacji.
              • Gość: waldy Re: elektorat Krzystka IP: *.adsl.inetia.pl 26.11.10, 23:51
                a domyśl się :))) macie kreta

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka