anna.an 05.12.10, 23:31 o ile coś pamiętam to bylo 58 na 42;-))) I wyniki bardzo podobne. Pseudoeksperci mowili, że Wyborcza i inne tam media manipulują sondażami no i gdzie są teraz Ci experci od prognoz? Litwa z kretesem jednak.....;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cbaabc Re: Sondaż sprzed 3-4 dni był b.skuteczny 05.12.10, 23:47 Nie ma ich i nie będzie. Nie przyznają się do błędów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sławek Re: Sondaż sprzed 3-4 dni był b.skuteczny IP: *.dynamic.chello.pl 06.12.10, 00:39 SIARA JAK SIĘ CZUJESZ??? Oto lista spin doktorów- michaś(ia), jabol specjalista dziennikarstwa, aruś specjalista z polic, przemuś tancerz z rynku w poznaniu, no i SIARA! Ale odnieśliście powalający sukces. Nawet te plugawstwa wam nie pomogły, chociaż to wasza specjalność. Chociaż patrząc na wasze wcześniejsze dokonania, jakos mnie ten wasz sukces wyborczy nie zdziwił:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. beatrix IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 06.12.10, 00:59 ciesz sie a za rok dwa nie placz ze cie ksyfek wydymal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: beatrix IP: *.dynamic.chello.pl 06.12.10, 06:48 no i tak ci się udało, ciesz się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: beatrix IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 06.12.10, 08:48 mi? co mialo mi sie udac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: beatrix IP: *.dynamic.chello.pl 06.12.10, 08:52 że ciebie nie namierzyli do tej pory. Myślisz, ze to ona, przecież się nie odważy pisać na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: beatrix IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.10, 08:58 Pisze tylko niezalogowana a w pracy pod innym pseudo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: beatrix IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 06.12.10, 09:18 aaa - no zalozycielka watku zapachniala beatrix - ten rodzaj tryumfalizmu i ten rodzaj odowlywania do przeszlosci wyczuwalny wskazywal na nia - co do pisania to juz mowilem - jak sie ma klopot z cenzura to polecam operator - portable opera + tor czyli takie combo co nie wymaga instalacji i zachowujesz niemal pewna anonimowsc (niezwykle trudno namierzyc autora korzystajacego z TOR - jest to mozliwe ale bardzo trudne i kosztowne) A i calosc mozna przechowywac na szyforwanym dysku przy pomocy TrueCrypta albo FreeOTFE - oba rowniez w wersji portable sa dostepne wiec nie wymagaja instalacji - majac cos takiego na komputerze mozna czuc sie juz w miare bezpiecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: beatrix IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.10, 09:27 Gość portalu: Vlad.H. napisał(a): co do pisania to juz mowilem - jak sie ma klopot z cenzura to polecam operator - portable opera + tor Ja używam TOR'a nawet wysyłając ten post, ale to już wyższa szkoła jazdy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: beatrix IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 07.12.10, 08:02 > Ja używam TOR'a nawet wysyłając ten post, ale to już wyższa szkoła jazdy ;) bo ty miszcz jestes... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: beatrix IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 06.12.10, 09:14 no to jak mnie jeszcze oswiecisz za co mam poniesc kare to bede wdzieczny - a do namierzania - namierzyli - ktos z GW dal im moje IP ale sie polamali na FW a przy okazji zostawili mase sladow na routerze ktore ladnie zbieralem przez ostatnie 2 tygodnie - no ale wracajac do beatrix - co zanim mnie przybijesz do krzyza jeszcze badz laskawa wytlumaczyc o co ci chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Re: Sondaż sprzed 3-4 dni był b.skuteczny IP: *.dynamic.chello.pl 06.12.10, 05:05 akurat się udało, bo w Lublinie nie był skuteczny, wyniki były całkowicie inne, niż w rzeczywistości, bo tam w zagłębiu PiS-u wygrał kandydat PO, a przecież nikt nie lekceważył sondaży tutaj na forum. Wszyscy mówił i,że potrzeba zgody i współpracy na budowanie miasta, a tutaj jest po prostu smutne, same kłótnie. Jest mi smutno, bo uważam, że znowu będzie bicie piany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sikkk Oj Litwa pobita i to z kretesem IP: *.dynamic.chello.pl 06.12.10, 13:46 nawet najwięksi pesymiści od czarnego pijaru PeŁo nie przewidzieli takiego nokautu czyli trojka z przodu u Litwy Odpowiedz Link Zgłoś