Dodaj do ulubionych

Niesmaczna woda na Pomorzanach

21.12.10, 11:34
Hej. Ostatnio po powrocie ze Szwecji, gdzie wszyscy pija wode z kranu, zaczal mi przeszkadzac smak i zapach naszej wody... Zastanawiam sie, czy jest mozliwe, zeby ta wode jakos przefiltrowac lub uzdatnic, żeby też było możliwe picie jej prosto z kranu, albo żeby chociaż poprawić jej walory. Czy ktoś może polecić jakieś rozwiązanie? Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • xyz-xyz Re: Niesmaczna woda na Pomorzanach 21.12.10, 11:45
      Czy ktoś może polecić ja
      > kieś rozwiązanie?

Owszem... Wróć do Szwecji...
      • ladyjm Re: Niesmaczna woda na Pomorzanach 21.12.10, 13:40
        mieszkalam na pomorzanach 4 lata i woda zawsze byla paskudna. uzywalam mineralnej do picia i do robienia np herbaty, do gotowania, itp
        • sambor82 Re: Niesmaczna woda na Pomorzanach 22.12.10, 10:20
          Taaak, powrót do Szwecji zapewne rozwiazalby przy okazji i inne problemy.

Nie mam ochoty zawsze stosowac wody mineralnej, lepiej zainwestowac w jakies filtry do wody. Patrze wlasnie na oferte roznych firm, zdaje sie, ze najpierw trzeba wykonwac analize skladu wody, robi to chyba ZWiK.
          • swarozyc Re: Niesmaczna woda na Pomorzanach 22.12.10, 10:27
            Kosciol kat Sp z o.o zamienia wode w wino, gowno w cudo i wode z Pomorzan w wode swiecona.
            Popytaj w Kur(w)ii.
    • sambor82 Re: Niesmaczna woda na Pomorzanach 29.12.10, 11:46
      Widze, że temat jest nieporuszany. Dla zainteresowanych moge tylko powiedziec, że po analizie składu wody zdecydowałem się na założenie filtrów w firmie Aqua Team filtry Szczecin Aqua Team, ciekaw jestem jaki bedzie efekt.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka