Dodaj do ulubionych

Szczeciński Sylwester

30.12.10, 14:33
Gdzie się bawimy ?
Mnie czeka prywatka, przynajmniej tutaj mam zagwarantowaną dobrą muzę i towarzystwo, a Wy ? Chciałbym za rok pobalować na jakimś normalnym parkiecie z dobrą muzą ... czekam na wasze recenzje, nie będę was oszczędzał ale dobra impra zawsze się obroni :) Pozdra. Ex.
Obserwuj wątek
    • exman Re: Szczeciński Sylwester 30.12.10, 15:12
      muzyka.onet.pl/240928,0,0,fotonews_detail.html
      Boney obok Abba i Bee Gees to królowie Sylwestrów ...
      • Gość: Co zalatuje lisem Re: Szczeciński Sylwester IP: *.dynamic.chello.pl 30.12.10, 15:26
        Bony M , podstawa każdej dyskoteki , pamiętam Pinola z tamtych czasów.
        Co śmieszniejsze Rasputin był w ZSRR zakazany. oficjalnie
        Szkoda gibającego się dziadka.
        www.youtube.com/watch?v=QtxlCsVKkvY&feature=related
        • Gość: z Nowy Rok IP: 46.113.43.* 30.12.10, 17:21
          A cover ABBY www.youtube.com/watch?v=dcLMH8pwusw

zawsze ...
        • kameleonszczecin Re: Szczeciński Sylwester 30.12.10, 22:43
          Gość portalu: Co zalatuje lisem napisał(a):

> Bony M , podstawa każdej dyskoteki , pamiętam Pinola z tamtych czasów.
          > Co śmieszniejsze Rasputin był w ZSRR zakazany. oficjalnie
          > Szkoda gibającego się dziadka.
          > www.youtube.com/watch?v=QtxlCsVKkvY&feature=related

Bobby Farrell, wokalista Boney M., zmarł w Petersburgu
          61-letni piosenkarz i tancerz Bobby Farrell, który zdobył sławę jako
          wokalista grupy Boney M., zmarł w Petersburgu, gdzie przyjechał z koncertami - poinformował w czwartek jego agent John Seine. Przyczyna śmierci artysty nie jest znana.

Czytaj dalej: muzyka.wp.pl/wiadomosc.html?wid=603438&title=Bobby-Farrell-wokalista-Boney-M-zmarl-w-Petersburgu

Poczytaj więcej na: muzyka.wp.pl
    • Gość: czy-telniczka Re: Szczeciński Sylwester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.10, 15:41
      W tym roku świadomie - to 1-prywatka w ?-cio lecie nowego adresu - we dwoje :) :-)
      Najlepsze moje pomysły powstają w Dniu i Godzinie "O" - finisz jeszcze nie znany :)))
      Pozdrawiam Forumowiczki i Forumowiczów GW - spełnienia i pomyślności życzę.
      • Gość: twarda wazelina W Szczecinie największe fajerwerki IP: *.dynamic.chello.pl 01.01.11, 13:40
        www.gs24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110101/SZCZECIN/966112780
        • Gość: Vlad.H. Swoja droga wydawac by sie moglo ze IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 01.01.11, 14:06
          wdzisiejszych czasach materialy budowalne powinny byc niepalne a tu wyraznie widac ze pali sie cala powierzchnia zywym ogniem. Jak to jest z pokryciamia dachowymi? Nie powinny miec dodatkow tlumiacych utradniajacych palenie?
          • malcoolm Re: Swoja droga wydawac by sie moglo ze 01.01.11, 21:58
            A jak wrażenia z miejskiego sylwestra?

----> Szczecin Blog - Uśmiechnij się, jesteś w Szczecinie
            • Gość: Vlad.H. Re: Swoja droga wydawac by sie moglo ze IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 01.01.11, 23:24
              Nie celebruje w zaden specjalny sposob zmiany daty, nie bawia mnie ludzkie spendy.
              • Gość: orto-droma Ja pędzę..ona spędziła... Ty "pendzisz"? IP: *.static.espol.com.pl 02.01.11, 17:23
                "Gość portalu: Vlad.H. napisał(a):

> Nie celebruje w zaden specjalny sposob zmiany daty, nie bawia mnie ludzkie spen
                > dy."
                Czy chodzi Ci o "ludzkie spĘdy "???
                • Gość: Vlad.H. Re: Ja pędzę..ona spędziła... Ty "pendzisz"? IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 02.01.11, 22:09
                  a widzisz... zawahalem sie i napisalem spendy ale ...jak widac z bledem - przepraszam - malo ostatnio czytam w jezyku ojczystym... zaczyna to juz zbierac zniwo - oczywiscie nic mnie tlumaczy.
                  • swarozyc Re: Ja pędzę..ona spędziła... Ty "pendzisz"? 03.01.11, 09:37
                    Zawsze można liczyć na bezinteresowną pomoc rodaka...
              • Gość: czy-telniczka Re: Swoja droga wydawac by sie moglo ze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.11, 13:22
                > Nie celebruje w zaden specjalny sposob zmiany daty,

To zdanie stało się dla mnie ?! zastanowieniem i pytaniem co Ja wiem o tradycji.
                Ściąga z gogle to: www.sylwestrowy.pl/artykuly/67/historia-sylwestra
                Dla mnie to był od dziecka zawsze dzień szczególnie oczekiwany i swym duchem nie powtarzalny jak data w kalendarzu.
                To takie "emocjonalne przejście na drugi brzeg" strumyka o różnym przebiegu.
                To jak dzień urodzin kolejnego roku - gdzie jubilatem jest Ziemia i "Kosmos".

> nie bawia mnie ludzkie spendy.

:))) ten spęd ludzi w tym Dniu mnie nie razi - raczej cieszy, jeśli poziom właściwy.
                Wiem, że nie lubię zaplanowanego z dużym wyprzedzeniem programu dla Dnia.
                Nie lubię też powtarzalności dla miejsca, a nawet stałego/znanego towarzystwa.
                Nie lubię też biernie słuchać relacji z TV i tak czekać na północ - to jak kara :)
        • Gość: czy-telniczka Re: W Szczecinie największe fajerwerki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.11, 12:52
          Witam cała i zdrowa - fantazja bywa też bezpieczną, rozsądną i na trzeżwo :)

Z mojego dzieciństwa ok. 7 lat pamięć pożaru budynku blisko nowego mi 2- domu.
          W tym temacie mam spokojne sumienie - moje z dzieciństwa to tylko zimne ognie.
          Dla dzieci i ich bezpieczeństwa raczej nie chętnie "zamieniałam pieniądze na dym"
          Pierwsze wrażenia z Sylwestra latach "nowej wolności" - to obsługa firm - tu niebo !!
          Lubię też w tym dniu kierować oczy do góry - tu widok nieba, gwiazd, przestrzeni itp.
    • exman Re: Szczeciński Sylwester 04.01.11, 07:02
      Ech, gdzie te dawne sylwestry ... jak widać z postów, tegoroczny, ten oficjalny był taki jak prezydent miasta. Nijaki. Prywatki górą !
      • Gość: mieszkaniec Re: Szczeciński Sylwester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.11, 13:26
        exman napisał:

> Ech, gdzie te dawne sylwestry ... jak widać z postów, tegoroczny, ten oficjalny
        > był taki jak prezydent miasta. Nijaki. Prywatki górą !

Raczej PRYWATA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka