Dodaj do ulubionych

Nowe ceny na nowy rok. Wyższe, niestety

03.01.11, 10:54
Największy wzrost VAT (z 7 na 23 proc.) dotyczy ubrań i obuwia dla dzieci.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
A się xięża wku...ą, musząc więcej płacić za pokątne potomstwo..
Obserwuj wątek
    • Gość: m Re: Nowe ceny na nowy rok. Wyższe, niestety IP: *.szczecin.mm.pl 03.01.11, 11:20
      Dziki, bandycki kraj. Premier ryży oszust
      www.tvn24.pl/12690,1611378,0,1,tusk-nie-bedzie-podwyzki-podatkow-w-2010-roku,wiadomosc.html
      Spieprzam stąd.
    • Gość: Vlad.H. niech placa barany IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 03.01.11, 14:02
      beeeeeee beeeeeeeee, glosujcie na platforme i chodzcie do kosciola... beeeeeeee beeeeeeee

(nie obrazajcie sie ze tak kiepsko nasladuje te odglosy ktore wydajecie)
      • Gość: Bar Extra Re: niech placa barany IP: *.dynamic.chello.pl 03.01.11, 14:09
        skoczyłem do żaby w niedziele po 3 browarki ( cen nie było) w tym jeden porterek i musiałem przybastować z tym szaleństwem. Piwko z rana jak śmietana, jak to mówią, oj trudno będzie.
        • Gość: Vlad.H. Re: niech placa barany IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 03.01.11, 14:48
          kratka palma za 14zl - 24x0,33 litra - wychodzi ok 1,77 za litro dobrego piwa - takie sa realia cenowe na zachodzie.
          • Gość: gość Re: niech placa barany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.11, 14:54
            Gość portalu: Vlad.H. napisał(a):

> kratka palma za 14zl - 24x0,33 litra - wychodzi ok 1,77 za litro dobrego piwa -
            > takie sa realia cenowe na zachodzie.

Palm dobre piwo?
            Dziękuję, nie mam więcej pytań...
            • Gość: Vlad.H. Re: niech placa barany IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 03.01.11, 15:08
              Bardzo chetnie poznam twoja opinie - pamietaj jednak ze pwio nie jest dla mnie zadna religia a wylacznie napojem.
              • Gość: gość Re: niech placa barany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.11, 15:15

> Bardzo chetnie poznam twoja opinie - pamietaj jednak ze pwio nie jest dla mnie
                > zadna religia a wylacznie napojem.

Dla mnie też, ale palm to jakaś oranżada dla kobiet w ciąży a nie piwo.
                • Gość: Vlad.H. Re: niech placa barany IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 03.01.11, 15:33
                  bedzie mi latwiej zrozumiec twoja wypowiedz jesli podasz przyklady piw ktore mozna kupic w przecietnym sklepie klasy hipermarket nie bedace produktem lokalnym o raczej znanej nazwie (tak bym mogl odniesc to do tego co moge kupic tutaj)
                  • Gość: gość Re: niech placa barany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.11, 15:40

> bedzie mi latwiej zrozumiec twoja wypowiedz jesli podasz przyklady piw ktore mo
                    > zna kupic w przecietnym sklepie klasy hipermarket nie bedace produktem lokalnym
                    > o raczej znanej nazwie (tak bym mogl odniesc to do tego co moge kupic tutaj)

Beck's.
                    • Gość: Vlad.H. Re: niech placa barany IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 03.01.11, 16:04
                      nie jestem pewien czy moge kupic Beck'sa tutaj - jesli zobacze zanabede i porownam
          • Gość: Bar Extra Re: niech placa barany IP: *.dynamic.chello.pl 03.01.11, 14:57
            i co z tego w Chinach w przeliczeniu litr wychodzi 1 zł.
            Najlepsze piwo ważone w domu, lub koło Magnetu w Pivarii.
            • Gość: Vlad.H. Re: niech placa barany IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 03.01.11, 15:09
              ... moze zone sam sobie tez splodzisz, samochod wykujesz na kowadle... bez jaj - smakuje mi Palm i Bavaria z tego co moge kupic tutaj.
              • andreas.007 Re: niech placa barany 03.01.11, 15:31
                a ja wole whisky lub whiskey nawet...
                Z tym, ze nie każde jednak.
                Ostatnio smakuje mi Jack Daniels nawet niepomiernie lepiej niż Chivas.
                Choć piłem już dawno nie pite przeze mnie w pubie Tullamore...
                i pozytywne także mam wrażenia z pobytu z przyjaciółmi w Irish pubie Dublin.

;)
                • Gość: gość Re: niech placa barany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.11, 15:39
                  andreas.007 napisał:

> a ja wole whisky lub whiskey nawet...
                  > Z tym, ze nie każde jednak.
                  > Ostatnio smakuje mi Jack Daniels nawet niepomiernie lepiej niż Chivas.
                  > Choć piłem już dawno nie pite przeze mnie w pubie Tullamore...
                  > i pozytywne także mam wrażenia z pobytu z przyjaciółmi w Irish pubie Dublin.

Polecam Jamesona, i tylko z wodą źródlaną!
                  • andreas.007 Re: niech placa barany 03.01.11, 16:33
                    Podobno do produkcji Coca Coli używa sie wody zrodlanej...
                    ;)
    • andreas.007 Jemy za dużo... 03.01.11, 14:20
      Już dawno stwierdzono, ze jemy za dużo...
      Podrożeje wszystko.

Niby VAT tylko o 1 proc. ale to trzeba przeprogranowac kasę,
      trzeba update'y zakupić do programów... a jak ktoś kilka lat
      nie aktualizowal, to teraz taniej chyba wyjdzie nowy program kupić.

Jestem ciekaw jak z budżetem miasta będzie...
      co z umowami, które już podpisano skoro z grubsza wszystko zdrożeje?
      Przetargi rozliczane są chyba netto, ale mjądro będzie musiało ten 1 proc.
      wiecej wypłacić... a jeszcze jak drożeje energia, woda, paliwo -
      to chyba bedą aneksy...
    • Gość: gum w-y-p-i-e-r-d-a-l-a-jcw...u! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.11, 15:52
      czy ktoś zablokuje w końcu tegocw...a?
      ja prawie nie wchodzę przez to g..o na forum. może o to GW chodzi żeby utracić kliknięcia?
      • Gość: Vlad.H. Re: w-y-p-i-e-r-d-a-l-a-jcw...u! IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 03.01.11, 16:08
        www.youtube.com/watch?v=lSbeN5iN-Ew
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka