funio-oczko 02.02.11, 13:15 a co mają mówić adwokaci? jasne, że niewinny, Golema też płaci adwokatom aby mówili ze jest cacy... nic nowego... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: człowiek-młot Re: Adwokat generała K.: prokuratura stworzyła mi IP: *.dynamic.chello.pl 02.02.11, 14:11 Prokuratura prokuratura, ale jak dziennikarze potrafią zrobić np. z morderstwa trzeciorzędny kryminał w stylu amerykańskiej chały dla bezrobotnych analfabetów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeden Funio, do lekarza idź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.11, 14:58 albo do prokuratury, skoro uważasz że jest sprawna. Z Twoich postów wynika że Golema powinien zgnić w kryminale, to załatw to a nie zaśmiecaj forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jcek galka ciec Re: Funio, do lekarza idź IP: *.dyn.embarqhsd.net 02.02.11, 17:51 Powinni zamknac nieuczciwych ksiegarzy funio jest jednym z nich wiec pierdzisz te swoje idiotyzmy funio na temat golemy ale wszyscy wiedza ze jestes stukniety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lanki pier..ęty raczej IP: *.adsl.inetia.pl 02.02.11, 18:25 żre z państwowego koryta w Teatrze Polskim jako zupełnie zbędny próżniak i ryja na forum wydziera do czasu beknięcia za to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeden Jacuś, naprawdę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.11, 23:04 to teraz wiem skąd ta ksywa "oczko" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Funio cymbal Re: Funio, do psychiatry IP: *.dyn.embarqhsd.net 02.02.11, 22:43 Wszyscy to widza ze facet jest stukniety trzeba sie modlic za fnunia Odpowiedz Link Zgłoś
aysy.1 Re: Adwokat generała K.: prokuratura stworzyła mi 02.02.11, 18:51 skąd się bierze u redaktora adama z. taka atencja w kierunku generałów, pułkowników etc etc ? Odpowiedz Link Zgłoś