Dodaj do ulubionych

Do XYZ w sprawie M. Olejnik i UW

23.04.04, 16:03
Zdjecie ktore z luboscia linkujesz przedstawiajaca Olejna na tle banneru UW
pochodzi z konferencji programowej tej partii.

Oprcz niej goscili tam takze inni ludzie, niekoniecznie z ta partia zwiazani.
Manipulujesz koles, bo nie masz nic na poparcie swojej wydumanej tezy, no
wlasnie jakiej...

Olejna nie jest czlonkiem UW, zreszta cale zycie jest bezpartyjna.

Oprocz niej w konferencji udzial wzieli m.in. Jacek Bochenski, Teresa
Bogucka, o. Stanisław Musial (niedanwo zmarly), Jerzy Sosnowski, prof. Jerzy
Szacki, Jacek Żakowski,Krzysztof Czabański, prof. Ireneusz Krzemiński, Janina
Paradowska, prof. Edmund Wnuk-Lipiński, prof. Jerzy Woźnicki, Piotr
Pawłowski, Henryka Bochniarz, Piotr Gliński, Marek Liciński, Róża
Wozniakowska - Thun, Jakub Wygnański etc.

zrodlo:
www.uw.org.pl
Obserwuj wątek
    • anamar Re: Do XYZ w sprawie M. Olejnik i UW 23.04.04, 16:05
      no właśnie niedawno pisałam mu o drobnych kłamstewkach...
      • absztyfikant Re: Do XYZ w sprawie M. Olejnik i UW 23.04.04, 16:07
        Widzisz, ja mu mowie, ze SLD postepuje nieetycznie, a on, ze a Afryce Murzynow
        bija, a jak sie go przycisnie, to okazuje sie, ze nie w Afryce i nie Murzynow,
        ale w Australii Aborygeni na kangury poluja...
        • piotr33k2 Re: Do XYZ w sprawie M. Olejnik i UW 23.04.04, 17:11
          to zaslepiony i niepowazny facet ,wszystko miesza i plącze aby tylko udowodnić
          swoje tezy .
          • ja_aska Re: Do XYZ w sprawie M. Olejnik i UW 23.04.04, 18:37
            Ale przynajmniej jest złośliwy i ironiczny. a na tym forum brakuje złośliwej
            ironii. wszystko takie napuszone.
            • piotr33k2 Re: Do XYZ w sprawie M. Olejnik i UW 23.04.04, 18:49
              złośliwa ironia jest na miejscu gdy jest poparta prawdziwymi faktami czy
              jakokolwiek racją a nie gdy jest bozbawiona głebszego sensu i ma na celu samą
              złośliwość .
              • ja_aska Re: Do XYZ w sprawie M. Olejnik i UW 23.04.04, 18:52
                Złośliwość sama w sobie jest fajna bo rozwijająca.
    • Gość: cepik Re: Do XYZ w sprawie M. Olejnik i UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.04, 19:00
      Tak więć absztyf też był na tej konferencji? A zjakiego ramienia?
    • absztyfikant XYZ milczy - symptomatyczne 23.04.04, 20:37
      Myslisz XYZ, ze tak trudno wejsc na strone internetowa UW? Za kogo ty nas
      uwazasz? Nie wiem kim jest Synowiecki, ale jesli jestesmy juz przy Olejnej, to
      powiem Ci, ze prawica uwaza ja za lewicowa, lewica za prawicowa, unici za
      platformiare, a platformiarze za unitke. Lepper sie jej boi i ma do niej
      respekt. Po prostu nie da sie jej zaszufladkowac, bo jest profesjonalistka.
      • piotr33k2 Re: XYZ milczy - symptomatyczne 23.04.04, 22:16
        monika jest po prostu za logiczną konsekwetną normalnoscią i zależnie od tego
        kto w konkretnej sprawie zachowuje się racjonalnie i zgodnie z polską racją
        stanu tego akurat darzy przychylną sympatią ,a że często jedni i ci sami są
        racjonalni to tak jest odbierana jakby sprzyjała tylko im ,ale to nie jest
        prawda.a XYZ milczy bo nie na darmo przyjoł taki pseudonim,chce abyśmy go
        rozpracowali i rozpoznali.
        • Gość: WzK Re: XYZ milczy - symptomatyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.04, 22:23
          bla bla bla...

Czy nie nudzi się wam takie ciągłe kadzenie sobie nawzajem???

Ile razy można wypisywać:
          -"masz racje..."
          -"tak, tak, tak, całkowicie się z Tobą zgadzam..."
          -"właśnie o to chodzi..."
          -"jesteś wprost genialny..."
          -"kocham Cię!!..." itd.

No ile???

• piotr33k2 Re: XYZ milczy - symptomatyczne 23.04.04, 22:36
            nie zauważyłem aby na tym wątku ktoś sobie kadził ,więc co ma piernik do
            wiatraka?,a że inteligetni ludzie mimo dzielących ich czasami róznic , w
            sprawach oczywistych zachowują się normalnie czyli podobnie to chyba nic
            nadzwyczajnego ,trudno aby coś co jest białe na siłe nazywać czarnym i na
            odwrót.
            • Gość: WzK Re: XYZ milczy - symptomatyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.04, 23:00
              Aha.

Wszystko jasne...
              • piotr33k2 Re: XYZ milczy - symptomatyczne 23.04.04, 23:09
                ja na przykład z kleżanką aśką mam na pieńku i nie darzymy sie specjalną
                sympatią ale z tego powodu nie mam zamiaru się jej sztucznie przeciwstawiać gdy
                w wielu sprawach mamy zbliżone zdanie ,ma pewność że ona mysli podobnie i o to
                w tym wszystkim chodzi.
                • absztyfikant Re: XYZ milczy - symptomatyczne 26.04.04, 14:49
                  A przeciez Jezus powiedzial: „Przykazanie moje daje wam, byscie sie wzajemnie
                  milowali"...
    • Gość: XYZ Re: Do XYZ w sprawie M. Olejnik i UW IP: 212.14.0.* 26.04.04, 16:42
      Cieszy mnie, że jestem rozpoznawalny. Kolezanka Ana niech się w samozachwyt nie
      wprowadza, bo udowodniła jesynie swoja impertynęcję. Oljnikowa jest
      zdeklarowana antysLDowsko, za to proUWolsko, zieje przy tym nienawiścią,
      zresztą Ana też, (sznurki i pętelki na drzewach). Absztyfikantowi nie
      przeszadza, że Olejnik i Żakowski, robiący w publicznych publikatorach sa
      zadeklarowanymi sympatykami jednej opcji politycznej. Za to kiedy inny pismak
      jest zadeklarowanym stronnikiem SLD, jest to atak na wolne media. Z dwojga
      złego postawa Synowieckiego bardziej mnie przekonuje. Skoro bowiem wspiera
      jakąś organizacje, to jest jej członkiem i nie przybiera piórek apolityczności.
      Co bys powiedział gdyby Synowiecki legitymacji partyjnej nie posiadał, za to
      zjawił sie jako uczestnik w konferencji programowej SLD? Pewnie okazało by się,
      że to Aborygeni...
      • ja_aska Re: Do XYZ w sprawie M. Olejnik i UW 26.04.04, 16:48
        Co jak co ale moim zdaniem Olejnikowa Urbanowi (nie jako starej nomenklaturze a
        dziennikarzowi) do pięt nie sięga. Dlatego jeszcze nie było konfrontacji. Z
        Piotrusiem to mogę mieć na pieńku ale z sympatią wcale się nie ociągam:)
        • absztyfikant Re: Do XYZ w sprawie M. Olejnik i UW 26.04.04, 16:51
          Do XYZ:

Analogia pomiedzy Synowieckim, a Olejnik jest nieuprawniona, Olejna nie zionie
          nienawiscia do lewje strony sceny politycznej, a przede wszystkim jest
          bezpartyjna.

Do Aski:

Monika Olejnik jest dama polskiego dziennikarstwa telewizyjnego i porusza sie w
          nim z niejaka gracja, natomiast Urban jest koneserem obscenum wszelkiej masci i
          z gracja hipopotama kapie sie w szambie swoich umyslowych wydzielin.
          • ja_aska Absztyf 26.04.04, 16:55
            Umysłowe wydzieliny poparte faktami (sprawdzonymi) dostarczonymi
            przez "wiewiórlki. Przysłowie mówi: bawimy się jak damy a jak nie damy to się
            nie bawimy". Nie atakuję Olejnikowej ale jednocześnie nie wpadam w ślepy
            zachwyt na widok blond włosów. Nie myl mój drogi pojęć.
            • absztyfikant Re: Absztyf 26.04.04, 16:58
              Wlosy wlosami, a fakty faktami.
          • Gość: XYZ Re: Do XYZ w sprawie M. Olejnik i UW IP: 212.14.0.* 26.04.04, 17:01
            Zionie mało dowodów? "SLD jako spadkobieraca PRL nie ma moralnego prawa
            krytykować ugrupowań posierpniowych..." Mi to śmierdzi Utsawami Norymberskimi.
            A różnicowanie postaw Olejnej, jak ją nazywasz i Synowieckiego pod względem
            posiadanej legitymacji, to szczyt hipokryzji. Sytuacja jest jednoznaczan, oceny
            różne.

A co do Urbana blizej mi do jego "umysłowych wydzielin" niż "gracji"
            Olejnikowej. A z takiej to przyczyny, że te wydzieliny są esencja inteligencji,
            nie zawsze bon tonowej.
            • absztyfikant Re: Do XYZ w sprawie M. Olejnik i UW 26.04.04, 17:03
              Nikt nigdy nie odmawial diablowi inteigencji, a reszta to jak to pisal
              Herbert "kwestia smaku". Prosze podaj zrodlo tej rzekomej wypowiedzi Moniki
              Olejnik.
              • Gość: XYZ Re: Do XYZ w sprawie M. Olejnik i UW IP: 212.14.0.* 26.04.04, 17:11
                Uważasz, że muszę pamiętać, dzień miesiąc i godzinę wypowiedzi? Powiedziała to
                w kropce nad i. Pamiętam bo oglądałem. A zarzucenie mi kłamstwa bo nie pamiętam
                dokładnie kiedy, jest żałosne. Sam krytykując innych, aż tak dokładny nie
                jeesteś.
                A wracając do Urbana, Olejnikowa smakuje bardziej tobie, Urban mi. Jedni lubią
                cukierki inni wytrawne wino.
                • absztyfikant Re: Do XYZ w sprawie M. Olejnik i UW 26.04.04, 17:14
                  Zgadzam sie, jedni preferuja biale wina, a inni zadowalaja sie jabolami.

Urban napisal kiedys "Cóż z tego, że ks. Popiełuszko mierzi, skoro w
                  dzisiejszej wykształconej Polsce, polityczni magicy są wciąż skuteczni.
                  Podobnie: cóż z tego, że nie istnieje nic takiego, jak ludzka dusza, skoro
                  walka o rządy dusz trwa realnie. Gdyby Telewizja Polska mogła mieć na swoje
                  usługi jakiegoś Rasputina byłaby to niestety oferta do rozważania. Bardzo to
                  smutne, ale prawdziwe, póki ma swoją klientelę ks. Popiełuszko i wzięciem się
                  cieszą jego czarne msze, a do których Michnik służy i ogonem dzwoni."
                  • Gość: XYZ Re: Do XYZ w sprawie M. Olejnik i UW IP: 212.14.0.* 26.04.04, 17:19
                    No i co ten tekst oznacza? Warsztat literacki jakich mało. A poglądy są
                    poglądami. Zamień Popieuszkę na Leppera i bedziesz miał przemówienie Rokity.
                    • absztyfikant Re: Do XYZ w sprawie M. Olejnik i UW 26.04.04, 17:20
                      Ty stawiasz znak rownosci pomiedzy ks. Popieluszka a Lepperem ?
                      • Gość: XYZ Re: Do XYZ w sprawie M. Olejnik i UW IP: 212.14.0.* 27.04.04, 08:43
                        Typowe działanie prawoskrętnego hipokryty. Na tak zadane pytanie nie sposób
                        odpowiedziec, bo każda odpowiedź jest błędna. Niczego ani nikogo nie porównuje.
                        Stwierdzam, że pewne modyfikacje tekstu pozwalają uzyć go w wielu sytuacjach. O
                        to przykłady:

Cóż z tego, że Andrzej Lepper mierzi, skoro w
                        walka o rządy dusz trwa realnie. Gdyby Telewizja Publiczna mogła mieć na swoje
                        smutne, ale prawdziwe, póki ma swoją klientelę Andrzej Lepper i wzięciem się
                        cieszą jego czarne msze, a do których Urban służy i ogonem dzwoni."

Albo:

Cóż z tego, że Jan Maria Rokita mierzi, skoro w
                        walka o rządy dusz trwa realnie. Gdyby Telewizja Dworaka mogła mieć na swoje
                        smutne, ale prawdziwe, póki ma swoją klientelę Jan Maria Rokita i wzięciem się
                        cieszą jego czarne msze, a do których Michnik służy i ogonem dzwoni."
                        • Gość: XYZ Re: Do XYZ w sprawie M. Olejnik i UW IP: 212.14.0.* 27.04.04, 08:46
                          Zatem trzeba byc skończonym idiotą albo skrajnym populistą aby doszukiwać się w
                          moim tekście porównania postaw czy ludzi.

Tak jak mówiłem. Typowe.
      • Gość: Ana Re: Do XYZ w sprawie M. Olejnik i UW IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 26.04.04, 16:50
        oj xyz,znowu straszne ortografy...i ty piszesz o IMPERTYNENCJI?nawet tego słowa
        napisać poprawnie nie umiesz...a co do twojego"jestem rozpoznawalny"to
        faktycznie, jako drobny kłamczuszek.natomiast jeśli chcesz porównywać
        synowieckiego i olejnik,porównaj po prostu ich dokonania...i wszystko jasne!
        • Gość: XYZ Re: Do XYZ w sprawie M. Olejnik i UW IP: 212.14.0.* 26.04.04, 17:06
          Nie koleżanko, nie jestem drobnym kłamczuszkiem, to ty nim jesteś, w myśl
          zasady "Łapaj złodzieja". Zarzucasz mi kłamstwa mimo, że ja swoje tezy
          uzasadniam, ty zaś masz tylko nazwy. Niezależnie od liczby błędów
          ortograficznych, mój przekaz był jany nawet dla tak zakutej główki jak twoja.
          Dokonania dzienikarzy nie maja tu znaczeni. Chodzi o sens zarzucania
          niegodziwości przeciwnikom, samemu mając brudy na sumieniu. I twoje ataki nie
          zmienia tego, nawet kiedy wszyskich nielubianych powiesisz zamiast liści...
          • absztyfikant Re: Do XYZ w sprawie M. Olejnik i UW 26.04.04, 17:08
            My nie jestesmy jakobinami, ale ty przyjacielu XYZ lekcje chyba u wujka Wlodka
            Cz. pobierales...
            • Gość: XYZ Re: Do XYZ w sprawie M. Olejnik i UW IP: 212.14.0.* 26.04.04, 17:17
              My nie, Ana tak. Sznureczki, pętelki i takie tam. I szczerze powiem, że chetnie
              bym pare lekcji od Czarzastego pobrał. Żaden wstyd. Rokitę rozsmarował po
              ścianie. I choćby tylko za to ma mój szacunek. Aha... nie jestem twoim
              przyjacielem.
              • absztyfikant Re: Do XYZ w sprawie M. Olejnik i UW 26.04.04, 17:19
                No gratuluje autorytetu!
                • piotr33k2 Re: Do XYZ w sprawie M. Olejnik i UW 26.04.04, 18:19
                  powtarzam jeszcze raz tobie xyz że olejnik cieszy się również sympatią dużej
                  części polityków z sld z oleksym na czele, więc nie kłam że nienawidzi
                  lewicy,ona nienawidzi tych którzy swoimi działaniami politycznymi działają na
                  szkodę polski ,obojetnie z jakiej wywodzą się opcji,ona zna ich wszystkich od
                  podszewki nawet ich prywatne zachowania i poglądy ,wiec jest jak barometr na
                  który warto patrzeć .
                  • Gość: XYZ Re: Do XYZ w sprawie M. Olejnik i UW IP: 212.14.0.* 27.04.04, 08:57
                    Nie kłamie. To ty bezczelnie kłamiesz. Ona nienawidzi SLD, a nie lewicy. I daj
                    mi przykład działań Marka Borowskiego, którego Olejnikowa
                    nazwała "niecywilizowaną opozycja, bo nie powiedział niczego dobrego o rządach
                    AWS-UW", szkodliwych dla Polski. Sympati polityków SLD niczego nie
                    zmienia. "SLD ma trupa w szafie, a domaga się przeprosin od Balcerowicza". To
                    jest barometr?? Nie! To język konfrontacji i nienawiści. Przykład:

Urban pisze: "Platforma Obywatelska ma trupa w szafie , a domaga sie przeprosin
                    od SLD" albo do Rokity: "Pan jest niecywilizowana opozycją, bo nie powiedział
                    Pan niczego dobrego o rządach SLD-UP"

A i jeszcze jedno: Czy działaniem na szkodę Polski było stwierdzenie: "Nicea
                    albo śmierć"? W mojej ocenie tak. Jednak nie przypominam sobie "soczystychę
                    ataków Olejnikowej na Rekitę. Taki to barometr. Jednostronny. Finito.
                    • Gość: Ana koniec z krętaczem IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.04.04, 09:29
                      fajnie,że finito,bo już naprawdę ciężko czytać twoje chore z urojenia
                      wypowiedzi.jest bardzo nieliczna grupa ludzi,z którymi dyskutować nie ma
                      sensu.zaiczasz się do niej,apologeto dokonań czarzastego.styl macie podobny i
                      podejście do prawdy...tamten jest jedynie inteligentniejszy.mimo wszystko
                      zdrówka życzę.bez odzewu.
                      • Gość: XYZ Re: koniec z krętaczem IP: 212.14.0.* 27.04.04, 09:43
                        A na drzewach zamiast liści... To są właśnie chore urojenia. I jak dyskutowac z
                        osobą, która wygłasza takie poglądy. Chora to jesteś ty. Z nienawiści. W
                        odróżnieniu od takich jak ty apologetów dokonań Jurczyka i Świtonia (twój
                        tekścik o petelka liściach i drzewach jest ich autorstwa), apologeta dokonań
                        Czarzasego niczego wstydzic się nie musi. A zarzucanie mi kłamstw przez tak
                        żałosnego łgarza jak ty, to żenada. Zdrowia zyczę, bo agresja w stosunku do
                        osób o odmiennych poglądach często źle wpływa na zdrowie psychiczne.
                        • Gość: XYZ Prawda wg any IP: 212.14.0.* 27.04.04, 09:45
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=12156900&a=12232437
                          • Gość: Ana Re: Prawda wg any IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.04.04, 10:08
                            zrozum wreszcie,smutny typku,że naprawdę nie mam ochoty z tobą wdawać się w
                            dalszą dyskusję,bo po prostu nie warto.nie tylko nie słuchasz co się do ciebie
                            mówi,ale nie jesteś wstanie tego pojąć.manipulujesz faktami,podsrywasz drobne
                            kłamstewka...po prostu nie jesteś partnerem.nie chodzi o twoje poglądy(każdy ma
                            prawo pozostać przy swoich)ale o sposób ich przedstawiania i poziom.dlatego
                            proszę,dotrzymaj postanowienia("finito")i nie wypełzaj więcej.
                            • Gość: XYZ Re: Prawda wg any IP: 212.14.0.* 27.04.04, 10:23
                              Nie zrozumiem tego drobny kłamczuszku, bo zarzuciłaś mi kłamstwo bez
                              podstawnie. Co udowodniłem, choc ty w swoim zacietrzewieniu nie chcesz przyjąć
                              do wiadomości. I kolejny raz przyszywasz mi łatke osoby, która nie rozumie co
                              się do niej mówi i kolejny raz bezczelnie kłamiesz. Wygłaszanie przez ciebie
                              nienawistnych tekstów nazywasz manipulowaniem faktami. Niczym nie manipuluję.
                              Napisałas co napisałaś i tyle. Twoje agresywne teksty wynikają z prymitywnej
                              złości. Wytknęłas mi błędy ortograficze choć sama lepsza w tym nie jesteś. I
                              nie chcesz się do tego przyznać, stąd to zacietrzewienie. Drobne i większe
                              kłamstewka to twoja domena, co ci wykzałem, a czego nie potrafisz przełknąć.
                              Nazywanie kogos kłamcą, smutnym typkiem, to w twoim rozumieniu parterstwo w
                              dialogu. Cóz każdy widzi świat po swojemu.

To cała ty: malutka, żałosna i żenująca. Uzywasz inwektyw, epitetów i nazw,
                              nigdy argumentów.

Weź do serca pewną maksymę: "Brak efektów w przekonywaniu rozmówcy, prowadzi
                              przez frustracje do agresji" .

I na koniec: bedę wypełzał gdzie mi się podoba, to moje prawo. Ty zaś wzorem
                              swoich idoli, odmawiasz innym prawa głoszenia poglądów które ci nie
                              odpowiadają. To właśnie dowód twojej żałosnej małości.

I pamiętaj: to moje opinie nie wiedza, bo znowu powiesz że kłamię.
                              • Gość: Ana Re: Prawda wg any IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.04.04, 10:26
                                zapomniałeś wodę spuścić.
                                • Gość: XYZ Re: Prawda wg any IP: 212.14.0.* 27.04.04, 10:30
                                  po prostu nie jesteś partnerem.nie chodzi o twoje poglądy(każdy ma
                                  prawo pozostać przy swoich)ale o sposób ich przedstawiania i poziom.

Twój powyższy tekas znakomicie obrazuje "sposób i poziom" przedstawiania
                                  poglądów.
                                  Żenada, żałość, marność. Nazwij mnie jeszcze Żydem komuchem parchem. Wszak
                                  sugestia, iż jestem gównem to za mało na tój styl
                                  • Gość: Ana Re: Prawda wg any IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.04.04, 10:36
                                    zrozum to wreszcie:nie interesuje mnie czy jesteś żydem,komuchem czy kimkolwiek
                                    innym.
                                    • Gość: XYZ Re: Prawda wg any IP: 212.14.0.* 27.04.04, 10:52
                                      Za to gównem juz tak. Nauki "stylu i poziomu" powinienem raczej pobierać u
                                      ciebie nie Czarzastego. Choć jednej rzeczy ty powinnaś nauczyć się od niego.
                                      Najpierw pomyśl, potem pisz.
                                      Żałość i żenada.
                                      • Gość: Ana Re: Prawda wg any IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.04.04, 10:57
                                        i znowu wiesz lepiej....nie przeciągaj tej dyskusji(proszę po raz trzeci).nie
                                        mam ochoty się utytłać.
                                        • Gość: XYZ Re: Prawda wg any IP: 212.14.0.* 27.04.04, 11:09
                                          Utytłać w gównie? Kolejny przykład "stylu i poziomu".

Żałość i żenada, a do tego drobne kłamstewka "Znowu wiesz lepiej..." Otóż nie
                                          wiem, oceniam. Ty jak zwykle manipuluiesz faktami i używasz epitetów. Po prostu
                                          kłamiesz.

Załość... a to juz pisałem.
                                          • anamar silentium! 27.04.04, 11:13
                                            Gość portalu: XYZ napisał(a):

> Utytłać w
                                            gównie?.........................................................................
                                            ................................................................................
                                            .niską masz samoocenę,no ale pewnie wiesz dlaczego...
                                            >
                                            > Załość... a to juz
                                            pisałem.........................................................................
                                            ................................................................................
                                            wszystko już pisałeś,nawet po parę razy,tylko co z tego?może dla odmiany
                                            pomilcz trochę?przynajmniej nie wyjdziesz na osła...
                                            • Gość: XYZ Causa efficiens IP: 212.14.0.* 27.04.04, 11:26
                                              To ty zasugerowałaś, że jestem gównem. Znowu kłamiesz. A terez twierdzisz, że
                                              wychodze na osła udowadniając ci twoją żałść i marność.

Żałość i marnoś, zwłaszcza, że ty zaczęłaś tę "rozmowę" kałamliwie zarzucająć
                                              mi kłamstwo i okładająć obelgami... pardon "stylem i poziomem".
                                              • anamar Re: Causa efficiens 27.04.04, 11:43
                                                nigdy nie"sugerowałam,że jesteś gównem".dla mnie jesteś co najwyżej gówniarzem
                                                (niezależnie od wieku).naprawdę współczuję ci tak niskiej samooceny.
                                                • Gość: XYZ Re: Causa efficiens IP: 212.14.0.* 27.04.04, 11:53
                                                  "zapomniałeś wodę spuścić" twoje słowa kłamco. Połączone z kontekstem daja
                                                  jednoznaczna interpretację. A teraz jeszcze gówniarz. Rozkrecasz się.

Żenada i "Styl i poziom". Hominis est errare, insipientis in errore perseverare.
                                            • Gość: jams Re: silentium! IP: 212.160.165.* 27.04.04, 11:28
                                              Hmmm, ma rację Anamar. Pomilcz XYZ, szkoda benzyny. Styl niskich lotów, koszący
                                              bez mała, można się rozbić, zwłaszcza gdy ktoś nieprzyzwyczajony...
                                              • Gość: XYZ Re: silentium! IP: 212.14.0.* 27.04.04, 11:40
                                                Oczywiści styl any ci odpowiada. "Styl i poziom"

Żałość i żenada. Nie wtrącaj się w nie swoje sprawy, nie znasz jej sedna.
                                                • anamar Re: silentium! 27.04.04, 11:48

> Oczywiści styl any ci odpowiada. "Styl i poziom"
                                                  >
                                                  > Żałość i żenada. Nie wtrącaj się w nie swoje sprawy, nie znasz jej
                                                  sedna...........................................................................
                                                  tu nie ma żadnego"sedna"po prostu nie chcę mieć z tobą nic wspólnego,to
                                                  wszystko.mam prawo?(jezu,tylko nie odpowiadaj,to było pytanie retoryczne!)
                                                  • Gość: XYZ Re: silentium! IP: 212.14.0.* 27.04.04, 11:56
                                                    Kłamliwie nazwałaś mnie kłamcą. Wyzywasz mnie od gówniarzy, tepaków itp. Mam
                                                    zatem prawo komentować twój "styl i poziom".

• anamar Re: silentium! 27.04.04, 12:15

> Kłamliwie nazwałaś mnie
                                                    kłamcą..........................................................................
                                                    nieprawda.kłamcą nazwałam cię,gdy stwierdziłeś,że olejnik publicznie
                                                    wypowiedziała się,że nienawidzi sld.udowodniono ci,że to nieprawda.potem były
                                                    twoje kolejne maipulacje i kłamstewka(np.ze zdjęciem olejnikowej,z wymyślonymi
                                                    przez ciebie"cytatami"których zródła nie potrafiłeś
                                                    podać,itp.)

Wyzywasz mnie od gówniarzy, tepaków
                                                    itp.............................................................................
                                                    tak się po prostu
                                                    zachowujesz.

Mam
                                                    > zatem prawo komentować twój "styl i
                                                    poziom". .......................................................................
                                                    nikt ci tego prawa nie odbiera.
                                                    > mam nadzieję,że pojąłeś wreszcie.ponieważ pozostali inrenauci naprawdę nie
                                                    zasługują na dalsze zanudzanie twoimi problemami,solenne słowo:z mojej strony
                                                    koniec tego wątku,choćbyś nawet napisał,że słońce wschodzi na zachodzie...
                                                  • Gość: XYZ Re: silentium! IP: 212.14.0.* 27.04.04, 12:31
                                                    Kłamiesz. Podałem żródło. Kropka nad i oraz Gazeta Wyborcza (Wywiad Olejnik i
                                                    Kublik z Borowskim). A napisałem, że Olejnik nienawidzi SLD i otwarcie to mówi.
                                                    To jest prawda i o tym wiesz albo nie chcesz wiedzić. Wynika to z jej
                                                    wypowiedzi, które zacytowałem. Niestey nie mam w pamięci numeru GW ani wydania
                                                    Kropki nad i co nie jest dowodem, że kałamię. Jakim dowodem jest twoje
                                                    twierdzenie, że nigdy nic takiego nie powiedziała? Rozsądny i uczciwy
                                                    interlokutor nie wymagał by tak dokładnych danych. Zwłaszcza, że w swoich
                                                    postach sama aż tak dokładna nie jesteś. Zdjęcie olejnikowej to dowód na jej
                                                    polityczność. Jest zdeklarowanym sympatykiem UW. To żadna manipulacja, to dowód
                                                    na to, że jesteście nieuczciwi w ocenach tych samych postaw. Niestety kiedy
                                                    zabrakło juz argumentów rozpoczęłaś igrzyska pomówień żeby zciemnić temat. To
                                                    moje oceny, tak bys znowu nie zarzuciła mi kłamstwa.
                                                  • Gość: XYZ I na koniec IP: 212.14.0.* 27.04.04, 12:35
                                                    Racja nie zasługujesz na dyskusję. Nie potrafisz argumentować. Potrafisz
                                                    jedynie wytykać błędy innym, choć sama jej popełniasz. Potrafisz zarzucać
                                                    kłamstwa mimo, że sama jestes kłamcą. I nie strój się w piórka rzecznika
                                                    wszystkich internautów. Bo to kolejny dowód twoich kłamstw oraz "stylu i
                                                    poziomu"
                                                  • Gość: XYZ Honor habet onus IP: 212.14.0.* 27.04.04, 11:57
                                                    Wypada dodać...
                                                • Gość: jams Re: silentium! IP: 212.160.165.* 27.04.04, 15:14
                                                  Wiesz ależ drogi XYZ ja pisałem do Ciebie myśląc że Ana i Anamar to różne osoby.
                                                  Pisałem że można się rozawalić co by wesprzeć twoją osobę i przestrzec przed
                                                  wpadnięciem w jej ton ale jak widać nie bardzo mi się udało.
                                                  Pozostaje smutek i żal.
                                                  • Gość: XYZ Re: silentium! IP: 212.14.0.* 27.04.04, 15:22
                                                    Nie poznałem się na intencjach. Założyłem, że znasz adwersarzy. Starałem sie
                                                    uniknąć jej tonu, cytując jej wypowiedzi.
                                                  • ja_aska Re: silentium! 28.04.04, 10:49
                                                    Ana czemu nie dyskutujesz z XYZ na argumenty i przykłady tylko sposobem Gryfcia
                                                    twierdzisz, że jest on zły (kłamczuch) bo tak i basta? Tu są wyzwiska a brakuje
                                                    dyskusji. Ja tam go lubię!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka